Şimdi Ara

DEMİRÖRENİ GÖRDÜNÜZMÜ AĞLAYACAKTI NERDEYSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maç bitiş düdüğü çalar çalmaz Aysal ile Yd el sıkıştı Yd ağlayacktı nerdeyse.N.Ö den bile daha üzgündü işte bölelerine karşı alındı bu şampiyonluk

• galatasaraylılara çeşke kupayı onun ellerinden almasaydı ama alacak gibi o pis ellerin o kupaya dokunması başlı başına bir utançtır zaten.
  • İnşallah o vermez kupayı .
  • konuyu ben açacaktım,

tüpçü resmen makaraları koyacaktı.
    kupayı da vermesin, o kirli ellerini tertemiz kupamıza sürmesin
  • Fazla polemik yaratmayın bence Fenerbahçe şampiyon olsaydı YD nin bundan çıkarı ne olacaktı ?
  • o nasil suratti lan harbi
  • allah belasını versin onun ne deyim.karakter yoksunu pislik herif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Fazla polemik yaratmayın bence Fenerbahçe şampiyon olsaydı YD nin bundan çıkarı ne olacaktı ?

peki. ne zaman sevinelim? kaç saat sevinelim? sanamı soracaz senin ne işin var bu bölümde?
  • quote:

Fazla polemik yaratmayın bence Fenerbahçe şampiyon olsaydı YD nin bundan çıkarı ne olacaktı ?

Çıkarı olmasa da hoşlandığı takım şampiyon olacaktı. Son olaylardan sonra bizden nefret ediyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

quote:

peki. ne zaman sevinelim? kaç saat sevinelim? sanamı soracaz senin ne işin var bu bölümde?

Yazdığım konu ile attığın cevap arasında en ufak bir bağlantı kurmayı başaramadım ben size sevinmeyin mi dedim Fenerbahçe veya Galatasaray şampiyon olsa YD'nin bundan çıkarı ne olacak diyorum.

ve seni Türk dil kurumuna sevkediyorum.
  • Y.D. senetle o kupayi verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

quote:

fb li arkadaşa tek yorum
    http://www.izlesene.com/video/gora-deli-kadirkimsin-sen-cik-disar-ciik/659412

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

galatasaraylılara çeşke kupayı onun ellerinden almasaydı ama alacak gibi o pis ellerin o kupaya dokunması başlı başına bir utançtır zaten.

Kupayı asitli suya sokacağız anca çıkar o pislik
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

allah belasını versin onun ne deyim.karakter yoksunu pislik herif

gayet güzel bir cevap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.