Dediğim gibi su debiniz az oldugu için dus baslıgını değiştirebilrisiniz.Ya kireclenme olusmusturyada bazı modellerin delikleri küçük oluyor.Buyuk delikli olanlarıda var.Ayar konusuna gelince +10 degil asla olamaz.+ 7 derece kapatır.Ama ekrana sıcaklık hemen düşmediği için +10 gibi görüyosunuz.İlk yapmanız gereken duş başlıgı arastırın.Daha sonrada parametre ayarı ıcın servisle görüşün.Merak etmeyin tum kombiler oyledir.
aliance21A
kullanıcısına yanıt
Malesef kiraciyim ahizede yeni ahize idare edicez artik ev alana kadar. Ama dedigim gibi eski evlerimizde baymak eca kombi vardi hic boyle birsey icin arastirma yaptigimi hatirlamiyorum. Ya demirdokum dandik yada dus basligindan bunlar:) diger evlerde eski tip ayarsiz dus basligi vardi. Soguk su ilave edip dus alirdik hep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
KadyrK
kullanıcısına yanıt
evet ısde o dus baslıgınız yuzunden.Benim kişisel düşüncem ayrıca kurumsal bır markayı bilmediğiniz bir nedenden dolayı suclamayın.Benim evimdede demirdöküm var binlerce insanın evinde demirdöküm var fakat boyle şikayet yasayan yok.Size zaten anlatıyorum su debiniz düşük oldugu ıcın suyunuz fazla ısınıyor.SErvise soyleyin madem gaz ayarınızı dusursunler biraz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme