Şimdi Ara

Delonghi ECP 31.21 Kahve Makinesi 749 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bende kg79 vardı arkadaşın dediği gibi farklı boyutlarda öğütüyor o yüzden iyi bir tat olmuyor.Ben de youtube daki kahvesakal'ın videolarını izliyorum ondan duydum Sözen değirmeni aldım şimdi onu kullanıyorum 60-70 lira gibi bişey kg79 a o kadar para verme.ben anneme verdim baharat tarhana falan öğütüyor şimdi onunla:) Kahve için de Eminönünde Minas Kahveyi tavsiye edebilirim Sözen Değirmenci de onun yakınında zaten İstanbuldakiler için tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardrock

Hocam bende kg79 vardı arkadaşın dediği gibi farklı boyutlarda öğütüyor o yüzden iyi bir tat olmuyor.Ben de youtube daki kahvesakal'ın videolarını izliyorum ondan duydum Sözen değirmeni aldım şimdi onu kullanıyorum 60-70 lira gibi bişey kg79 a o kadar para verme.ben anneme verdim baharat tarhana falan öğütüyor şimdi onunla:) Kahve için de Eminönünde Minas Kahveyi tavsiye edebilirim Sözen Değirmenci de onun yakınında zaten İstanbuldakiler için tabi.
    Birini gördüm youtube'da türk kahvesi kıvamında öğütmüş makineden kahve akmıyor diyor. :D pudra gibi olmuş kahve nasıl su geçsin arasından yaa.. Enazından taneleri minik minik de olsa görünür şekilde öğütmeli, yoksa makine bozuk olarak anlıyor insan bilmeyince tabii. Bikere benim de başıma geldi çünkü bahsettiğim videodaki olay.

• JMaharaja kullanıcısına yanıt
    Bu sözen değirmenin Eminönü’de imalatçısını görmüştüm. Ama espresso çekemez diye almadım.

Siz hangi yöntem için çekiyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

Bu sözen değirmenin Eminönü’de imalatçısını görmüştüm. Ama espresso çekemez diye almadım.

Espresso çekiyor hocam bende *bu makine var sıkıntı yaşamıyorum.

*Burada öğütüm ayarları mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

espresso çeker, türk kahvesi bile çekiyor. fakat kolunuz patlar espresso çekerken.
  • Makineyi almayı düşünen arkadaşlar manuel olarak espresso yapmak biraz tecrübe gerektiriyor. Biraz deneme yaparak güzel bir sonuç alabileceğiniz bir makine.

• onuryeşildağ kullanıcısına yanıt
    Sözen ile güzel sonuçlar almak mümkün ama manuel olduğu için biraz yorucu oluyor. Önce sözen aldım bir tane sonuç güzel ama yorucuydu. Sonra de longhi kg79 değirmen aldım. Espresso inceliğine pek öğütmüyor. Gittim kafelerde kullanılan öğütücüden aldım kocaman. O da 7-8 gram(1 porsiyon) için çok uygun değil. Ev değirmen kaynıyor şuan ama yine sözen kullanıyorum ben.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.