Şimdi Ara

Demek akp İNCE'yi Görmek İstiyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AKP davet etmedi ben gezecegim randevu talep edeceğim uygun görüp randevu verirler ise gitmeye çekinmem dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce CHP den fazla oy alır bir çok CHP'li vekillikte iyi ye verebilir, aslında öyle bir algı Yok toplumda bu algı empoze edilmeye çalışıyor maalesef herkesin muhakeme gücü iyi düzeyde değil inanan oluyor tabi, incenin CHP üstü bir görüntüsüde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Yani size göre İnce'ye sadece Chp seçmeni oy verecek. Peki akşener fazladan %6 oyu nereden alıyor?

Alıntıları Göster
    İlk turda aynen öyle olacak İnce ilk turda sadece katı CHP'lilerden oy olacak
    Akşener ise MHP seçmeninin büyük bölümünü AKP seçmeninin uyananlarını CHP seçmeninin ise ulusalcı ve Atatürkçü kesimini kendi tarafına çekti

İnce ikinci tura kalırsa Akşener'in oylarının ortalama yarısını alır Saadet oylarını ise alamaz ki ben bu seçimde birçok AKP'linin Saadet'e kayacağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 25 Mayıs 2018; 22:42:14 >
    Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

İlk turda aynen öyle olacak İnce ilk turda sadece katı CHP'lilerden oy olacak
    Akşener ise MHP seçmeninin büyük bölümünü AKP seçmeninin uyananlarını CHP seçmeninin ise ulusalcı ve Atatürkçü kesimini kendi tarafına çekti

İnce ikinci tura kalırsa Akşener'in oylarının ortalama yarısını alır Saadet oylarını ise alamaz ki ben bu seçimde birçok AKP'linin Saadet'e kayacağını düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Hayır onu demiyorum. Benim sorum İyi Parti Milletvekili seçiminde %14 dediniz. Meral Akşener ise %20 dediniz. Bu aradaki %6 nereden geliyor?

• Drakeshark D kullanıcısına yanıt
    Sağcılar içinde de kadına oy verilmez lafları başladı. Din üzerinden peygamberimiz üzerinden kadına devlet bırakılmaz lafları çokça duyuluyor.

Bilemiyorum altan, hayırlısı ne ise o olsun.

Hayır onu demiyorum. Benim sorum İyi Parti Milletvekili seçiminde %14 dediniz. Meral Akşener ise %20 dediniz. Bu aradaki %6 nereden geliyor?

Alıntıları Göster
    Bu yıl bildiğim kadarıyla 1.5 milyon seçmen ilk defa oy kullanacak bunların büyük bölümü Akşener'e oy verecek
    Kararsızlardan da toplayacak
    Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız
  • quote:

Bu yıl bildiğim kadarıyla 1.5 milyon seçmen ilk defa oy kullanacak bunların büyük bölümü Akşener'e oy verecek
    Kararsızlardan da toplayacak

Alıntıları Göster
    Hocam açıklayamıyorsunuz durumu. Bu 1.5 milyon kişi milletvekilleri seçiminde de oy kullanacak sonuçta.

Siz diyorsunuz ki İyi Parti %14-15 alacaktır. Ki bende bu civarda alabilir diyorum.

Ama sonrada Meral Akşener ise %20 diyorsunuz. Bu arada İyi Partiye oy veren herkes Meral Akşener'e vermiş üstüne de İyi Parti'ye vermeyip Meral Akşener'e oy veren %6 olmuş oluyor. Bu kesim kim? Böyle bir kesim bana mantıklı gelmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 25 Mayıs 2018; 22:53:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

İnce tvye çıkalım da dedi. Onu kabul etmedi mesela. Aynı çağrıyı Akşener'de yapıyor ancak kabul gören İnce oluyor.

Bilemiyorum altan, hayırlısı ne ise o olsun.

Akşener adayları gezeceğinlm demedi.

Akşener çıksa ekrana daha sert olacak. İnce üzerinde CHP li önyargısı var ama Akşener sağcı onun dedikleri iç anadolu da ses getirir onu çıkartmıyorlar ki bu kadın ne diyor bilinmesin. Herkes sosyal medya bilmiyor.

