Şimdi Ara

DELTA SERVİS garantili ÇÖP dahi satın almayın! Neden mi! Xiaomi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 ay önce sıfır satın aldığım, Xiaomi Note 5a model telefonumu,1 ay önce şarj ve dokunmatik problemi için Delta Servis denen sözde, teknik servise yolladım. Yaklaşık 20 iş günü sonunda, şarj soketi ve onun hemen üstündeki dokunmatik ekran soketin deki oksitlenmeye bağlı olarak telefona sıvı temas ettiğini ve bu yüzden telefonun garanti dışı kapsamında kaldığını, tamir edilemez olduğunu belirtip 800 TL'ye aldığım telefon için 550 TL karşılığında başka bir telefon gönderebileceği söylendi. Doğal olarak bu teklifi kabul etmedim. Çünkü telefona sıvı temas etmediği konusunda ısrarcıydım. Her neyse kendine teknik servis diyen bu kurum telefonu geri yolladı. Ben de telefonu bunların raporu duğrultusunda, tamir edilemez dedikleri için, ekranı, kasası, bataryası birilerinin işine yarar diye,150 TL'ye Sahibin den com da bir arkadaşa faturasının üzerine arızalı olarak falan falan arkadaşa 150 TL ye arızalı olarak yazıp sattım.

Nihayetin de telefonu sattığım arkadaş, internet den 25 TL karşılığı şarj boardu sipariş verip, dokunmatik ekran soketini bir güzel temizlemiş ve telefon çalışmaya başlamış. Ki bunu nereden biliyorum.
    Bu arkadaş telefon çalıştıktan sonra bana telefonda bilgileriniz var, ne yapayım sileyimmi. Yoksa arşivleyip size email ile de gönderebilirim diye telefon açma nezaketini gösterince öğrendim.
    Telefonu arızalı tamir edilemez diye sattığım arkadaşa helali hoş olsun. Ki son davranış biçimi ile onun adına gerçekten çok sevindim.150 TL'ye sıfır ayarında güzel bir telefon sahibi oldu.

Yazışmalar herşey belgeli,gerekirse gösterebilirim.

Delta Servis denen servis ile uzaktan yakından ilgisi olmayan şahıslara ise ne diyeceğimi, neler söylenebileceğini az çok tahmin edebilirsiniz. Ancak burası yeri değil. Yazık günah ya, sözüm ona teknik servis, sırf daha çok para için, uğraşmamak için telefonunuz tamir edilemez, şu kadar para yollayın yenisini yollayalım, şu kadar para dediği de sıfır fiyatına yakın, yeni dedikleri de muhtemelen rebushed yapılmış, toplanmış telefon olduğunu düşündüğüm için kabul etmemiştim. Bu mantıkda ki kurum dan her şey beklenir. Ki siz siz olun bu servise işiniz düşerse dikkatli olun,telefonu ne durumda gönderdiğiniz den emin olun.Telefon ilk servise gittiğin de form açtıklarında ,sıfır ayarında ekranında kasasında dahi çizik darbe yok iken.Kayıt formuna kasada darbeler var diye ibare düşüp,kullancıyı daha ilk etapda,gönderdiği telefondan şüpheye düşümesine neden olup, kusurlu ,kullanıcı hatası diye kendine yatak hazırlamaya çalışırlarsa da şaşırmayın.İtiraz edince de yanlışlık olmuş expertiz bir daha baktı derler.

Siz siz olun İnsanları, aptal enayi yerine koyan, kendine Delta Servis diyen bu şahısların garanti verdiği hiçbir telefonu, ürünü satın almayın.

Fiyat performans ürünleri ürettiği halde sırf bu Delta Servis yüzün den Xiaomi markasından soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 19 Eylül 2018; 17:51:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.