Şimdi Ara

Demin patch yapıyodu şimdi yapmıyo :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • demin oyunu açtım patch atmaya başladı 3.0.9 to 3.1.0 diye bi patch 846mb civarındaydı hernese snra 2dk bi launcheri kapattım oyunu tekrar açtığımda hiç patch atmadı yani ekranda hiç bişe çıkmadı sadece launcher vardı ayrıca play e basılabiliyodu bastım login oldum karakter seçtim oyuna girdi bu biraz garip değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 14 Nisan 2009; 19:54:22 >

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Oyundan çıktığında indirmeye başlıyor o background downloader.

nası ya benim versiyonum 3.0.9 ve diğerleri 3.1.0 ken nası oyuna girebildim onu anlamadım normalde mmorpglerde böyle bişe olmuyo diye biliyorum :S
  • Daha 3.1.0 a geçilmedi daha yenimi başladın bilmiyorum ama wowda patchler aylar önceden inebiliyor mesela bu patch yanılmıyorsam 1 aydan önceden beri indirilebiliyor.Sadece 500mb küsür iken 800 mb küsürlere çıktı boyutu.Sen yine indir.Server hala 3.0.9 versiyonunda yakında geçer bence 1 ay yada 1.5 ay içinde.
    Yani sen oyunda iken arkadasinda belirttigi gibi background downloader kenarda sessiz sedasiz patchi ceker.Sen oyunu kapattigin anda onunda baglantisi kesilirki baska sekilde calistiramazsin..(Ben cok denedim olmadi.Bende dun butun gece oyunu acik biraktim sabah bitmisti :))
    Wowun dosyasina girip basip calistirsan dahi sana diyecegi sey networke bagli degilsin olur :)
    Oyunun acik olmasi gerekiyor..

Bunun disinda ise su an serwer kapali.Yaklasik 1-2 saate acilacak we bu pathci download etmeyenler (son 1 aydir) cok pisman olucaklar :)
    800 kusur mb we oyunun wersiyonuda yukseldi..
    Ulduar acilmamis patch noticeye baktim.Tahminim test realmi bir sure daha dewam ettirip yil basina dogru yeni kucuk bir patchla eklerler..

Su kadarini soliyim hemen hemen butun classlarla oynanmis.
    En az oynadiklari class mage olmus.Sadece onun talentinde herhangi bariz bir degisiklik yok o kadar.
    Diger classlarin hemen hepsinde talente eklenenler olmus yada cikarilip training ile alinabilir hale getirilen speller..

Yeni itemleri we achievementleride artik oyuna girince gorururz...

iyi oyunlar...

www.northcotecomputers.com.au

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar server lıstesınden burnıng legıonu secıyorum conectedda cakılıyo kalıyo bıraz gecınce dısconnet verıyo bu nedır
    Su anda yazan yazi serwerlerin kapali oldugu we paris saatine gore 07:00PM (CET) saatinde acilacagidir..
    Turkiye ile paris arasindaki saat farkini tam bilmiyorum ancak sanirim 1 saat fark war we tr de saat 20:00 da serwerler acilacaktir..

www.northcotecomputers.com.au
  • @Sirpence
    abicim biraz destekli salla bari. Ordaki yazıyı sen okursan eğer "Web Maintaince" yazıyor. Ayrıca ordaki 07.00(CET) bu sabah saat yediyi kastediyor yani Web sitesi bakımı yapıldı ve Serverlar şuanda yavaş yavaş açılıyor.
    |NFL 09:CE|Assassin's Creed|Assassin's Creed 2|Assasin's Creed: Brotherhood|Assassin's Creed Revelations:CE|Assassin's Creed III: Join or Die|CoD:BO| Red Dead Redemption|LittleBigPlanet|Bad Company 2|PES 09|PES 10|PES 11|PES 13|Fifa 10|GTA 4|Batman:AA|Fight Night Round 4|Sports Champions|Star Wars: Force Unleashed|GT5:P|
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sirpence

..
    Su anda yazan yazi serwerlerin kapali oldugu we paris saatine gore 07:00PM (CET) saatinde acilacagidir..
    Turkiye ile paris arasindaki saat farkini tam bilmiyorum ancak sanirim 1 saat fark war we tr de saat 20:00 da serwerler acilacaktir..

07:00 pm olan web forum, account management vs, oyun 15:00 CET yani 16:00 açılmaya başlandı ancak yavaş yavaş geliyor, hepsi açık değil.
  • ya şimdide patch yapmayı kapatıp oyuna giremiyorum nası patch atmasını engelleyip oyuna giricem??
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.