Şimdi Ara

Demirdöküm Aden Anakart arızasının çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
34.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar şu kart tamiri yapan firmanın bilgisini biri yazabilirmi çok makbule geçicek .,
    teşekkürler
  • yeni konu açmak istemedim buraya yazıım bari belki bi gören olur demirdöküm aden marka kombimin hava pompası bozuldu servisi çağırdım işçilik parça servis toplam 125 lira istediler sizce bu durum normalmidir çok merak ettim bu parça gerçekten bu kadar pahalımı öğrenciyiz sonuçta çok geliyo :(((
  • Orijinalden alıntı: abd1984

ayıptır bu yaptıklarınız özel servis olup bu işten ekmeğini kazanan arkadaşlarımız var onlarıda aradan çıkarın bakalım ne olacak taş yersiniz artık bu kadarda düşülmez mesela adamın kombisinde parçalarının birinde kısa devre var pompanın bobinin içine su sızmış kartı patlatmış size yolladı sizde yapıp kargoyla yolladınız adam alır heyecanla kartı kombiye takarr GÜMMMM bir daha yollar nasıl olacak şimdi ....herkes işini yapsın 3 tane calisto 2 tane aden kartı yapmakla zengin olmazsın

Burada Sadece teknik servislerin ekmek yemesi meselesi değil Müşteriye doğru bir servisin sunulması durumuda söz konusudur.Elbetteki isteyen istediği fiyatı vermekte özgürdür.Ancak unutulmamalıdır ki Kalite her daim aranması gerekendir!Biz Firma olarak kurcalanmış,üzerinde oynanmış yada tamir edilmeye uğraşılmış kartlara elimizi sürmeyiz.Orjinalliği bozulmuş kart patlamaya hazır bomba gibidir!Lütfen Tamir edildiği iddia edilen kartlarınızın çalıştığını size ispat etsinler.Zira tamir edildi denilip eve yada servise gittiğinizde kartın çalışmaması hem moralinizi bozacak hemde servis iseniz müşterinize karşı mahcup olmanıza sebebiyet verecektir!

Bir Yahudi atasözünde ''Ucuz Mal alıp Sokağa atacak kadar aptal değilim''

• nolur nolmaz.. mesajımız bulunsun.. Allah muhtaç etmesin ama eksikliğinizi de göstermesin gerektiğinde inşallah..
  • evimde bulunan aden kombi gaz birikiminden dolayı patlayarak yanmaya başlıyor, acaba diyorum baca fanı çalıştıktan sonra gazı biraz geciktirsek önce çakmak devreye girse daha sonrada gaz devreye girse patlayarak tutuşmayı önleyebilirmiyiz, kart üzerinde böyle bir ayar yapabilceğimiz trimpot falan var mı acaba varsa hangisi olduğunu tarif edebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

evimde bulunan aden kombi gaz birikiminden dolayı patlayarak yanmaya başlıyor, acaba diyorum baca fanı çalıştıktan sonra gazı biraz geciktirsek önce çakmak devreye girse daha sonrada gaz devreye girse patlayarak tutuşmayı önleyebilirmiyiz, kart üzerinde böyle bir ayar yapabilceğimiz trimpot falan var mı acaba varsa hangisi olduğunu tarif edebilirmisiniz

Aynı sorun bende de var. Servisi aradım gaz ayarını biraz kıstı ama yine de patlamalı yanma yapıyor, problem çözülmedi. Sizin kombi de bir ön yanma yapıp ardından ikinci yanma şeklinde mi yanıyor? Bu normal mi ? Her zaman patlamalı yanmıyor ama patlamalı yandığında da rahatsız ediyor bunun bir çözümü var mı? Daha önce yanma odasındaki tozlar temizlenip elektrotlar da temizlenmişti ama çözüm olmuyor. Arızalı bir parça mı var?
    Ateşleme gecikmesi olabilir mi? Bunu düzenlemek mümkün mü?

• SeYYaH-1 @ ben henüz çözüm bulamadım, bence tek çözümü var iyi bir yoğuşmalı kombi almak ama markası kesinlikle dd. olmayacak bundan sonra kapıya sokmam
  • ddöküm aden 1.parti cihazların sorun olmayan sorunudur ne kadar kartın üzerindeki trimpottan ayar yapsanda fayda etmez sigma 845 gaz valfine hortum takılması lazım oda ücretli uzun iş iyisimi siz öyle kullanın sorun olmaz kokmayın aynı sorundan kaynaklanan şikayetler vardı servisler bile çözemiyordu ben gaz valfini üreten sigma firmasına danışıp bilgi sorun onlardan kaynaklı değil yumuşatma hortumu takarak yüzlerce cihazı 2.partiye göre revizyon yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

ddöküm aden 1.parti cihazların sorun olmayan sorunudur ne kadar kartın üzerindeki trimpottan ayar yapsanda fayda etmez sigma 845 gaz valfine hortum takılması lazım oda ücretli uzun iş iyisimi siz öyle kullanın sorun olmaz kokmayın aynı sorundan kaynaklanan şikayetler vardı servisler bile çözemiyordu ben gaz valfini üreten sigma firmasına danışıp bilgi sorun onlardan kaynaklı değil yumuşatma hortumu takarak yüzlerce cihazı 2.partiye göre revizyon yaptım

