Şimdi Ara

Delonghi Dragon 4 mü Fakir RH-12 Halojen mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Delonghi dragon 4 için koku yaptığına dair birkaç yorum vardı. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Kararsız kaldım, Fakir RF-12 veya Dragon 4 alacağım.

ama forum delonghı cok ovmus nerde yorum okusam mıllet memnun sanırım delengjhı alıcam

fıkır verebılecek olan var mı

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Fakir RH-12 yi aldım bugün kullanma fırsatım oldu ilk izlenimlerim su an için olumlu. Şuan halojen ve radyatör en yüksek kademelerde açık 10 dk da hissedilir sıcaklık oldu. Koku konusunda diyeceklerim, evet bir koku var ama yakınında olmadığınız sürece rahatsız etmiyor. Bu arada bir yandan radyatör 1. Kademede açık olsun halojende bi yandan isitsin diye düşünüyorsanız olmuyor malesef. Kademeler şöyle:

1. Kademe 800w
    2. Kademe 1200w
    3. Kademe 1200+800w=2000w
    4. Kademe sadece halojen aktif
    5. Kademe 2000w+800w halojen=2800w (maksimum sıcaklık)

hocam memnuniyetin nasil urunden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 4 Ocak 2016; 23:50:25 >
  • Ben de ikisi arasında kaldım ama Delonghi Dragon 4 e daha yakınım. Acaba ikisini alan ya da deneyimleyenler memnunlar mı, Fakir ortalama 70Tl daha ucuz, değer mi, kalitesi nasıl. Fakir 12 dilim 3000w Delonghi10 dilim 2500w, ikisi eşit mi ısıtır yoksa Fakir daha mı fazla
  • var mı fikri olanlar
  • Bende Fakir Rh-12 ile Delonghi modelleri arasında kaldım. İkisi arasında max 200 lira fark var ama önemli değil. Delonghi en pahalısı ve kalitesi muhtemelen ama Fakir'de Halojen ısıtma opsiyonu ile cezbediyor. Sizce hangisi?

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bende Fakir Rh-12 ile Delonghi modelleri arasında kaldım. İkisi arasında max 200 lira fark var ama önemli değil. Delonghi en pahalısı ve kalitesi muhtemelen ama Fakir'de Halojen ısıtma opsiyonu ile cezbediyor. Sizce hangisi?
    Hocam aldınız mı? Aldıysanız hangisi aldınız ve memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Fakir RH-12 yi aldım bugün kullanma fırsatım oldu ilk izlenimlerim su an için olumlu. Şuan halojen ve radyatör en yüksek kademelerde açık 10 dk da hissedilir sıcaklık oldu. Koku konusunda diyeceklerim, evet bir koku var ama yakınında olmadığınız sürece rahatsız etmiyor. Bu arada bir yandan radyatör 1. Kademede açık olsun halojende bi yandan isitsin diye düşünüyorsanız olmuyor malesef. Kademeler şöyle:

1. Kademe 800w
    2. Kademe 1200w
    3. Kademe 1200+800w=2000w
    4. Kademe sadece halojen aktif
    5. Kademe 2000w+800w halojen=2800w (maksimum sıcaklık)
    Hocam merhaba. Fakir RH 12 modelini almayı düşünüyorum bende. Siz ürünü deneyimleyeli epey uzun yıllar olmuş. Nasıl üründen memnun musunuz?

Bir de kademe ne olursa olsun halojen bölümü kademeden bağımsız olarak açma veya kapama şansımız var mı? Halojenin bir zararını gördünüz mü bir de sağlık açısından?

Bu modelde fan olmaması ve galiba halojeninde 1. Kademede çalışamadığı, 20 m2'lik odayı da bunaltıcı seviyede ısıtamadığı şeklinde yorumlar okumamdam dolayı daha ucuz ve fanlı Raks Aspendos 12 dilim radyatöre yöneldim tekrar.

Teşekkürler, selamlar.

@Muco selam, size de geç yanıt veriyorum, kusura bakmayın. Mesajımdan da anlaşılacağı gibi henüz alamadım. Raks'a döndürdüm ibreyi şimdilik. Fakir'de fansız olması ve halojenin kademe seçmesi hoşuma gitmedi. Dilim sayısı da aynı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Kasım 2020; 12:34:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Merhaba kullandığım süre boyunca memnundum, 2 yıl kullanmıştım ne durumdalar bilmiyorum. Halojenle ilgili olumsuz bir şey hissetmedim. Evet halojen kademe bağımsız çalışmıyor ya tek başına ya da radyatorun son kademesi ile birlikte. Daha önce de dediğim gibi bunaltıcı seviyede ısıtmıyor. Doyurucu ısıya gelmesi için zaman lazım. Fan isittigi havayı yaymasi için iyi bi fikir olabilir.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.