Şimdi Ara

DeLonghi HVY-1030 Fanlı Isıtıcı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
19.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • DeLonghi gayet az elektirik yemesi çok hoş..
  • Bende bugün aldım cihazı. Electro world'de 49tl ye düşmüş. Aklımda fanlı ısıtıcı almak vardı hazır fiyatı düşmüşken alayım dedim.
    Cihaza gelirsek bana biraz gürültülü geldi. Diğer fanlı ısıtıcılar nasıldır bilmiyorum ama beklediğimden fazla sesli.
    Ufoyu o kadar yakmama rağmen bi türlü ısınamıyordum. Özelliklede ellerim bir türlü ısınmıyordu.
    Evim küçük olduğundan mıdır nedir 2. kademede 15-20 dakika çalıştırınca bildiğiniz hamam gibi oluyor Sıcaktan bunaltıyor bile.
    Özetle; pratik, etkili ama kısa vadeli bir ısınma aracı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: güvengolfv

    Tamam dır veito ınfrarede karar kıldım wattı yüksek alıcam biraz ilginiz için cok teşekür ediyorum sağlıcakla kalın

    bende işyerine bir ısıtıcı düşünüyorum siz veito ınfrarede ısıtıcıdan memnunmusunuz acaba tavsiye edrmisiniz elektrik tasarruflumu yardımcı olabilirmisiniz ?
  • Sadece aklınızda bulunsun diye yazıyorum. Ufo, kuartz, fanlı ısıtıcı, yağlı radyatör ve en son konvektör ısıtıcı kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim konvektör ısıtıcıdan daha iyisini görmedim.
    Diğerlerinden memnun kalmadığım için sürekli arayış içerisinde bulundum ve en son luxell konvektör ısıtıcı aldım daha ilk açtığımda doğru kararı verdiğimi anladım.
    750 watt ta bile anında sıcaklık veriyor ortamı bir süre sonra gayet güzel ısıtıyor. Ani olarak ısıtıyor ve 750 wattın üstünde fanıyla birlikte çalışıyor sesde fanlı ısıtıcılardan daha az.

    Edit: Arkadaşlar özelden soranlar için yazıyorum. Odam 8,5 metre kare. Kışın dışarısı -30 yada -35 derece bile olsa geldiğimde odam (hiç bir şey yanmadığı halde) 4-5 derece oluyor. Bendeki model 2000 watt lık ben genelde 750 wattda kullanıyorum.
    İlk anda 2000 watt ta açıyorum 10-15 dakkika da odam gayet iyi ısınıyor. 18 derecelere çıkıyor bir süre sonra fan sesini sevmediğim için ilk kademeye alıyorum ve öyle devam ediyorum. masanın altınada koydum arasıra kapatıyorum çok sıcağı semiyorum.
    Havayı ısıtırken azım burnum kurumuyor. Daha büyük odalar için bir şey diyemem (zira ben diğer kattaki odada evden ayrı bilgisayarımla haşır neşir olduğum odamdayım).

    Daha büyük odalar için daha farklı marka model yada büyüklükteki konvektör ısıtıcılarada bakabilirler. Bu modelde 2. ve 3. kademede küçük bir salyangoz fan çalışıyor aşırı olmasada ses var. Bana 750 watt lık birinci kademesi yetiyor. Gece açık bırakıyorum bazen ama sıcaktan rahatsız olup kapatıyorum (bunu cihazı övmek için yazmıyorum)
    Bu sıcaklık deneyimlerim benim odam ve benim vücudumun sıcaklık sevme oranıyla ilgili. Kimseyi yanıltmak istemem. Bu ürün 8,5 metre kare odamda bana yeterli geliyor deneyimim benim odam için geçerlidir.

    Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim elektrikle ısınacaksam ya klima yada konvektör ısıtıcıdan vazgeçmem hangi marka olursa olsun (elbette iyisini almak daha güzeldir). Tabi kömürlü kalöriferin sıcaklığı hiç birine değişilmez.

    Tavsiyem marka yönünde değil konvektör ısıtıcı yönündedir. Marka ve model seçimi size kalmış. Bu ürün beni tatmin ediyor. Faturaya gelince yazın sürekli 100-120 civarında fatura geliyordu şu sıralar 175 civarına çıktı. Havalar daha da soğuyunca fatura dahada artabilir. Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erendiz001 -- 24 Aralık 2015; 6:51:56 >




  • gürültü hiç önemli değil ısıtsın yeter yaktığı elektirkte önemli değil erzurumun soğuğunda beni ısıtsın yeter böyle küçük bir ürün lazım bana yanımda taşıyacam çünkü onu üstelik o bir italyan en kısa zamanda onu kesinlikle satın alacağım ürün teknosada 80 lira hızlı aldada 65 tl den 50 ye düşmüş kazıklamada teknosanın üstüne tanımam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25FURKAN -- 28 Eylül 2014; 21:25:15 >
  • bende aynısından kullanıyorum ama normal yağlı yada normal elektirikli ısıtıcılar dahamı iyi olur acaba. 3. kademede çalıştırmadan ısıtmıyor açıkcası bunda
  • arkadaşlar bu tip ürünleri genelde banyoda vs kısa süreli anlık ısıtmalar için kullanıyorlar.
    bununla oda ısıtıp o odada yatıp kalkıp iş yapamazsınız.