Bu hortum takılmasını tarif edebilirseniz yapabilirim. Kombinin her parçasını söküp takabilirim benim için sorun değil.
  • KOMBİ HİÇ AÇILMIYORSA,

KOMBİ EKRANI ÇALIŞMIYORSA DEMİRDÖKÜM KALİSTO ARIZALI ELEKTRONİK KART TAMİRİ YAPILIR

DEMİRDÖKÜM ADEN KOMBİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ

DEMİRDÖKÜM KALİSTO KOMBİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ

DEMİRDÖKÜM NİTRO KOMBİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ

itina ile yapılmaktadır,

METROPOL ELEKTRONİK GEBZE

GOOGLE DAN ULAŞABİLİRSİNİZ
     Demirdöküm Aden Anakart arızasının çözümü Demirdöküm Aden Anakart arızasının çözümü

• anakart bölümünün içinde siortası vardı sigortası yanmış olmalı sadece o göstergenin olduğu beyaz kutunun içerisinde görmüştüm
  • Kombinin sıcaklığını artırınca veya hem petekler hemde sıcak su açıkken prestotat ve baca arızası veriyor.şimdi benimde mi kart tamiri yaptırmam gerekiyor.Anlayamadım.Sorun Hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: replank

Kombinin sıcaklığını artırınca veya hem petekler hemde sıcak su açıkken prestotat ve baca arızası veriyor.şimdi benimde mi kart tamiri yaptırmam gerekiyor.Anlayamadım.Sorun Hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.

elk kartınız arızalı
  • Elektronik kart mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi replank -- 23 Aralık 2015; 22:34:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iskansız binada oturuyorum fakat işim bittiğinde kombinin şartelini hep indiririm.

dün eve gittiğimde kombinin şartelini açtım fakat ekrana görüntü gelmedi.

bundan bir iki ay önce anakartım yanmıştı, şimdi şartel kapalı olmasına rağmen tekrar nasıl bozulur kafayı yicem. önceki arızada servis 200 lira para almıştı şimdi tekrar o kadar para veremem. ne önerirsiniz istanbul pendikte oturuyorum cihazım 4 aylık bile değil.
  • Arkadaşlar buraya yazayım bulunsun belki birgün birinin işine yarar.
    ve
    Demirdöküm aden kombim arızalandı. 70 ışığı yanıp sönüyor kombi devreye girmiyordu. Açtım içini. baktım fan motoru dönmüyor. Protestat söktüm, fleyerek bir ölçü aleti ile test etitm sağlam. Fan pervanesi serbestti takılma yapmamış. Bu sebeple anakarta odaklandım.

Anakartta bu konuyla alakalı arızlanacak tek yer röleler arkadaşlar. Kart üserinde kotakları kontrol ettim.

Alttan ikinci röle ( En büyük rölenin hemen yanındaki) fan motoru rölesi. Kontağı yapışmış. Söktüm ve internetten 6 TL ye aynısını sipariş ettim. Geldi ürün ve yerine lehimledim.

Kartı sökmeden tüm kabloların yerlerinin fotoğraflarını çekmiştim ne olur ne olmaz dye, aynen topladım ve kombi canavar gibi çalışıyor. Servis çağırsam kesin beyni yanış bunun diyecek ve 200-300 koparmaya çalıaşcaktı.

Arkadaşlar masrafları sadece 6 TL + hadi 50 lira işçikil alsınlar helal olsun ama 200-300 yazıktır. Ya kendiniz onarın anlıyorsanız yada kartı bir elektonik kart tamircisine götürün yaptırın. Paranızdan olmayın arkadaşlar.

• Kimsenin rızkında gözümüz yok . Mesleğimiz olan konufa Servis çağırıp baca arızasına 3kere tam üç kere para ödedim .
    İlk kart arızarı dedi tamir ettirdi şimdi baktım röle değişmemiş karta legim değmemiş . İkincide fan temizliği dedi . Üçüncüde de fanı değiştirdi .
    Dördüncü baca arızaaunda canıma yetti kendim müdahale ettim . Sağolsun burada yazmış röle arızalıymış . Değiştirdim oldu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.