İç anadolu interneti sadece AKP yandaşı AKP yanlısı paylaşımlar için kullanıyor. Akrabalarım var nevşehir De geliyorlar arada diyorum ki iç anadolu başka memleket herhalde ki başka dünyalar anlatıyorlar. Bu algıyı İnce kıramaz

Hocam açıklayamıyorsunuz durumu. Bu 1.5 milyon kişi milletvekilleri seçiminde de oy kullanacak sonuçta.

Siz diyorsunuz ki İyi Parti %14-15 alacaktır. Ki bende bu civarda alabilir diyorum.

Ama sonrada Meral Akşener ise %20 diyorsunuz. Bu arada İyi Partiye oy veren herkes Meral Akşener'e vermiş üstüne de İyi Parti'ye vermeyip Meral Akşener'e oy veren %6 olmuş oluyor. Bu kesim kim? Böyle bir kesim bana mantıklı gelmiyor...

Alıntıları Göster
    O 1.5 milyonun ve kararsızların önemli bölümünün milletvekilliği seçiminde İYİ Parti'ye Akşener'e verecekleri kadar oy vereceklerini düşünmüyorum önce İYİ Parti'nin performansını görmek isteyeceklerdir. Sonuçta seçmenin büyük bölümü Akşener furyasından etkilenmiş durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 25 Mayıs 2018; 23:7:15 >

• Yüzdelerle uğraşacak halim yok! Seçim sonuçları açıklandığında hep birlikte görürüz.

Muharrem İnce Akşener'e göre güçlü aday değil Muharrem İnce'ye ancak katı CHP'liler ve az da olsa HDP'liler oy verir ancak Akşener HDP dışında her kesimden oy alma potansiyeline sahip daha aylar önce ortaya çıkmış bir ismin oyları ana muhalefet partisinin çıkardığı adayla nerdeyse eşit oya sahip
    Akşener'e önce FETÖ'cü yaftası vurup başlarından savmaya çalıştılar ancak baktılar ordan yürümüyor aksine ters tepiyor Akşener gittikçe güçleniyor bu sefer görmezden gelmeye sesini kısmaya başladılar
    Karşılarına Akşener'i mi almak istiyorlar yuh yahu ilk defa bu tezi sende gördüm AKP kendi partisinden oy alma potansiyeline sahip bir partiyi karşısına almak istiyor öyle mi
    HDP seçmeninin tamamı da İnce'ye oy vermez o oyların en fazla %70'ini alır
    Kendine hiç şu soruyu sordun mu neden anketlerde oy oranı en az %15 görünen bir partinin liderine medyada hiç yer verilmiyor da seçimde sanki 2 kişi varmış gibi davranılıyor
    Sen Polyannnacılık oynayıp bu gerçekleri görmezden gelebilirsin ancak birazcık düşünen insan bunların farkına varır

Alıntıları Göster
    Diyelim ki sizin dediğiniz oldu, her kesimden oy alarak Cb yarışında İnce'yi geçti evet ben Akşeneri 2. turda desteklerim.Aynı yüreği siz ortaya koyacak mısınız?
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)

• Arkadaşlar onu bunu bırakın bu seçimin en önemli etken faktörü olan parti HDP.Evet hdp.Öncelikle barajı geçerse büyük çoğunlukla milletvekili avantajı tayip karşısında olacak bu bir.İkinciside artık kesinleşen 2.tura kalacak cumhurbaşkanı seçimi.Bu seçimdede kilit faktör gene hdp oyları olacak.Akşener 2.tura kalırsa hdp den oy alması çok zor gözüküyor.İncenin oy alma ihtimali daha yüksek gibi.Ben normalde hesaplarda ince olmadığından akşenere oyumu verecektim ama ince olduğundan dolayı gözüm kapalı inceye oyum.Tabiki olurda 2.tura tayib karşısında kim varsa oyum ona.Zaten ya akşener yada ince kalacak.Cidden şu 1 ay geçsede bitse şu işkence.Tayyip olurda kazanırsa bu halktan bırakın ümidi kesmeyi gözümde beş para etmez değeri kalmayacaktır.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • O kadar yogun miting programi icinde yorgun vaziyette, 3 tane yandasin karsisinda aslanlar gibi durdu. Ama az daha dikkatli olabilirdi. Yerli arac projesini durduracagim yerine , onu da yapariz ama ben daha yüksek teknolojiye yatirim yaparim dese, agizlarina laf vermezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 25 Mayıs 2018; 23:27:15 >

