Bildirim
DELONGHİ CGH 100 TOST MAKİNASI süper fiyat

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
SINIRLI STOK ...! -
BU FİYATA SON 5 ÜRÜN -
Bu siteden daha önce alışveriş yapmadım, güvenilirliği konusunda bir bilgim yok ama fiyat iyi. Cimri ve akakce en düşük 87 TL veriyor, yukarıda 70 TL. -
geçen carefourda gördüm kocaman bişey bu -
üründen hala var mı acaba -
almaya çalışıyorum ama siteyi bilmediğimden kapıda ödeme seçeneği seçtim ama orada takılıyor
kredi kartını seçince bir sonraki sayfa geliyor, alamayacaz galiba
edit: kapıda ödeme seçeneğini kaldırmışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi07 -- 2 Temmuz 2009; 15:41:45 > -
quote:
Orjinalden alıntı: acemi07
almaya çalışıyorum ama siteyi bilmediğimden kapıda ödeme seçeneği seçtim ama orada takılıyor
kredi kartını seçince bir sonraki sayfa geliyor, alamayacaz galiba
Bu siteden alış veriş yapan var mı ? Site güvenilir mi ? -
MERHABA,
ÜRÜN SATIŞI VE AYNIGÜN KARGO DEVAM ETMEKDEDİR. KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ PTT KARGO İLE YAPILDIĞINDAN DOLAYI ELEKTRONIK CIHAZLARDA SIKINTI YAŞANMAKTADIR. BU YUZDEN ANLAŞMALI KARGO OLRAK YURTİÇİ KARGO İLE TESLİMATLAR DEVAM ETMEKDEDİR.
BİLGİLERİNİZE.... -
Ben aldım ürün ertesi gün elimde oldu gayet güzel bir ürün ve sitede gayet güvenilir öneririm...Sipariş sonrası ve öncesi bir sorun yaşamıyorsunuz diğer siteler gibi canlı desteği ile anlık yazışabiliyoruz... -
....ve bir üye kayıt olduğu gün ilk ve tek mesajını bir siteyi övmek için yazar, yılların kurdu DH üyeleri de YER ....
Ne diyeyim... Madem elektrodünya kardeşimiz öyle buyurmuş, bize de inanmak düşer... -
Ben tansaş yada kipa mıydı öyle bi yerden 20-30 tlye küçük gri bi tost makinesi aldım(king k- 296 marka).
Fazla büyük değil ama çok memnunum.tavsiye ederim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X