TAKASDA 1100 YTL DİR---->>> TAKASDA 1 MİLYAR OLDU----->>TAKAS FİYATI İYİ AYNEN DEVAM,TAKAS YAPMAK İSTEDİĞİM BİRŞEY YOK ÇÜNKÜ
FAKAT EN AZ ÜZERİNE 550 YTL ALACAĞIM TAKASA GİREBİLİRİM ÇÜNKÜ BU MİKTARDA NAKİTE İHTİYACIM VAR PAZARLIK PAYI KALMAMIŞTIR (DEMİŞTİM AMA YİNE YİNE DÜŞTÜM)
not: sağlam referansı olan arkadaşlara 1 ay kişisel garantim olur sorun çıkarsa para iadesi yaparım tabiki bunu yapmam için kendi sağlamlığını bana kanıtlayabilecek kişi olması gerekir
SÜPER HIZLI BİR CİHAZDIR,SADECE EKRANIN SAĞ VE SOL ALT TARAFIYLA ALT KASANIN BULUŞTUĞU YERDEKİ 2 TANE KÜÇÜK PLASTİĞİN BİRİ DÜŞMÜŞ,MONİTÖRLE ALAKASI YOK ALT KASANIN PARÇASI (MONİTÖRÜN MENTEŞESİNİ ÖRTEN KAPAK) SERVİSDEN ALINABİLİR ÇÜNKÜ ÇOK BASİT BİR PARÇA GARANTİSİ YOK YURTDIŞI PİLİ 2-3 SAAT ARASI DAYANMAKTADIR
hocam bence zorlama , millette para yok emin ol. bedavaya verecenki alsınlar . piyasa çok bozuk...
mundar etme derim güzelim laptopu. Allah kolaylık versin GG de dene bide şansını derim ben
haklısın bahadır,forum durma noktasında,hadi ben kendi cihazımı geçtim bendekinin dışındada çok iyi cihazlar var forumda ama alan yok,özellikle laptop satışları gebermiş durumda,hakjlısın gg den ilan vericem,birkere vermiştim ama fiyat bundan çok daha yüksekti,bakalım tekrar koyucam,sadece onu beklemeye gıcık oluyordum ama forumda daha fazla bekliyeceğiz anlaşılan,işin kötü yanı nakit sıkışıklığım var,yoksa gerçektende bu kadar zorlayıp fiyatı piç etmeninde bir anlamı yok aslında,saygılar
Hayırlı satışlar abi Şu forumun en temiz insanlarındandır kendisi benim peder istiyor ama çok nazlı oda 500 veriyim bilmem ne yapiyim dertlerinde uğraşılmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Jenk
Hayırlı satışlar abi Şu forumun en temiz insanlarındandır kendisi benim peder istiyor ama çok nazlı oda 500 veriyim bilmem ne yapiyim dertlerinde uğraşılmıyor.
hehe böyle güzel kardeşlerimde olmasa çekilecek dert değil bu satış işleri,eksik olma kardeşim
babayada bişey buluruz tasalanmasın,500 az para değil,laptop fiyatları çok düştü çünkü toshibanın çok güzel p4 2.2-2.8 arası modelleri var,çok kullandım,eğerki ağır grafik çalışmaları ve yüksek grafik oyunlar oynanmıyacaksa hiçbir eksiği olmayan cihazlar,bunlardan bir farkı yok normal kullancılar için,tek eksik diyebileceğimiz şey pil süresi olur,forumda gözüme çarpıyordu,ufak bir pazarlıkla alınır
hayırlı işler yıkmaz o laptopda hala gozum kaldı eskiden başlık parası denkleştirilemezdi şimdide laptop parası denkleştiremiyoz yawwww
kardeş o makinadan kullandım gayet hızlı bir, makina ,hem işler yok hemde bu forumda millette fs ye karsı bir ön yargı var fs nin 2045 modelinden sonra
bende aynı marka amilo pro 2030 var hocam takas etsek ne istersin üste??
quote:
Orjinalden alıntı: garuda
hayırlı işler yıkmaz o laptopda hala gozum kaldı eskiden başlık parası denkleştirilemezdi şimdide laptop parası denkleştiremiyoz yawwww
teşekkür ederim hakan,kısmet işi abi,hayırlısı neyse o olsun
kardeş o makinadan kullandım gayet hızlı bir, makina ,hem işler yok hemde bu forumda millette fs ye karsı bir ön yargı var fs nin 2045 modelinden sonra
hocam bence zorlama , millette para yok emin ol. bedavaya verecenki alsınlar . piyasa çok bozuk...
mundar etme derim güzelim laptopu. Allah kolaylık versin GG de dene bide şansını derim ben
haklısın bahadır,forum durma noktasında,hadi ben kendi cihazımı geçtim bendekinin dışındada çok iyi cihazlar var forumda ama alan yok,özellikle laptop satışları gebermiş durumda,hakjlısın gg den ilan vericem,birkere vermiştim ama fiyat bundan çok daha yüksekti,bakalım tekrar koyucam,sadece onu beklemeye gıcık oluyordum ama forumda daha fazla bekliyeceğiz anlaşılan,işin kötü yanı nakit sıkışıklığım var,yoksa gerçektende bu kadar zorlayıp fiyatı piç etmeninde bir anlamı yok aslında,saygılar
cok haklısınız arkadaşlar. 1500 ytl, 600 ytl daha ucuza sıfır core 2 duo 1.83 makine satıyoruz alan cıkmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: mitrox
quote:
Orjinalden alıntı: haydargul52
300 ytl uygundur hocam
biraz çok demişsin hocam .orjinalinde 256 ram var .bewn 512 mb daha taktım .birde işlmcisi orjinalde celeron 15 falan ben prescot 1.70 le değiştirdim .fiatta nasıl etkiler teklifini bekliyorum hocam kolay gelsin..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mitrox
quote:
300 ytl uygundur hocam
biraz çok demişsin hocam .orjinalinde 256 ram var .bewn 512 mb daha taktım .birde işlmcisi orjinalde celeron 15 falan ben prescot 1.70 le değiştirdim .fiatta nasıl etkiler teklifini bekliyorum hocam kolay gelsin..
arkadaşım core2duo 1.83 laptop ile sendeki laptop arasında 300 ytl fark bence oldukça adaletli bir takas olur