Bildirim
Demirdöküm F4 Hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: justminute
Merhabalar demirdöküm neva hk24 kombi kullanıyorum. Bayadır f5 hatası alıyordum. Teknik servis çağırdım f5 sorunum çözüldü fakat şuan f4 hatası alıyorum sorun neyde olabilir bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim.
f4 iyon arızasıdır buda gazınız kesilmiyorsa elk kart arızalı anlamına geliyor -
Peki ne kadara onariliyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
150 200 tl -
Reset tusuna bastigimizda kombi calisiyor belirli sure daha sonra tekrar f4 geciyor boyle kullanmamda sakinca varmi yoksa daha buyuk ariza cikarirmi ?
HK 24
uygun fiyata nereden alabilirim? -
Yıllardır değişmeyen hata.... -
Hocam boyle kullanmata devam ediyorumda daha buyuks ariza cikarirmi ?
en fazla durur çalışmaz -
Bu sorun garantiye girer di mi usta? Bu sabah bende aynı hatayı aldım. Daha doğrusu gece. Sabah kalktım ev buz gibi. Bi baktım kombide f04 yanıp sönüyor. Güç tuşuna bastım çalışmaya başladı. Bir kaç kez f04 hatası vermeden bu durumu tekrarlamıştı Yani suyun sıcaklığı gece 17 derecelere kadar düşüp kombi çalışmamıştı, ev de buz gibi olmuştu haliye. Bu sabah ilk kez f04 verdi. Demek tamamen gitti. Akşam gidince göreceğiz bakalım ev soğuk mu sıcak mı :) -
Merhaba hocam bu sorunu ben yukarıda söylenildiği gibi kartını değiştirerek giderebildim. Garanti mevzusuna gelirsek kombinizi taktırırken garanti belgesi felan imzalandımı eğer bunlar yapılmadıysa kombiniz garanti kapsamına girmez. Ama garantisi var ise büyük ihtimal ücret ödemeden onarımı yapılır. -
quote:
Orijinalden alıntı: justminute
Merhaba hocam bu sorunu ben yukarıda söylenildiği gibi kartını değiştirerek giderebildim. Garanti mevzusuna gelirsek kombinizi taktırırken garanti belgesi felan imzalandımı eğer bunlar yapılmadıysa kombiniz garanti kapsamına girmez. Ama garantisi var ise büyük ihtimal ücret ödemeden onarımı yapılır.
Müşteri hizmetleri garantisi devam ediyor demişti. 2 hafta önce kadar. Akşam eve gittiğimde aynı olay olduysa direk arayacağım servisi.
Aynı sorun surekli tekrarlayacaktir. En kisa surede aramanizi oneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X