Şimdi Ara

@@!!!!DELL XPS-M1330/M1530 KULLANICILARI BURAYA!!!!@@ (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.112
Cevap
5
Favori
179.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi süre saglık sebeplerinden dolayı pclerden uzak kaldım kusura bakmayın..
    Ben gittim millet ugramaz olmuş ne iş yav Konuyu zor buldum valla

Kimse varmı...??
  • quote:

Orjinalden alıntı: koaska

slm arkadaşlar neyse sorunlarımı hallettim yardımlarınız için teşekkürler
    bilginiz varmı makinelerimizin şarz aletleri garantisi varmı varsa nedir bilginiz varmı benimki arada bir şarzı kesiyo bilgi verirsenis sevinirim

Tabi hocam tüm parcalar garanti kapsamı içerisinde,ama bazen benimkide kesiyor özellikle ani sekilde cekilip hemen takıldıgında kısa bi süre sonra aktif oluyor böyle biseyse sorun degil bu
  • merhaba arkadaslar bende bu siteyi ve ozellikle xps formunu yeni buldum.

1 aydir hangi laptopu alsam die dusunuyorum simdiye kadar hic laptop kullanmadim hep masaustu kullandim kullanmama sebebimde laptoplarin performans dusuklukleriydi fakat bu laptop icin herkez laptop deil masa ustu performansi veriyor diyor :D bu ne kadar dogru?

bide kimi elektrik kaciriyor kimi surekli sorun veriyor falan diyor yorumlari okudukca vazgecmek istiyorum fakat gercektende daha iyisini bulamadim simdiye kadar. sizcede bunumu almaliyim artik laptop karsilastirmaktan biktim :D

ben yurtdisinda okuyorum ve burda mukemmel ucuz bir fiyata buldum bu laptopu 1160 dolar o yuzden kacirmakta istemiyorum sizden ricam lutfen 2 yada 3 ay bile olsa xps 1530 kullananlar bana fikir verebilirmi alayimmi almiyayimmi?

bu arada alacagim laptop
    DELL XPS M1530
    15.4" WXGA / Core 2 Duo T9300 (2.5GHz) / 2GB / 250GB / DVD±RW / GeForce 8600GT 256 mb/ WiFi / LAN / BT / Camera / Vista Premium / 2.62 kg / Black

cevaplarinizi bekliyorum lutfen beni aydinlatin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcan08x -- 7 Şubat 2009; 5:54:59 >

• arkadaslar bende xps 1530 var.sorunum şu bilgisayarıma dvd takdım.dvd yi bilsayarın içinden çıkartamıyorum.dvd nin bulundugu bölümdeki yereldisk e ye sağ tıklayıp çıkar diyorum çıkarmıyoo yardım lütfen.
  • @xcan08x hocam elektrik carpması gibi bi durum söz konusu degil cok eski modellerde adaptör yüzünden meydana geliyordu..işlemcisi günümüz cogu uygulamaya yeterli düzeyde(masasüstündeki e8500'ü aratmıyor suan benim için),ekran kartı desen ort kalite acmadıgı oyun yok..görüntüsü,inceligi ve dell kalitesi ile sorun yasayacagı sanmıyorum heleki bide o fiyata bulmuşken kacırma al
  • Seopast yorumun icin cok tesekkur ediyorum

evet bende bu fiyata bulmusken kacirmak istemiyorum :D

insallah bende bi 10 gun icerisinde fikrimi degistirmezsem xps kullanicilari tayfasina katilacagim eger alirsam burda herkeze elimden geldigince yardim etmeye calisacagim
  • Şimdiden Hayırlı olsun
  • bide birsey daha sormak istiyorum siz alta resimler koymussunuz xps Q2 yaziyor ustte birindede Q3 gordum bunlar ne anlama geliyor?
    bide simdi hatirladim touchpad de de sorun var diyorlar fakat gideriliyormus heralde updatelerle bu ne kadar dogru ?
  • valla hocam bende bazen bakıyom kimse uğramıyo herhalde kriz bizim arkadaşlarıda vurdu ne diyim bide benim adaptör cıkışından kablo teması sorunu var herhalde sorun orada acaba değişirlermi nereye gitmem lazım ben bunu zonguldaktan aldım ama ben ist dayım golddan almıştım ne tavsiye drsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: koaska
    valla hocam bende bazen bakıyom kimse uğramıyo herhalde kriz bizim arkadaşlarıda vurdu ne diyim bide benim adaptör cıkışından kablo teması sorunu var herhalde sorun orada acaba değişirlermi nereye gitmem lazım ben bunu zonguldaktan aldım ama ben ist dayım golddan almıştım ne tavsiye drsin

