Şimdi Ara

Dell Vostro 5470 alındı! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
20
Favori
72.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnceliğini ispat için AA kalempil ile çekilmiş bir fotoğrafı vardı. Kalem pilden biraz daha kalın.

Yarım (Half-sized) mSata fiyatları ve hızları pek içime sinmedi, Sandisk 256GB Ultra Plus SSD sipariş ettim. Cihaz ultrabook olma yolunda ilerliyor.
    SSD ile biraz daha hafifleyip, HDD pil tüketiminin düşeceğini ve olmayan yani minimumum altında olan HDD sesinin kesileceğini düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: adimavi

İnceliğini ispat için AA kalempil ile çekilmiş bir fotoğrafı vardı. Kalem pilden biraz daha kalın.

Yarım (Half-sized) mSata fiyatları ve hızları pek içime sinmedi, Sandisk 256GB Ultra Plus SSD sipariş ettim. Cihaz ultrabook olma yolunda ilerliyor.
    SSD ile biraz daha hafifleyip, HDD pil tüketiminin düşeceğini ve olmayan yani minimumum altında olan HDD sesinin kesileceğini düşünüyorum.

bu cihaz sadece half-sized mSata destekliyor diye bilyorum ben, sipariş ettiğiniz diski destekliyor mu kesin ?

Resimde ramin yanında yer alan slotun half-sized mSata için olduğunu düşünüyorum.

HDD'de normal 2.5" HDD.

Dell Vostro 5470 alındı!

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-vostro-5470-s21w45c-notebook-pmu317228?ref=akakce&v=1.43.1

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-vostro-5470-s20w45c-notebook-pmu295501

• mmix M kullanıcısına yanıt
    aynı fiyatsa ilkini değilse ikincisini al.pcdepo'da fiyatlar daha uygun olmasaı lazım 100tl falan, oraya da bak istersen.

http://www.pcdepo.com/arama&filter_name=dell%20vostro%205470

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwinwin -- 15 Temmuz 2014; 23:54:08 >
    freedos neden almıyorsun ?

senin yerinde olsam şunu alırdım:

http://www.pcdepo.com/dell-vostro-5470-s21f45c-notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwinwin -- 16 Temmuz 2014; 0:21:15 >
    uğraşacak bir şey yokki, 4gb imaj dosyasını indirip USB'den kuruyorsun, tüm güncellemeler falan sorunsuz çalışıyor.ama sen bilirsin.

Orijinalden alıntı: winwinwin

freedos neden almıyorsun ?

senin yerinde olsam şunu alırdım:

http://www.pcdepo.com/dell-vostro-5470-s21f45c-notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet00110011 -- 16 Temmuz 2014; 1:44:02 >
    aynen öyle ilk defa bir ürün resimde göründüğünden ince çıktı, bende şaşırmıştım.bu laptop beğenilmeyecek bir laptop değil, güle güle kullanın.bin defa olsa gene bu laptopu alırdım, inanılmaz memnunum.
  • SSD geldi değiştirdim, şimdi şunu gördüm ki günlük işlemleri yapacak biri için çok elzem bir şey değil SSD. Cad programları ve 3D ile uğraşılıyorsa benim gibi yararlı olabilir. Tabiki Render almak yine sıkıntılı
    USB üzerinden windows 8.1 kurdum. Bu işlem için USB diski UEFI modunda ayarlamadığım için mecburen BIOS'tan UEFI modunu kapattım, o güzelim dell başlangıcını kaybettim.

Tek sorunum kaldı yeni ulaştığım mouse driver'ı windows 8.1'de sıkıntılı başka markaların driverlarını da denedim olmadı.
    En son eski yöntemle aygıt yöneticisinden fare bölümünde microsoft PS2 görünen fare sürücüsünü driverları çıkardığım klasörü göstererek driverı manuel yükledim çözüldü.

• hdd cızırtı sesi bende de mevcut dikkatli dinleyince rahatsız edebiliyor.
    wireless çekim kalitesi yetersiz. şimdilik gördüğüm sıkıntılar bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet00110011 -- 18 Temmuz 2014; 6:07:10 >
  • Bende wireless sıkıntısız, üstte ki resimde pilin sağ üst köşesinde yer alan beyaz kart wireless kartı yazılıma gerek olmadan bile bende çok iyi çekiyor. HDD sesinden rahatsızlık duyarsanız SSD tavsiye ederim.

