Şimdi Ara

Demba Ba Türkiye'ye geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak Yılmaz ve Umut Bulut'tan bir türlü istediği verimi alamayan Galatasaray, forvet harekatını hemen başlattı.
    Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun listesinde birçok yıldızla birlikte Demba Ba'nın da yer aldığı iddia edilirken, yıldız futbolcunun Cim Bom'a yeşil ışık yakması fazla uzun sürmedi!

Sezon başında Beşiktaş'ın 13 milyon Euro bonservis bedeliyle Shanghai Shenhua'ya sattığı Senegalli yıldızın yakın çevresine şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: "Çin'de çok sıkıldım. Müslüman bir ülkede oynadıktan sonra burası zor geliyor. Dini hayatımı istediğim gibi yaşayamıyorum. İstanbul'da güzel günler geçirdim ve özlüyorum. Kulüpler arasında şartlar oluşursa Galatasaray'da oynarım, neden olmasın.."

Beşiktaş formasıyla çıktığı 44 maçta 27 gol atıp, 7 asist yapan Demba Ba'nın en büyük çekincesi ise olası Galatasaray transferini, uğruna besteler yapan Siyah- Beyazlı taraftarların nasıl karşılayacağı. Türkiye'deki yakın dostlarından bu konuda görüş alan Demba Ba, "Onları kırmak istemem, Galatasaray'a gidersem tepki alır mıyım" sorusunu sık sık yöneltiyor.

İşin maddi boyutu ise şöyle: Demba Ba'nın yüksek bonservis bedeli yüzünden kiralama formülü tek seçenek gibi duruyor. Çin'de liglerin bitmesi Aslan'ın işine yarıyor. Demba Ba ise Cim Bom'dan yıllık 4.5 milyon euro garanti para alan Sneijder kadar ücret istiyor. Anlaşma yarım sezon olursa sadece Senegalli futbolcunun alacağı para 2.5 milyon Euro'yu bulacak.

- Fanatik

%95 ihtimalle kolpa haber. Ancak olası bir Demba Ba transferinde tepkiniz ne olurdu merak ediyorum.

• Demba Ba 'nin bonservisini gectim cinde aldigi maasin yarisini bile odeyemezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shorunmuuu

Demba Ba 'nin bonservisini gectim cinde aldigi maasin yarisini bile odeyemezsiniz.

Sizde oynarken o maaşımı alıyordu peki ? Hey Allah'ım madem yarattın bari takip et...
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Bloklu bende, alıntılayıp durma şunu.
  • 4.5 m avro para istiyomuş

Çin'de çok sıkıldım. Müslüman bir ülkede oynadıktan sonra burası zor geliyor. Dini hayatımı istediğim gibi yaşayamıyorum.

bunların dini imanı para heralde
  • Dem baba çöpün çöpü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük maçların büyük topçusu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alex'den Vaslui'ye Mesaj Var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4.5 M senelik verdikten sonra Çin ligini satın alırız la.
  • Allahını seven şu Shorunmuuu denen elemanı alıntılamasın, ya da haberdar etmesin, hatta mesajına + - bile atmasın.
  • penbaba , penbaba

• demba ba o paraları verecek biri değil. uygun rakamlara kiralansa fena olmazdı ama bu da saçma..adamın dinlenmesi gerek. bütün sene maç oynarsa kasları iflas eder.
  • Alın alın. Sonra derbide kaleye şutunuz olmaz

• Dogru Qralin yaninda esamesi okunmaz.

Umut burak iyidir iyi..
  • Tam okumaya baslayacaktim Fanatik yazisini gordum...

• Küçük maçların büyük futbolcusundan çok var bizde, uzak olsun.

• Ne saçma bir takım oldu Galatasaray.

• iyi güldüm yorumlara ya
    umutlu buraklı takım taraftarı dembaba yı beğenmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

iyi güldüm yorumlara ya
    umutlu buraklı takım taraftarı dembaba yı beğenmiyor

Bir ara sizde Webo vardı Drogba beğenmiyordunuz, onun kadar komik değil bence.
  •  Demba Ba Türkiye'ye geri dönüyor

Sarı mete'nin bundan haberi var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.