Şimdi Ara

Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.683
Cevap
47
Favori
196.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ürün Bilgi Güncellemesi bugün geldi. 18'den 21'e çıkartıldı.



    Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX
  • BART SIMPSON B kullanıcısına yanıt
    gözle görunur bir fark göremiyeceksiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BART SIMPSON B kullanıcısına yanıt
    hocam gecen sene onuda denedik anlamiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknoline2002

    yok be hocam cetin beyden birsey cikacagini sanmiyorum. maillerimize cevap vermeyen adam telefonumuza mi donecek. arsiz gibi yazip durmak istemiyirum. demekki sordugum sirunun cevabi yok kendinde de veya boyle bir sorun oldugunu biliyor kendisiide cevaplayamiyor.
    Kardeş benim de maillerime cevap vermiyor ama masasında yakaladığımda da müsaitse dakikalarca karşı tarafı dinleyip yol gösteriyor. Bence şansını denemelisin. Düşünsenize, bana destek için kalktı eve geldi.

    Ben ki en baştan beri Nitromix+MiGo ile hiç sorun yaşamazken sizler için DemirDöküm ve Vaillant TR'ye ulaşabildim ki, sizler esas sorun yaşayan tüketiciler olarak hakkınızı aramak ve sorununuza çare bulmak en doğal hakkınız.

    Bu ürünlerin arkasında DemirDöküm'de, Vaillant TR'de var ve sizlere destek olmak zorundalar.

    Burada çekinilecek veya bu işi boşlayacak 1 durum söz konusu değil, siz hakkınız olanı almak, onlar da sizlere destek olmakla yükümlüler.

    Yoksa burada bu forumda, bu şekilde yaşamış olduğunuz soruna çare olunması mümkün gibi gözükmemektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 27 Kasım 2019; 12:41:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayıboyu11

    Bu mesaj silindi.
    vALLAH 1 de sürüm ile yapılan iyileştirmeleri bilgilendirseler ama nerdeeeee...
  • Merhaba, ısrarla 22,5 civarlarında geziyor, daha yukarı çıkmıyor, eğri 3 de, ayarlardan da sadece d17:1, d01 ve d02 yi de 15 yaptım, başka birşey ellemedim. kombi 28 lik, acaba migodan başka birşeyleri de mi değiştirmem lazım anlamadım.

    Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    hocam senin petek boyu kac metre. 36 kazanda 20 dakikada bir ateslemesi buyuk basari. d17:1 iken sete erismen zaten zor . d17:0 da ulasabilirsin rahat birde ogle 24 den 25 e ha deyince cikman cok zor 1 derece buyuk zaman. sabrim yok dersen d17:0 yap egrigi otomatige al

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ev 4+1 180 m2, d17 yi dün öğlen 1 yaptım, ondan önceki denemelerim de çok değişik değildi, zaten normalde 23,5 da felan tutmak istiyorum evi ama 25 yaptım belki 23,5 çıkar diye 😀, deneme yanılma yapayım dedim ama fayda etmedi, şimdi 24 e çeksem ve hiç ellemesem geç olsada ulaşacak mı bu dereceye onu tam kestiremedim

    Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    ogrenmeyi tammaladimi cihazin hocam ileri moda gecti mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknoline2002 T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam daha tam bir hafta oldu takılalı. Petek boyu nasıl sizce bu eve biraz ufak gibi geldi bana, ev de yeni daha bir aylık, evin migo öncesini de bilme şansımda yok sizin gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    Bana az gibi gelmişti, standardı nedir hocam bu işin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar şu black friday haftasında alabileceğim 20.000 kcal ve üzeri kombi tavsiyeniz var mı ? Çok olağanüstü kaliteli birşeye gerek yok 5-6 yıl idare etmesi yeterli zaten taşınacağız. Ama o sürede ısınma problemi yaşamak istemem çünkü ev yaklaşık 160 m^2 net. Şuan buderus logamax plus GB022-24/24k kullanıyoruz. Tavsiyeleriniz çok önemli şu indirimler kaçmadan yenilemek istiyorum şimdiden teşekkür ederim :) Alıntı yapıp cevaplayabilirseniz çok sevinirim. İstanbul üsküdardayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kassady