Hocam valla önce zonguldaktaki gold ile bi irtibata geç istersen,ama yanlışım yok ise aslen garanti belgesinde yazılı olan firma ile görüsüyorsun (yani distribütör ile)(Armada,Asbis Türkiye,Kont Bilişim) onlar sana yapman gerekenleri detaylı sekilde anlatıcaklardır

Telefon Numaraları :http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/turkey?c=tr&l=tr&s=bsd

• seopast hocam hoş geldin özlettin kendini walla ya hemen dalıyorum mevzuya kızmaca darılmaca yok neoldu bizim mac os işi deneyebildinmi hepsini bide wireles için driver buldunmu.

• Hoşbulduk Mac olayını denedim hocam cok oldu hatta elime pc gecmedigi için yazamadın ne yazıkki,
    Elimde olan ve denedigim Kalyway 10.5.2 - 10.5.0 ToH - iDeneb 10.5.5 - iATKOS 10.5.4 ve 5.5 denedim ve hepsi hüsranla sonuçlandı Kalyway i 4 kere kurdum(ekran calısmadı simsiyah oldugu için),Toh u 3 kere(tohda sanırım wireless acıldı ama daha kurcalayamadan kapanıyor simgesi vardı,neden masaüstü gelir gelmez kapandıgını cözemedim..),ideneb de zaten sayıyı bilmiom :) , iatkoslarıda 1er kere kurdum en iyi performans ve driver zenginligi veren 10.5.4 idi ama wireless toh hariç hiçbirinde calısmadı ama hdd cok manyak hızlı calısıyordu mesela,işlemci 25e yakın 20 mpx cözünürlük acılı photoshop sayfasını rahatca kaldırdı(dahada denemedim devam ediyordu ),benzer hız ve performansı idenebden alamadım nedense..

Şimdi yeni cıkmış galiba 10.5.6 onu indiriyorum..noldu varmı sende bi gelişme paket olarak bakmadım hiç forumlara?

• arkadaslar bende bu gun itibariyle xps tayfasina dahil olmus bulunuyorum.XPSin ilk izlenimleri mukemmel hizli hafif sessiz vede ucuz bu arada bende c yi 220gb d yi 10 gb yapmislar recovery die bi olay varmis bunu biraz acabilirmisiniz bana yani c ye yedekleme yapabilirmiyim yoksa hdd de bir bolum dahami acsam?
  • beyler ben bu laptopa linux kusmustum haliyle bottaki yedek xp uctu..xp ye tekrar donecegim driverleri nerden temin edebilirim.
  • arkadaslar laptop u aldim ve ilk sorunumu yasiyorum bilgisayarla ugrasirken sarj bitti ve vista kendini kapatti sonra acilmamaya basladi hosgeldiniz yaziyor sonra siyah ekran kaliyor ctrl+alt+del yapip ordan exploreri calistirinca kenidne geliyor. bunu cozdum artik siyah ekran kalmiyor fakat bu sefer kapanirken cok bekliyor yaklasik 10 dakikadir bekliyorum ve hala kapanmadi. fabrika ayarlarina geri donmek istiyorum fakat d surucusu recover olarak ayrilmasina ragmen bi turlu recover olayini baslatamadim lutfen yardimci olursaniz cok sevinirim kafayi yemek uzereyim recover menusune girmek icin hangi tusa basmaliyim acilirken ve tam olarak nerde basmaliyim? bide su anda durmadan hdd yi okuyor ne oldu anlayamadim yardim lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcan08x -- 11 Şubat 2009; 0:56:50 >
  • arkadaslar dunden beri bununla ugrasiyorum ve uac yi kapattigimda kapanirken en az 8 dakika beklettigini gordum kapatiliyor yazan yerde 8 dakika bekletiyor ama acilis cok hizli oluyor uac yi kapatinca. uac yi acip kapatmayi denedim o zaman kapanmada sorun yok fakat bu seferde windows baslatilirken yavasliyor hosgeldiniz yaziyor 20 sn falan bekletiyor siyah ekranna geciyor ordada bi 40 sn falan bekletiyor acaba sorunun yazilimsalmi donanimsalmi yardim edebilirseniz cok sevinirim lutfen fabrika ayarlarina geri dondugum halde boyle acaba vista updateleri falanmi denesem ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcan08x -- 11 Şubat 2009; 21:32:03 >
  • seopast hocam paketlerde bi güncelleme yok her hafta kontrol ediyorum millet o driver işini ya salladı yada çıktı biz bulamıyoruz. Bende suan sadece darvin bootu yüklmemeye çalışıyorum. xp ile vistayı bir arada kurdum media direct tusunu atamaya kalkınca fos oldu xp ve vistayı bir arada easyBCD ve vista boot pro ile boot olayını hallettim ama media direct olayı yemiyo onda. Başka boot yöntemi varmı vista ve xpyi bir arada çaıştırmak için. Bunların dışında en son Windows Seven kurdum bence baya güzel olmuş tabi yine maca yetişemez güzelliği başlat cubuğunda aynı macteki gibi simgelerin altında küçük bi ışık efekti yanıyı secili olanda artı bide simgeler halinde geliyo yine balat çubuğana inen programlar orasıda biraz mace benzemiş yine programı üst tarafından tutuup ekranın üstüne sürükleyince full ekran oluyo tutup çekip alınca aşağı doğru pencere haline geliyor.

