Şimdi Ara

DELONGHİ CGH 100 TOST MAKİNASI süper fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU FİYATA SON 5 ÜRÜN
  • Bu siteden daha önce alışveriş yapmadım, güvenilirliği konusunda bir bilgim yok ama fiyat iyi. Cimri ve akakce en düşük 87 TL veriyor, yukarıda 70 TL.
  • geçen carefourda gördüm kocaman bişey bu
  • üründen hala var mı acaba
  • almaya çalışıyorum ama siteyi bilmediğimden kapıda ödeme seçeneği seçtim ama orada takılıyor

kredi kartını seçince bir sonraki sayfa geliyor, alamayacaz galiba

edit: kapıda ödeme seçeneğini kaldırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi07 -- 2 Temmuz 2009; 15:41:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi07

almaya çalışıyorum ama siteyi bilmediğimden kapıda ödeme seçeneği seçtim ama orada takılıyor

kredi kartını seçince bir sonraki sayfa geliyor, alamayacaz galiba

Bu siteden alış veriş yapan var mı ? Site güvenilir mi ?
  • MERHABA,
    ÜRÜN SATIŞI VE AYNIGÜN KARGO DEVAM ETMEKDEDİR. KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ PTT KARGO İLE YAPILDIĞINDAN DOLAYI ELEKTRONIK CIHAZLARDA SIKINTI YAŞANMAKTADIR. BU YUZDEN ANLAŞMALI KARGO OLRAK YURTİÇİ KARGO İLE TESLİMATLAR DEVAM ETMEKDEDİR.

BİLGİLERİNİZE....
  • Ben aldım ürün ertesi gün elimde oldu gayet güzel bir ürün ve sitede gayet güvenilir öneririm...Sipariş sonrası ve öncesi bir sorun yaşamıyorsunuz diğer siteler gibi canlı desteği ile anlık yazışabiliyoruz...
  • ....ve bir üye kayıt olduğu gün ilk ve tek mesajını bir siteyi övmek için yazar, yılların kurdu DH üyeleri de YER ....

Ne diyeyim... Madem elektrodünya kardeşimiz öyle buyurmuş, bize de inanmak düşer...
  • Ben tansaş yada kipa mıydı öyle bi yerden 20-30 tlye küçük gri bi tost makinesi aldım(king k- 296 marka).

Fazla büyük değil ama çok memnunum.tavsiye ederim...

DELONGHİ CGH 100  TOST MAKİNASI süper fiyat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.