Bildirim
Delta Force Xtreme-VENGEANCE Hata......
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende de aynı hatayı verdi.
.bin dosyasını extract ederken oldu. -
beyler aynı hata bendede oldu bunun için torrent sitelerinde 22. partın fix i var 14 mb onu indirmeniz gerekli...sonra winrardan bozuk dosyanın adını indirdiğiniz dosyaya vermeniz gerkli... -
indirdiğim dosyaya yazdığımda bu dosya adında zaten dosya var diyor.........(bozuk Olanı Sildiğim Halde) -
hımmm tamam arkadaşlar yaptım teşekkürler...... -
quote:
Orjinalden alıntı: rivardo
beyler aynı hata bendede oldu bunun için torrent sitelerinde 22. partın fix i var 14 mb onu indirmeniz gerekli...sonra winrardan bozuk dosyanın adını indirdiğiniz dosyaya vermeniz gerkli...
Ne diye arıyacağız(search kısmına ne yazıcağız) dosyayı ya da siz de varsa upload edebilirmisiniz lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pprodigyy -- 25 Nisan 2005, 18:20:12 > -
quote:
Orjinalden alıntı: BATYUS
hımmm tamam arkadaşlar yaptım teşekkürler......
Dosyayı nerden buldun arkadaşım bana da yol gösterirmisin? -
elitetorrent den çektim...........Eğer üyeliğin varsa tam olarak buradan çekebilirsin......
http://www.elitetorrents.org/details.php?id=15533
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BATYUS -- 25 Nisan 2005, 18:29:30 > -
yaaa arkadaşlar ben oyunu DFX klasöründen kurdum.Ama oyunu açmıyor hata veriyor acaba ne yapcam hata mesajı aynen şu:''A corrupt installation was detected.Please uninstall and reinstall.'' -
quote:
elitetorrent den çektim...........Eğer üyeliğin varsa tam olarak buradan çekebilirsin......
http://www.elitetorrents.org/details.php?id=15533
ah bi üye olabilsem:D
Olamadım gitti deli oldum
Sorry, you're not qualified to become a member of this site.
Diyor ne yapsam ..Yardım edin ne olur sinir etti.:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pprodigyy -- 25 Nisan 2005, 18:55:24 > -
oyun çok güzel klasik delta force .ÖZLEMİŞİZ -
Batyus usta kullanıcı adı ve şifreni özelime yollarmısın(elitetorrents)
Yüklemek istiyorum bende lütfen. -
yolladım........
yaaa arkadaşlar nasıl kuracaz ve çalıştıracaz bu oyunu.......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BATYUS -- 25 Nisan 2005, 19:15:01 > -
quote:
yolladım........
yaaa arkadaşlar nasıl kuracaz ve çalıştıracaz bu oyunu.......
Teşekkür ederim.ben yüklenince bakarım nasıl olcağı hk.fikir söylerim. -
ok bekliyorum haberlerini.......... -
quote:
ok bekliyorum haberlerini..........
Yalnız Tracker down dedi bu torrent ve ben sinir oldum:) -
nasıl yani tabiki torrent......... -
arkadaşlar tam olarak anlatırmısınız oyunu nasıl kurdunuz........
çektiğim oyun bu bu oyunu çeken varsa nasıl kurdu ve nasıl açtı bana bi zahmet anlatabilirmi.......(Detaylı)
Delta_Force_Xtreme-VENGEANCE........ -
kurarken serial daki tüm bölmelere 1 yaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X