Şimdi Ara

Dell vs. Lenovo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maks. 1600tl dizi film izlemek için arada cs lol açsın yeterli bir notebook arıyorum. Masaüstü oyun sistemim var zaten o yüzden oyun oynamalık bir şey aramıyorum. Araştırmaktan yoruldum sonuç olarak 2 notebook var.

1 - Dell Insp. 3358

Intel Core i3 5015U 2.1Ghz 4Gb ram 1Tb hdd 15.6" nvidia 920m freedos. hepsiburadada 1499tl

2- Lenovo ideapad100 serisinden

i3-5005U 4GB 500GB 920M 15.6 FreeDos bu da 1500tl aynı fiyat yani ama marka farkı olarak servis ve uzun ömürlülük açısından sıkıntı çıkarmasın istiyorum. Bunlar şans işi biraz ama şans dışında da olumlu olan hangisi veya başka öneriniz varsa alabilirim.
    Genel olarak i3 ve iyi kötü ekran kartı olsun istiyorum.

• Hocam lol ve cs için zaten sistemin varsa bence hiç laptopa para verme git 500-600 tl civarlarında güzel bir tablet al dizini öyle izle he ama ben laptop alacagım diyorsan Lenovoyu almalısın
  • Okul içinde ufak tefek işlere lazım olucak laptop ya o yüzden mecbur :) Lenovoyu öven öneren var ama emin olamadım bi..teşekkürler
  • dellin hem işlemcisi daha iyi hem de hdd 1tb

• Hocam eyvallah masaustunde amd ekran karti kullaniyorum hic sıkıntı yok ama laptop kapali kutu resmen guvenemiyorum amd islemci hemde.
  • Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmraver -- 25 Aralık 2016; 18:6:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    Acer mi Lenovo mu ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.