1.Yol : İncenin 2.Tura kalması

Millet ittifakına seçmenlerin sadık kalması ve ittifakın aldığı karar doğrultusunda ittifakın yapılış amacını ve hesaplarda oynamaları da göz önünde bulundurarak

İnce %39, %40lık bir oy alacaktır.

Toplumdaki CHP algısını İnce'nin kıramayacağını kabul edersek HDP'nin oylarına ihtiyaç duyacak, mitingden ve hdp'nin kendisinden aldığı destekle seçimi kazanacaktır.

1.Yolun tablosu açıkça budur ve 1.yolun işlenmesinin tek kuralı millet ittifakına seçmenlerin sadık kalmasıdır.

Seçmenlerin sadık kalma ihtimallerinin size gere düşük bana göre yüksek olsa dahi bir ihtimal gözetiminde bulundurarak 2.yola geçiyorum.

2.Yol : Akşener'in 2.Tura kalması

Millet ittifakına seçmenlerin sadık kalması ve ittifakın aldığı karar doğrultusunda ittifakın yapılış amacını ve hesaplarda oynamaları da göz önünde bulundurarak

Akşener %39, %40lık bir oy alacaktır.

Akşener CHP algısıyla karşılaşmayacak ve üzerine dayatılan ve kullanılan malzemeleri hesaptan düşsek dahi erdoğanın kemik kitlesinin %35lerdeyken %5-8 lik diliminin Akşenere oy vermesi beklenecek.

--------------------------------------------------------

Şimdi söyler misiniz dostlar

Ben diyorum ki seçmenler sadık kalırsa aldık bu maçı.

Siz diyorsunuz ki ince 2.tura geçerse seçmenler sadık kalmaz, maçı kazanmak için açık 2 katına çıkar bu açığın 1 katını hdp kapatsa bile diğer açığı kapatamaz ve kaybeder.

Tamam diyorum sizin tablodaki olasılığa bakalım. Sizdeki benden kara bence. Diyorsunuz ki 2.tura akşener geçerse bu açığın 1 katını sadık kalan seçmenle diğer katını ise akp seçmeninden toplarız

--------------------------------------------------

Yani benim tablomda sadece seçmenin sadık kalması yeterliyken ve ekonomi bu haldeyken sadık kalmasını zorlayacak şartlar bir hayli fazlayken bana göre bu olasılık yüksekken

siz diyorsunuz ki biz hem akpden seçmen çekeriz hemde seçmende sadık kalır

Hdpden oy alabilme olasılığımız mı yüksek yoksa akpden seçmen çekebilme olasılığımız mı

buyrun tartışın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 25 Mayıs 2018; 23:52:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Diyelim ki sizin dediğiniz oldu, her kesimden oy alarak Cb yarışında İnce'yi geçti evet ben Akşeneri 2. turda desteklerim.Aynı yüreği siz ortaya koyacak mısınız?

Alıntıları Göster
    Ben zaten 2. turda Erdoğan'ın karşısına çıkarsa oy vereceğim ancak dediğim gibi İYİ Parti'ye AKP ve MHP'den kayanlar ile Saadet seçmeni İnce'ye oy vermeyecek bu da seçimi kaybetmesine neden olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yanlış anlamayın hocam, atarlandığım yok. Muharrem İnce'nin şansı olmadığını belirttim. İşin aslına bakarsanız, Recep Tayyip işi bu noktaya getirdikten sonra ipin ucunu bırakmaz. Neyse yanlış anlaşılma için kusura bakmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 26 Haziran 2018; 13:27:16 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.