Bide şunu öğrendim bizim bilgisayarlar için full hd ekranlar varmış Full Hi Definition, glossy widescreen 15.4 inch LCD (1920x1200) & 2.0 M benim ekran 1440x900 haberiniz olsun satılıktır ekranım dellin sitesinden bakıp fiyat koyucam buraya eğer ekran çözünürlüğü 1280x800 olan varsa ve 1440x900a çevirmek istiyosa benimki satılıktır haberiniz olsun 100$ bi fiyatı olması gerekiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakyilmaaz -- 13 Şubat 2009; 21:18:10 >

• Hocam bana güzel bi boot loader lazım öyle işletim sistemi falan boot loaderi değil tek başına kurulabilen bi boot loader olcak ve xpyi media direct tusuna vistayı powera atayınca problem çıkarmıycak GAG diye bişi buldum daha denemedim ama bakıp haber vericem sizde böyle bişiler bulabilirseniz burda verin
  • Merhaba arkadaşlar,
    Çok anormal bir durumla karşı karşıyayım. XPS M1530'um kapandığı zaman açmaya çalıştığımda ekrana görüntü gelmiyordu. 40-50 kere aç kapa yapıp zar zor çalıştığını bilirim. Sonrasında fark ettim ki aleti 30 derece açıyla kapalı tutarsam LCD'yi kolaylıkla açılıyor. Bazen Vista açılırken ekran simsiyah oluyor,hemen ekranı 30 derece konumuna kadar indiriyorum,tekrar düzgün hale geliyor. Sonrasında tekrar indir kalk ihtiyacı olmadan aleti kullanabiliyorum. Acaba kısa-devre mi sözkonusu ?
    Aleti yurtdışından aldım. Sanırım garantisi de yok. İzmirde servise götürsem(tavsiyeniz varsa çok memnun olurum) aşağı yukarı maliyeti ne olacaktır ?

Şimdiden çok teşekkürller (:
  • walla hocam şu siyah ekran muhabbeti tam benimkine uymasada bendede tam loogin ekranında arasıra ekranın yarısı siyah hale geliyo arasıra ama seninkisi biraz farklı durum senin yerinde olsaydım ekranı bi kere söker kobolsunun takıldığı yere bakardım tam klavyenin altında bağlantı noktası var bek ben benim ekranı söktüm klavyenin altındaki bağlantı noktasının resmini koyıyım senin için sökmesi çok kolayy forumda bulabilirsin ekranı sökmeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakyilmaaz -- 14 Şubat 2009; 21:11:07 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.