Şimdi Ara

Dell Vostro 3400 iyi bi bilgisayar mı, alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Dell Vostro 3400 alacağım fakat ilk kez laptop alacağım için bilgisayar hakkında tavsiye almak istiyorum. Bilgisayarın i5-1135g7 işlemcisi, 8 gb ram'i, mx330 ekran kartı ve 256gb ssd+1 tb harddisk'i var. Ayrıca ubuntu işletim sistemi var ama satın alınca windows'a geçireceğim. Bi arkadaşım dell alma dedi biraz tereddüt'e girdim buraya geldim. Bilgisayarın linkini de buraya bırakıyorum, şimdiden teşekkür ederim

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-vostro-3400-ci5-1135g7-8g-1tb256gb-ssd-mx330-2gb-14-ubuntu-P474000879

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kullanım amacınızı belirtirseniz, yorum yapmak, tavsiye vermek daha kolay olur.

işlemcisi yeni i5, ekran karti fena sayilmaz. arada csgo tarzi oyun oynatir diye düsünüyorum. ofis isleri icin (excel, word vb.) yeterli bir bilgisayar. ssd ve hdd olmasi güzel. Dell markasi hakkinda bilgim yok ancak, kapıda servis tarzı bir olaylari varmıs bazi modellerde güzel diyorlar.

Kullanan arkadaslar varsa ben de bilgi almak isterim, iyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ct7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, robotik kodlamaya başlayacağım, ev ve okul için kullanacağım, çok yüksek gereksinimli oyunlar oynamam cs lol valo fln oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Latif6606 -- 18 Şubat 2021; 0:50:6 >
  • şimdi baktım biraz daha da cözünürlük 1366x768 diyor.
    m.n11.com
    Dell Latitude 5411 N4012VN3400EMEA01 i5-1135G7 8 GB 1 TB HDD+256 GB SSD Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/dell-latitude-5411-n4012vn3400emea01-i5-1135g7-8-gb-1-tb-hdd256-gb-ssd-free-dos-dizustu-bilgisayar-1730350

Su modelde 1920x1080, biraz daha karsılastırırsanız modelleri güzel olur, bosa para harcamıs olmayin rica ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ct7 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun, iyi forumlar dilerim
  • dell sağlam cihazlar üretiyo genelde uzun ömürlü oluyo. ayrıca satış sonrası desteğin de iyi olduğunu duymuştum. ekran kartı fena değil cs go pubg falan tarzı oyunları rahat oynatır diye düşünüyorum.

• Cok tesekkur ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    geçen yıl açıldı
    lenovo mu acer mi ? arada kaldım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.