Şimdi Ara

Demetevler 5. cadddeye nasıl Gidebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar yarın demetevler 5. cadde de görüşmem var ben keçiören de oturuyorum acaba nasıl gidebilirim bana acil yardımcı olabilirmisniz şimdiden teşekkür ederim saygılarımla...

• keçiören-kızılay-demetevler yap ondan sonra sora sora bulursun
  • hocam keçiörenden ostim dolmuşları geçmez mi ya ordan bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse seviirim
  • aktepe-ostim otobüsü var demetevlerden geçiyor. 5. cadde makromarketin oralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

aktepe-ostim otobüsü var demetevlerden geçiyor. 5. cadde makromarketin oralarda. yine dolmuş da var keçiörenden direk demetevlere

• quote:

quote:

aktepe-ostim otobüsü var demetevlerden geçiyor. 5. cadde makromarketin oralarda. yine dolmuş da var keçiörenden direk demetevlere

Hocam bende tam oraya gideceğim peki aktepenin neresinden geçiyor hocam bilginiz var mı bire dolmuşalr nereden kalkıyor demetevlere acaba gazino tarafından mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecmeccem -- 24 Mayıs 2010; 17:01:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecmeccem

quote:

quote:

Hocam bende tam oraya gideceğim peki aktepenin neresinden geçiyor hocam bilginiz var mı bire dolmuşalr nereden kalkıyor demetevlere acaba gazino tarafından mı

http://web.ego.gov.tr/parts/egohareketsaatleri.asp?NO=414

414 numara hattın geçtiği yerler saatleri yukarda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.