Şimdi Ara

dell xps m1730 iyimi almalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelikle dell markasını seçmemin sebebi bilgisayarcı halil abi bana şöyle demişti dell dünyanın en iyi markasıdır kimseyi kendisine rakip görmüyor demesiydi bende araştırma yaptım ve dell xps m1730 gamer notebook modelini seçtim sizce bu bilgisayarda call of duty 6 gibi oyunları sorunsuz oynayabilirmiyim fiyatı 3500




    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-bilgisayar-dell-xps-m1730-gamer-notebook-review-3d-mark-bu-fiyata-turki-30409908/detay?



    bu ilanda 2. el gösteriyor fakat ben 3500 tl civarı 0 modelini almayı düşünüyorum







  • çok iyi bir laptop fiyatıda donanımına göre iyi ama oyun oynamak için laptop alınmaz !
  • İyi bir laptop ancak madem amacın oyun oynamak ona 3500 TL vereceğine daha iyi özelliklere sahip masaüstü bilgisayar toplaman daha mantıklı.
  • işe yaramaz o attığın linkdeki laptop!
    Al sana kral laptop
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3247&u=Dell

    Param olsaydı bunu alacaktım :)
  • Dell'in XPS serisi müthiş ben XPS 1330 bayadır kullanıyorum baya dayandı.
  • Ben iki senedir m1730 kullaniyorum. Ilk zamanlarinda almistim. Gercekten cok sorunsuz ve fiyakali bir laptop fakat bir kac eksisi var. Once bunlardan bahsedeyim.

    Her ne kadar multimedia ve oyun oynamak icin avantajli olsada laptop gercekten cok buyuk. Asil sorun buyuklugunde degil, daha oncede 17 inc Asus G2S kullaniyordum fakat Dell in bu modeli gercekten fazlaca agir, belli bir noktadan sonra insanin bir yerden bir yere tasiyasi hic gelmiyor, masaustune donusuyor. Sirt cantasi olmasina ragmen gercekten adaptorde laptopta cok agir kaliyor. Sadece adaptoru cogu laptoptan agir. Bu laptoptan sonra laptop zevkim degisti su anda MacBook Air bakar oldum o kadar soyliyim. Arkadaslarim bana cok demisti bunu alma yorar fln diye ama dinlemedim ama gercektende hakli ciktilar.

    Onun disinda her ne kadar tasarimini cok begensemde gercekten mesela universitede anfiye, derse goturebilecegin ya da bi toplantiya sokabilecegin bir notebook degil. Bu da laptoplarin bu alandaki faydalarindan mahrum kalmana sebep oluyor. Bu tarz mekanlarda cok gayriciddi ve gozalici gozukuyor, dikkat dagitiyor. Gercekten asiri dikkat cekiyor, nerede acsan herkes sana bom bom bakmaya basliyor. Bu dikkat ilk basta biraz gurur verebiliyor ama belli bir zamandan sonra sadece sikinti yaratiyor.

    Oyun oynamak adina gercekten cok kullanisli ozellikle benim gibi geceleri takiliyorsan klavyeside cok yararli olabiliyor. Ama ben daha cok rpg ve rts sevdigim icin cok fazla fps tarzi oyunlar gibi performansi zorlayacak denemelerde bulunmadim. Alacaksan Windows 7 li almaya ozen goster cunku gercekten Vista cok performans dusuruyor. Ayrica kesinlikle sirt cantasida almaya bak cunku elde tasinicak bi alet kesinlikle degil. Almaya karar verdiysen GeForce 9800M GTX SLI li modelini almani tavsiye edereim, cunku Dell bu upgrade in uretimini durdurdu ve piyasada kalanlar el yakiyor. O yuzden alabileceksen mumkun olan en yuksek surumunu alman yerinde olur.

    Kisacasi, bugun bana sorsalar gaming notebook yerine arkadaslarin dedigi gibi eve agir canli bi masaustu toplar, bide 13 inc ufak bi laptop alip elimde onunla gezerdim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.