Şimdi Ara

Demirdöküm DD A-410 18 Hp 18000 Btu/h Duvar Tipi Split Klima(A Enerji Sınıfı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR. KLİMA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN EDİRNE GİBİ SOĞUK BİR YERDE KIŞIN OTURDUĞUMUZ SALONU ISITMASI. SALONUMUZ 24 M2. BUNUN İÇİN KONU BAŞLIĞINDA MARKA VE MODELİNİ YAZDIĞIM KLİMAYI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. FİYATI 1250 TL CİVARINDA. SİZCE KIŞ MEVSİMİNDE BU KLİMADAN GEREKLİ VERİMİ ALABİLİRMİYİM? AYRICA BU KLİMAYI GÜNDE 12 SAAT KULLANMAM DURUMUNDA ELEKTRİK FATURASINA NE KADAR OLARAK YANSIR? AYRICA ŞUNU DA BELİRTEYİM Kİ KLİMA 18000 BTU VE 410 GAZLI. İLGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

• bu klimayı alırsan edirnede donarsın,elektrik faturanda hayli kabarık olur,ısıtma işi her baba yiğidin işi değil forumda herkes söyler sana iyi bir 12000lik yeter,airfel artful yada turkuaz gold olabilir,benim aldığım diamond electric olabilir,samsung'un a sınıfı r410 gazlı cop değeri 3.62 olan aq12nsbn modeli var buda 750tl civarı,iyice araştırmadan alma,hele ki demirdöküm hiç alma,fiyat sor bayilere nakit alacaksan oldukça iyi indirimler yapabiliyorlar
  • 0 ın altına indiğin zaman bu klimaların alayını unut, airfel felan hikaye kalır

en ucuz alabileceğin mits. heavy ler var -15 olarak yazmış , -10 da çalışşsa bile iyidir gerçi

salon izalasyonu iyise,12.000 lik bir inverter kışın güzelce ısıtır,18.000 lik tabi daha iyi ama fiyatta en az 600-700 farkeder
  • adam 1250tl yazmış sen 12000lik mitsubishi inverter önermişsin fiyatlardan haberin yok galiba bu fiyatlara anca bunlar olur
  • Arkadaşım Soğuk havada ısıtmasını istiyorsan Mits. toshiba daikin gibi markalardan başkasını düşünme derim. Bide dış hava sıcaklığı düştükçe ısıtma kapasitesi de düşer. Eve alacağın için akşam da kullanacaksın ve dış hava da oldukça soğuyacak demektir bu durumda. Alacağın yere mutlaka sor ve -5 -10 derece civarındaki ısıtma değerlerini öğrenmeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

adam 1250tl yazmış sen 12000lik mitsubishi inverter önermişsin fiyatlardan haberin yok galiba bu fiyatlara anca bunlar olur

12000lik mitsubishi inverter

1500 liraya fiyat aldığım için, çok da abes gelmedi bana,1250 verildikten sonra 250 de verilir, görende 2-3 bin lira sanıcak
  • Teşekkürler yorumlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı konuştuğum arkadaşlar da bu klima ısıtır seni diyorlar çok kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuck6

Bazı konuştuğum arkadaşlar da bu klima ısıtır seni diyorlar çok kararsız kaldım.

Dışarısı -5 ve daha düşük dereceleri gördüğün zaman onlara da selam söylersin kışın vantilatör niyetine kullanırsın Varsayımla bu iş olmaz,teknik kulavuzu okursan sende hemfikir olursun, zaten ne alırsan al,parası bize gelmiyor sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 16 Temmuz 2010; 2:57:31 >

• cydonia teşekkürler arkadaşım yanlış anlama sakın verebileceğim maksimum para bu ne yazık ki.
  • o zaman dostum sen 18000lik airfel'in artfull-turkuaz gold modellerine bak peşin alırsan bu fiyata alabilirsin, samsung'un 18000lik a sınıfı r410 gazlı modeline bak onu rahat bulursun bu fiyata,benim kullandığım diamond elektrik markasınada bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 20 Temmuz 2010; 8:42:43 >
  • Peki bu klimayı Adana da yazın serinlemek için kullansak sadece nasıl olur elektrik tüketimi ve performansı?
  • Ben Antalya da 20 m2 lik oda için 12.000 lik kullanıyorum. Isıtması soğutması ve elektrik sarfiyatı ideal. AMA SES OLAYINA GELİRSEN ÖZELLİKLE DIŞ ÜNİTE, TÜM APARTMANI RAHATSIZ EDECEK DÜZEYDE.
  • Adama'da gayet rahat bir şekilde ısıtır ve soğutur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğutmasını bilemem ama ısıtmada herhangi bir problem yaşamassın kesinlikle.
  • Bu klimayı aldım. Gayet güzel. Yazın kullanıyorum. Kışın 5 dereceye kadar ısıtıyor. Ilıman iklimi yerler için ideal bence. Benim memleketim pek ılıman değil ama artık doğalgaz geldi. Bu arada yer Edirne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.