Şimdi Ara

Dell XPS L502X-S67F65 modell !! acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Dell XPS L502X-S67F65 model laptop almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlarıma birşey sorucam makinede Nvidia Optimus özelliği awrmı ? yani intel HD graphics özelliği 2. sorum ise 540m ekran kartını değiştirmek istiyorum hangi kartı önerirsiniz ? linkteki ürünü almayı düşünüyorum sorularıma bilen arkadaşım varsa bana yardımcı olurlarsa cok sevinirim .. teşekkürler.

http://www.sadecenotebook.com/main/dell_xps_l502xs67f65_core_i72670_220_ghz_6_gb_500_gb_2_gb_vga_156_freedos-pmu24244.html

• 1-2011 sonrası çıkan leptoplarda nvidia'nın gt500 serisi ve gtx oyun serisiyle oluşturulan bilgisayarlarda optimus teknolojisi mevcuttur dolayısıyla sizin modelde de var.bu aynı zamanda amd'de de mevcuttur böyle bir özellik
    2-ekran kartınız anakrta tümleşik olduğu için değiştiremezsiniz değiştiren yerler var ama randıman alamayabilirsin mevcut kartından da olursun gt540m'den daha iyi bir kart bulup takamazsınız yok,ekran kartı değişebilen leptoplar mxm1-2-3 slotlara sahiptir onlarda da takılacak kart seçnekleri çok azdır ve düşüktür.alacaksınız birazdaha güçlü kartlı bu fiyata bilgisayarlar var mesela en göze gelen şuan içinhttp://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-801xtr-i7-notebook-urun7301.html?ref=akakce&v=1.57.3

• bu laptop biliyorum müthiş bir şey ama bazı yerlerde okuduğuma göre 1 saat ile 1 bucuk saat anca sarjı gidiyormuş tabiki oyunu elekriğe takıp oynuycamda normal sıradan nete girdiğimde , video , face msn gibi sosyal ağlar kullanıcak olursam sarja takmak zorunda kalmakta istemiyorum bu laptopun net sarj süresi ne kadar oluduğunu biliyormusunuz ?
  • 8 cell li laptop nasıl 1,5 saat gider?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.