Şimdi Ara

Delosun Kapıları Kaparnırsa ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar delos kalesenin kapıları kapanınca bızde ıcerı gırmek ıcın bole bır yonteme bas vurduk ve yasanan komık bır anın ss ını aldım ve sızınle payşlamak ıstedım umarım beyenırsınız.
    http://img135.imageshack.us/my.php?image=mauhakf0.jpg

• güzelmiş kaleyi işgal eder gibia mesaj sayıma bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 3 Eylül 2006; 15:54:10 >
  • hehe düz gel . gegegegel
  • bana da olmuştu bi kere adam açmamak için inat edince 5 dk filan bekledik ama kalabalıklaşınca mecbur açmak zorunda kaldı
  • Adam tır kullanıyo herif yardımcı olmusBu arada server ney gidip bakıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreadMare

hehe düz gel . gegegegel

topla sımdı sag yap gel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnventory ve inn hostes bugu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne güzel human karus kardeşlii brraberce olaya çözüm getiriolar
  • O taktiği bizde kullanmıştık ama bu seferde içerdeki kapı kapalı çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grameradam

O taktiği bizde kullanmıştık ama bu seferde içerdeki kapı kapalı çıktı

eby bız kac kere yaptık hep öyle oluyo
  • koptum yaf
  • topla biraz
  • duz gel hacı
  • bizde kapı kapanınca öle yapıoduk hatta bazıları para ile içeri tp liyolardı seek açanları tapi para ile
  • KONUYLA İLGİSİ YOK AMA ÇOK İLGİNÇ Bİ OLAY GELDİ BUGÜN BAŞIMA.BUGÜN SAT 1DE EDANA 1DE ORCLAR ELMARAD,ASGA,KALLUGA,ESLANT,DODA YANİ HERYERİ BASTILAR.ÖZELLİKLE MAGELER ELMORADDA NEKADAR HUMAN WARSA KESTİLER.HESLAL WALLA.BENDE HUMANIM FAKAT TEBRK ETMEK LAZIM MGELERİ 2700NP WARDI BENDE BİKERE ÖLDÜM OK PROBLEM YOK 2. KERE ÖLDÜM YİNE PROBLEM YOK SADECE NP GİDİO FAKAT 3. ÖLÜŞÜMDE TAM 14M EX KAYBETTİM EWET YANLIŞ DUYMADINIZ 14M EX.LWL 50 %80DEN LWL 49 %50 YE DÜŞTÜM.NASIL OLDU ANLAMADIM.ARKLAR GM ÖLDÜRMÜŞTÜR FLAN DİOLAR BİLGİSİ OLAN??????????????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeplaytoday

KONUYLA İLGİSİ YOK AMA ÇOK İLGİNÇ Bİ OLAY GELDİ BUGÜN BAŞIMA.BUGÜN SAT 1DE EDANA 1DE ORCLAR ELMARAD,ASGA,KALLUGA,ESLANT,DODA YANİ HERYERİ BASTILAR.ÖZELLİKLE MAGELER ELMORADDA NEKADAR HUMAN WARSA KESTİLER.HESLAL WALLA.BENDE HUMANIM FAKAT TEBRK ETMEK LAZIM MGELERİ 2700NP WARDI BENDE BİKERE ÖLDÜM OK PROBLEM YOK 2. KERE ÖLDÜM YİNE PROBLEM YOK SADECE NP GİDİO FAKAT 3. ÖLÜŞÜMDE TAM 14M EX KAYBETTİM EWET YANLIŞ DUYMADINIZ 14M EX.LWL 50 %80DEN LWL 49 %50 YE DÜŞTÜM.NASIL OLDU ANLAMADIM.ARKLAR GM ÖLDÜRMÜŞTÜR FLAN DİOLAR BİLGİSİ OLAN??????????????????????

çok acayip bir olay

• şimid kara kara düşünüyorum nasıl 51 olcamdie.anahtar görevi bile kurtarmıo.off offf
  • guselmıs

kac model o cocugum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefockingbird -- 4 Eylül 2006; 19:09:54 >
  • :D ohoo cypherda çok alışılmış bi durum benim için abbys e 4 kere gittiysem.1 inde dışarda kalmışımdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.