Şimdi Ara

DEMEK LAPTOP FİYATIMI BEGENMİYORSUNUZ,HIMMM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CİHAZ İSTANBUL BAHÇEŞEHİRDEN ELDEN TESLİM EDİLEBİLİR

pdagold@hotmail.com

LAPTOP NAKİT 1050 YTL YE SATILACAKTIR---->>> 990 YTL OLMUŞTUR---->>> 950 YTL

TAKASDA 1100 YTL DİR---->>> TAKASDA 1 MİLYAR OLDU----->>TAKAS FİYATI İYİ AYNEN DEVAM,TAKAS YAPMAK İSTEDİĞİM BİRŞEY YOK ÇÜNKÜ

FAKAT EN AZ ÜZERİNE 550 YTL ALACAĞIM TAKASA GİREBİLİRİM
    ÇÜNKÜ BU MİKTARDA NAKİTE İHTİYACIM VAR
    PAZARLIK PAYI KALMAMIŞTIR (DEMİŞTİM AMA YİNE YİNE DÜŞTÜM)

not: sağlam referansı olan arkadaşlara 1 ay kişisel garantim olur
    sorun çıkarsa para iadesi yaparım
    tabiki bunu yapmam için kendi sağlamlığını bana kanıtlayabilecek kişi olması gerekir

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Fujitsu Siemens Amilo Pi 1505

Core2 Duo T5600-1.83GHz

• 15.4" WXGA Crystal View (PARLAK)

• 512MB Bellek

• 80GB Hard Disk

• 128MB Paylaşımlı

Intel 950 GMA Grafik

• DVD-RW Multi Sürücü

• Wlan kablosuz iletişim

• Win XP Home TR-SP2

(Win Vista Uyumlu)

• 2.8 kg.

SÜPER HIZLI BİR CİHAZDIR,SADECE EKRANIN SAĞ VE SOL ALT TARAFIYLA ALT KASANIN BULUŞTUĞU YERDEKİ 2 TANE KÜÇÜK PLASTİĞİN BİRİ DÜŞMÜŞ,MONİTÖRLE ALAKASI YOK ALT KASANIN PARÇASI (MONİTÖRÜN MENTEŞESİNİ ÖRTEN KAPAK)
    SERVİSDEN ALINABİLİR ÇÜNKÜ ÇOK BASİT BİR PARÇA
    GARANTİSİ YOK YURTDIŞI
    PİLİ 2-3 SAAT ARASI DAYANMAKTADIR

1175 YTL---->>> 1150 YTL

ÇANTADA VERECEĞİM

http://www.fujitsu-siemens.com.tr/home/products/notebooks/amilo_pi_1505.html

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Güzel fiyat, güzel cihaz.. Hayırlı Satışlar..
  • çok teşekkür ederim
  • fiyat değilde yurtdışı olması,garanti olmaması düşündürüyor galiba.
  • elbetteki daha fazla parayı gozden cıkartan garantili cihaz bulabilir,forumda fiyatlar taban yapmış durumda
  • fiyat gayet yerinde..
  • hocam bence zorlama , millette para yok emin ol. bedavaya verecenki alsınlar . piyasa çok bozuk...

mundar etme derim güzelim laptopu. Allah kolaylık versin GG de dene bide şansını derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    notebook ramleri ne tipte olur
    16 yıl önce açıldı
    Bu arabanın modeli nedir?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetacik

fiyat gayet yerinde..

saol ahmet abi,saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadir_bado

hocam bence zorlama , millette para yok emin ol. bedavaya verecenki alsınlar . piyasa çok bozuk...

mundar etme derim güzelim laptopu. Allah kolaylık versin GG de dene bide şansını derim ben

haklısın bahadır,forum durma noktasında,hadi ben kendi cihazımı geçtim bendekinin dışındada çok iyi cihazlar var forumda ama alan yok,özellikle laptop satışları gebermiş durumda,hakjlısın gg den ilan vericem,birkere vermiştim ama fiyat bundan çok daha yüksekti,bakalım tekrar koyucam,sadece onu beklemeye gıcık oluyordum ama forumda daha fazla bekliyeceğiz anlaşılan,işin kötü yanı nakit sıkışıklığım var,yoksa gerçektende bu kadar zorlayıp fiyatı piç etmeninde bir anlamı yok aslında,saygılar