HDD > SSD Değişim işlemi;
    Bilgisayarın arkasında bulunan tüm vidaları (11 adet) söküyoruz.
    Arka kapağı tırnağımızla bir iki noktaladan (telefon arka kapakları gibi) gerdirip plastik geçme tırnaklardan dikkatlice kurtarıyoruz.

Tüm arka kapak çıktığında gördüğümüz görüntü;

Dell Vostro 5470 alındı!

Ve daha sonra HDD'in bulunduğu bölümde resimde HDD pil ile birleşim noktasını görüyoruz HDD sabit dursun diye Pilin bir ayağını HDD ayağının üstüne koymuşlar. Onu kurtarmak için pilin ayağını tırnağımızla biraz yukarı kastırıyoruz ve HDD ayağını kurtarıyoruz.

Dell Vostro 5470 alındı!

Çıkan HDD kasası üzerinde HDD'i sabitleştiren 4 adet vida var onları söküyoruz ve yeni SSD'i aynı şekilde sata bölümüne göre yerleştirip söktüğümüz 4 adet vidayı geri sıkıyoruz ve HDD kasasını yine pilin ayağının altına gelecek şekilde söktüğümüz şekilde tırnağımızla kastırarak yerine yerleştiriyoruz burada sata bölümü içinde dikkatli olmak gerekiyor.

İşlem tamam arka kapağı yerine takıyoruz tırnakları geçsin diye köşelerden telefon gibi geçiriyoruz ve vidaları (11 adet) sıkıp windows yükleme işi için biosa dönüyoruz.

Dell Vostro 5470 alındı!

Mini mSata bölümü ihtiyacı olanlar;

Dell Vostro 5470 alındı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adimavi -- 19 Temmuz 2014; 10:08:50 >

• bende s21w45c modelini aldım. sonra da pcdepoda şunu gördüm

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5547-g21w81c-notebook

aynı fiyat, aynı islemci 15"6 inch 8gb ram 1tb hdd, sadece 800 gram daha ağır. biraz pismam olmadım değil ama neyse artık

vostro ya gelirsek:
    hdd sesi gayet normal geldi bana. nerdeyse hiç duyulmuyor sıkıntı yok yani.
    wireless sorunsuz.
    klavye ve touchpad de beklediğimden çok daha iyi çıktı.
    laptopun genel performansı gayet tatminkar.

• Kliksada 1350 tlden aldım. İnşallah bayramdan sonra gelir. Sormak istediğim. SSD taktırmak istiyorum ama garanti devre dışı kalır mı acaba ?? Bence bu güzellikte bir notebookta bir tek ssd eksik geldi bana bu yüzden işletim sistemsiz aldım.
  • pcdepo.com dan S21F45C modelini aldım pc çok güzel ama wifi sorunu var. Modemden 10 metre uzaklaşınca 4 çubuk çekiyor ama hız yavaşlıyor modeme yaklaşınca hız artıyor. Bayram ağzı aldım iade de yapamadık bakalım
  • Bu laptopun wifisinden bende hiç memnun değilim. Geçenlerde lenovo ile yanyana açtık, wifi ağlarına bakayım dedim lenovoda 15 den fazla ağ görünüyordu bende sadece 3 tane görünüyordu. Tam çekiyor gibi görünsede bağlantı çok yavaşlıyor. Bu laptopun wifi kartını değiştirebilirmiyiz, değiştirecek olsak güçlü bir kart tavsiyesi olan var mı?
  • Arkadaşlar ben de Vostro 5470 almayı düşünüyorum. Aklıma takılan tek nokta Diablo 3 ROS performansı. İşlemci ve grafik kartını araştırdım az da olsa bir fikir verdi. Makinayı kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak. Mümkünsehttp://www.systemrequirementslab.com/cyri şu siteye girip Diablo 3 ROS testini yapabilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kulti

Arkadaşlar ben de Vostro 5470 almayı düşünüyorum. Aklıma takılan tek nokta Diablo 3 ROS performansı. İşlemci ve grafik kartını araştırdım az da olsa bir fikir verdi. Makinayı kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak. Mümkünsehttp://www.systemrequirementslab.com/cyri şu siteye girip Diablo 3 ROS testini yapabilir misiniz?

Hocam aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/diablo-iii-reaper-of-souls/12028/?p=a

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.