    Dostlar şu black friday haftasında alabileceğim 20.000 kcal ve üzeri kombi tavsiyeniz var mı ? Çok olağanüstü kaliteli birşeye gerek yok 5-6 yıl idare etmesi yeterli zaten taşınacağız. Ama o sürede ısınma problemi yaşamak istemem çünkü ev yaklaşık 160 m^2 net. Şuan buderus logamax plus GB022-24/24k kullanıyoruz. Tavsiyeleriniz çok önemli şu indirimler kaçmadan yenilemek istiyorum şimdiden teşekkür ederim :) Alıntı yapıp cevaplayabilirseniz çok sevinirim. İstanbul üsküdardayım
    Ben buradan şimdiye kadar hiçbir kimseye kesinlikle şu marka iyidir bu modeli şahanedir demedim. (O vebale giremem dua yerine beddua alamam) Savunduğum tek şey Kombi uzun dönem kullanacağın bir ürün olduğundan servisi, bakımı ve ek garantisi önemli.

    Forumdaki diğer yazılarımı da okuyabilirsen göreceksinki her zamanda sözümün arkasındayım, "Kötü Kombi diye birşey yoktur, kötü kullanıcı vardır".

    İnsanlar nedense arabalarına gösterdikleri özeni kombilerine göstermemekteler, garantilerini uzatmamakta, yıllık bakım yaptırmamakta ve ondan sonra şikayet üstüne şikayet.

    Ben de 10 yıldır Demirdöküm Kalisto kombi kullanmaktayım ve 10 yılda servis 10 kere gelmiştir, o da yıllık bakım için. Şimdi burada ben Demirdöküm Kalisto desem sana onlarca kişi Demirdökümü ve Kalistoyu kötüleyecektir. Neden ben Demirdökümden şikayetci değilim, neden benim Kalistoma 10 yılda 10 kere gelindi...

    Daha önce ben de Vaillant'da kullandım ben de Vaillant'dan memnun kaldım diyemem de, ama hiç bir zaman yaşadığım olumsuzlukları genelleyip firmayı ve ürünü kötülemedim, huyum ve amacım bu değil çünkü.

    Alacağın markanın %100 tam kapsamlı ek garanti yaptırabilme şansın olmalı ve yaptırmalısında.

    Bugün İstanbul'da 100TL-den aşağı servis gelmez, ehhh bir de parça marça değişim de olursa sana en az 150TL-300TL- arası bir masraf çıkartır. Bugün Demirdöküm, 2 yıllık ek garanti için kombisine göre 300TL- istemektedir ki bu da 2 yıl için aylık 12,5TL- etmektedir.

    Aylık 12,5TL- için ileride kombin arızalandığında merdiven altı servis çağırmaya değer mi?

    Aylık 12,5TL- için kombin arızalandığında başının ağrıdığına, dertlenip telaşlanıp üzüldüğüne değer mi?

    Aylık 12,5TL- için kombin arızalandığında forum forum dolaşıp oyum çalışmıyor, buyumdan ses geliyor diye çaresizlik içinde kendini usta zanneden ustalardan çare beklemeye değer mi?

    Size tekrar tavsiyem hangi marka ve modeli tercih ederseniz edin, %100 kapsamlı, ek garanti yaptırabileceğin ve servisi başarılı olan ürünü tercih etmeniz ve kesinlikle ve kesinlikle servis dışında başka kimseye kombiye yaklaştırmamanız.