• Hayırlı satışlar abi Şu forumun en temiz insanlarındandır kendisi benim peder istiyor ama çok nazlı oda 500 veriyim bilmem ne yapiyim dertlerinde uğraşılmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jenk

Hayırlı satışlar abi Şu forumun en temiz insanlarındandır kendisi benim peder istiyor ama çok nazlı oda 500 veriyim bilmem ne yapiyim dertlerinde uğraşılmıyor.

hehe böyle güzel kardeşlerimde olmasa çekilecek dert değil bu satış işleri,eksik olma kardeşim

babayada bişey buluruz tasalanmasın,500 az para değil,laptop fiyatları çok düştü çünkü toshibanın çok güzel p4 2.2-2.8 arası modelleri var,çok kullandım,eğerki ağır grafik çalışmaları ve yüksek grafik oyunlar oynanmıyacaksa hiçbir eksiği olmayan cihazlar,bunlardan bir farkı yok normal kullancılar için,tek eksik diyebileceğimiz şey pil süresi olur,forumda gözüme çarpıyordu,ufak bir pazarlıkla alınır

• hayırlı işler yıkmaz o laptopda hala gozum kaldı eskiden başlık parası denkleştirilemezdi şimdide laptop parası denkleştiremiyoz yawwww
  • kardeş o makinadan kullandım gayet hızlı bir, makina ,hem işler yok hemde bu forumda millette fs ye karsı bir ön yargı var fs nin 2045 modelinden sonra
  • bende aynı marka amilo pro 2030 var hocam takas etsek ne istersin üste??
  • quote:

Orjinalden alıntı: garuda

hayırlı işler yıkmaz o laptopda hala gozum kaldı eskiden başlık parası denkleştirilemezdi şimdide laptop parası denkleştiremiyoz yawwww

teşekkür ederim hakan,kısmet işi abi,hayırlısı neyse o olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: bscol

kardeş o makinadan kullandım gayet hızlı bir, makina ,hem işler yok hemde bu forumda millette fs ye karsı bir ön yargı var fs nin 2045 modelinden sonra

haklısın kardeş hepsine katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydargul52

bende aynı marka amilo pro 2030 var hocam takas etsek ne istersin üste??

300 ytl uygundur hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mitrox

quote:

Orjinalden alıntı: bahadir_bado

hocam bence zorlama , millette para yok emin ol. bedavaya verecenki alsınlar . piyasa çok bozuk...

haklısın bahadır,forum durma noktasında,hadi ben kendi cihazımı geçtim bendekinin dışındada çok iyi cihazlar var forumda ama alan yok,özellikle laptop satışları gebermiş durumda,hakjlısın gg den ilan vericem,birkere vermiştim ama fiyat bundan çok daha yüksekti,bakalım tekrar koyucam,sadece onu beklemeye gıcık oluyordum ama forumda daha fazla bekliyeceğiz anlaşılan,işin kötü yanı nakit sıkışıklığım var,yoksa gerçektende bu kadar zorlayıp fiyatı piç etmeninde bir anlamı yok aslında,saygılar

cok haklısınız arkadaşlar. 1500 ytl, 600 ytl daha ucuza sıfır core 2 duo 1.83 makine satıyoruz alan cıkmıyor.

• quote:

quote:

300 ytl uygundur hocam

biraz çok demişsin hocam .orjinalinde 256 ram var .bewn 512 mb daha taktım .birde işlmcisi orjinalde celeron 15 falan ben prescot 1.70 le değiştirdim .fiatta nasıl etkiler teklifini bekliyorum hocam kolay gelsin..
  • quote:

quote:

quote:

300 ytl uygundur hocam

biraz çok demişsin hocam .orjinalinde 256 ram var .bewn 512 mb daha taktım .birde işlmcisi orjinalde celeron 15 falan ben prescot 1.70 le değiştirdim .fiatta nasıl etkiler teklifini bekliyorum hocam kolay gelsin..

arkadaşım core2duo 1.83 laptop ile sendeki laptop arasında 300 ytl fark bence oldukça adaletli bir takas olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.