    şu tip yağlı radyatör alın rahat edin:
    http://www.hepsiburada.com/liste/delonghi-trd-4-1025-dragon-4-10-dilim-yagli-radyator-/productDetails.aspx?productId=evdeltrd1025&categoryId=17111
  • erendiz001 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, konu hortlatmak gibi olmasın ama bu ürünün boyutu nedir? Hiçbir yerde bulamadım ebatları ile ilgili bir bilgi notu. Ben iş yerimde masanın altında kullanmak istiyorum, mümkün müdür?
  • Boyutlar (cm):23.8x17.7x25.4 gayet kompakt. Kullanabilirsiniz rahatlikla.
  • ozzo27 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, foruma yeni girdim ve mesajınıza yeni cevap verme fırsatım oldu. Ayaklarıyla beraber ölçtüm 49cm x 60. Ayrıca masamın altınada aldım gayet rahat kullanıyorum fakat alttan gelen sıcaklı çok yoğun oluyor ve insanı sıcaktan bunaltabiliryo (en düşük ayarda) masa altında ara sıra açacaksanız alın derim. Tabi kullanacağınız alan büyükse süreklide açık tutabilirsiniz.
    Ben bundan önce 11 dilim yağlı radyatör kullanıyordum ve hiç memnun kalmamıştım. Radyatörü sattım sonunda bunu aldım. Bozulsada yine alırım tavsiye ederim. Saygılar...
  • erendiz001 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim, ben aldım üründen ama hiç memnun kalmadım. Isıtması beni tatmin etmedi. Şöyle sımsıcak yapmıyordu. Odam 60 metrekare civarında, büyük bir oda. Ben genelde ayak bölgesi için masa altına istemiştim ama memnun kalmayınca geri iade ettim. Sonra evde eski püskü bir cihaz buldum, sanırım markası ya sinbo ya kumtel. Ama deli gibi ısıtıyor maşallah. Çok memnunum bundan. Tozlu, eski bir şey ama inanılmaz iş görüyor :)


     DeLonghi HVY-1030 Fanlı Isıtıcı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 3 Aralık 2015; 7:52:24 >
  • Bu üründen bende satın aldım mediamarktan 68 TL ye , ürünün biraz sesli çalışması dışında gayet güzel 35-40 m2 civarındaki odanın sıcaklığını yaklaşık yarım saatte 2 derece yükseltti ama daha üstünü göremedim 2 inci saate kadar ( dışarısı yaklaşık 0-5 derece ve ısı yalıtımsız müstakil ev )
  • Uzun yıllar Sinbo fanlı ısıtıcı kullandım ve oldukca memnundum ama gecenlerde bozulup benden bu kadar diyince netten arasıtrırp epey övülen Delonghi HVY-1030 yi satın aldım. İki gündür kullanıyorum ve açıkcası hayal kırıklıgı yasadım. Sinbo bundan daha az cafcaflı ve ucuz bir üründü ama sıcak hafa üflemesi çok daha güçlüydü, banyo yaparken kullanıyordum 5 dkda hamam gibi yapıyordu, delonghiyi son kademede yarım saatten fazla tuttum banamısın demiyor. Sinbo'da cok yaklasamdan sıcak hava üflemesini hissederken, bundan elini iyice dibine sokarsanız ancak sıcak hava üfledigini anlayabiliyorsunuz. Valla Sinbo bulamadıgım icin hadi iyisinden olsun diye bunu aldım memnun kalmadım.
  • Düzeltme : Yukarıda delonghi aletin yeterli sıcak hava uflemediginden bahsetmişim ama yanıldım, illk gun cok mu soguku ben mi çok üşüyordum ondan mı yeterli gelmedi anlamadım ama alet su an cayır cayır yakıyor . 2. kademe bir süre sonra bunalltıgından 1 e indiriyorum , alrtin dezavantaajı havayı kurutuyor ve bir süre sonra temiz havaya ihtiyacınız oldugunu hissediyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzo27

    Hocam çok teşekkür ederim, ben aldım üründen ama hiç memnun kalmadım. Isıtması beni tatmin etmedi. Şöyle sımsıcak yapmıyordu. Odam 60 metrekare civarında, büyük bir oda. Ben genelde ayak bölgesi için masa altına istemiştim ama memnun kalmayınca geri iade ettim. Sonra evde eski püskü bir cihaz buldum, sanırım markası ya sinbo ya kumtel. Ama deli gibi ısıtıyor maşallah. Çok memnunum bundan. Tozlu, eski bir şey ama inanılmaz iş görüyor :)


     DeLonghi HVY-1030 Fanlı Isıtıcı



    kullandığın ürünün adı nedir modeli nedir




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.