    10 sene önce Demirdöküm servisi hakikaten içler acısıydı, çağırırsın gelmez, gelir parça olmaz, vb. ama Vaillant'ile birleşmesinden sonra ben çok ciddi servis kalite artışı gördüm. En azından benim bölgeme bakan servis inanılmaz müşteri memnuniyet ve çözüm odaklı. Geçen ay Kalisto kombimi değiştirmek zorunda kaldım ve tercihim bu nedenden dolayı yine Demirdöküm oldu ve hiç tereddüt etmeden 900TL- karşılığı 6 yıl ek garanti yaptırdım ki bu da yıllık 150TL- eder. Başım rahat, dertsiz, tasasız.

    Gelelim benim Nitromix-P28 Tecrübelerime;

    Servisin dediği tamamen doğru, Demirdöküm Nitromix seri kombiler, tamamen Vaillant tarafından ALMANYA'da üretilen ve tek parça halinde TR'ye getirilen bir ürün.

    TR'de şaseye montaj yapılıyor.

    PREMIX BRÜLÖR ve EŞANJÖR Grubu tamamen VAILLANT Grup tarafından da kullanılmakta olan YANMA ÜNİTE GRUBU ile ithal olarak EŞANJÖR, FAN, SUSTURUCU, KARIŞTIRICI ve GAZ VALFİ komple grup halinde tek parça olarak CO/CO2 değerleri ayarlanmış şekilde TR'deki üretim bandına getirilmekte ve sadece TR'de monte edilmektedir.

    Bilgilerinize,




  • Merhaba arkadaşlar,

    Bildiğiniz gibi d85:8kw yaptıktan sonra hedef ısıya erişme sürem azaldı ama son 24 saat içerisinde yapmış olduğum gaz tüketimim de 5m3'den 7m3'e çıktı çünkü Nitromix sürekli 2.Kademe Modülasyonda yanmakta, buda her 2sn. 1, 0,001 kontür atmasına neden olmaktadır.

    İşte bu yüzden bugünden itibaren d85:6w indirdim ama Isıtma Eğrimi de 1.3'den 1.5'e çıkarttım. Bakalım nasıl davranmaya başlayacak.

    Bilgilerinize,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 28 Kasım 2019; 10:56:16 >
  • BART SIMPSON B kullanıcısına yanıt
    hocam sende bu sarmala girmisin, tren raydan cikti. aramiza hosgeldin :-) Bu isler boyle baslar sonrasi malum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BART SIMPSON B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de nitromix düşünüyorum fakat benim şuanki kombiye ( buderus logamax plus GB022-24/24k) hangi modeli eşdeğerdir bilemedim? 24k mı 28 k mı almalıyım? Ev 160 m^2 ve ısınma sorunu yaşamak istemiyorum açıkcası. Tavsiyen hangisi olur ?
  • Şu iki nitromix kombi aynı mı bir d eböyle trendyoldan vs almamı tavsie eder misin yoksa doğrudan demirdokum bayiinden mi alayım?
    https://www.trendyol.com/demirdokum/demirdokum-atromix-24-kw-20-000-kcal-tam-yogusmali-kombi-p-3765085?boutiqueId=371697&gclid=EAIaIQobChMIwt-e6riM5gIVBrDtCh2guwgqEAYYAiABEgLnT_D_BwEhttps://www.trendyol.com/demirdokum/dd-nitromix-p-24-dg-hep-yogusmali-kombi-20-000-kcal-h-p-4380346?boutiqueId=371697&gclid=EAIaIQobChMIwt-e6riM5gIVBrDtCh2guwgqEAYYBCABEgK-S_D_BwE


    Hermetik mi bu kombi yoksa tam yoğuşmalı mı çok anlamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 28 Kasım 2019; 11:6:6 >




  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Hocam bende nitromix 24 Luk var daire 145m2. Salonun iki cephesi komple cam oldigi halde ısınmada sorun yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neduda N kullanıcısına yanıt
    Bayiden mi almıştınız yoksa internetten mi hocam?
  • BART SIMPSON B kullanıcısına yanıt
    Tek kademe yandığını görmedim henüz. :) 24 Luk

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.