Şimdi Ara

DELL Teknik servis hakkında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
5
Favori
85.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuya cevap ekleyeli 13 gün olmuş, dell e mailde attım ama ne arayan var ne soran b konu ile ilgili olarak nasıl bir çözüm yolu bulacağım bilmiyorum. Bu işareti hiç kullanmazdım ama Dell için gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykesici

konuya cevap ekleyeli 13 gün olmuş, dell e mailde attım ama ne arayan var ne soran b konu ile ilgili olarak nasıl bir çözüm yolu bulacağım bilmiyorum. Bu işareti hiç kullanmazdım ama Dell için gerekiyor

arkadaşım geçmiş olsun, sorununu okudum
    madem kullanıcı hatası yok niye maille filan uğraşıyosun
    birdaha ara adamları zaten bedava en baştan burda anlattığın gibi anlat
    olmadı bidaha ara, müşteri memnuniyeti onlar için çok önemli

dell için ban olayına gelince;
    ismi lazım değil markalı bi laptoba sahip arkadaşın alet bozuldu.
    izmitte okuyan adam yetkili servis yok diye haftasonu bursaya gidiyodu
    bence banı en son hakeden marka dell
    seninde çözümüne çözüm bulacak sanıyorumki

• Dell özellikle servis konusunda bence en iyisi ...
  • +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Dell özellikle servis konusunda bence en iyisi ...

allah rızası için birde adam gibi bi ekran kartı koysa modellerine hiç fena olmaz yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Dell özellikle servis konusunda bence en iyisi ...

allah rızası için birde adam gibi bi ekran kartı koysa modellerine hiç fena olmaz yani..

%100 katılıyorum arkdaşa.
  • Bu arada anlaşılabilir bir şekilde sağ hoperlör bozulmuş durumda. Yarın arayıp problemi belirteceğim bakalım ne diyecekler, üstelik garantinin bitmesine son 9 gün felan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 8 Temmuz 2010; 0:32:09 >
  • Görev tamamlandı :) Yeni hoperlörler geliyor :) Fatura tarihine göre daha 6-7 ay var ama sitede 8 gün yazıyor onu da söyledim, faturayı e-mail ile gönderin biz işlem yaparız dedi, içim rahat şimdi..

Teşekkürler Dell Teknik Servis
  • Eylül 2009 da Dell inspiron 1545 bilgisayar aldım. Az önce service tag ile kontrol ettim. Ship Date: 27.05.2009 yazıyor.

Ben bilgisayarı hepsiburada.com dan almıştım. Faturası var. Bu durumda benim garanti durumum nasıl oluyor?

Bu arada bilgisyarı fazla yüksek olmayan bir yerden düşürdüm, köşesinde hafif bir çatlak oluştu, bu kullanıcı hatasını dell servisi telafi eder mi acaba =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turqer7

Eylül 2009 da Dell inspiron 1545 bilgisayar aldım. Az önce service tag ile kontrol ettim. Ship Date: 27.05.2009 yazıyor.

Ben bilgisayarı hepsiburada.com dan almıştım. Faturası var. Bu durumda benim garanti durumum nasıl oluyor?

Bu arada bilgisyarı fazla yüksek olmayan bir yerden düşürdüm, köşesinde hafif bir çatlak oluştu, bu kullanıcı hatasını dell servisi telafi eder mi acaba =)

teknik servislerde fatura tarihi önemlidir. çatlak olayını bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turqer7

Eylül 2009 da Dell inspiron 1545 bilgisayar aldım. Az önce service tag ile kontrol ettim. Ship Date: 27.05.2009 yazıyor.

Faturanın fotoğrafı ile birlikte garanti süresi sorununu bir e-mail ile dell e gönder onlar gerekeni yapacaktır.

Çatlak meselesine gelince bu bir kullanıcı hatasıdır teknik servisin bunu ücretsiz onaracağını hiç sanmıyorum. Ücretli olabilir ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 30 Ağustos 2010; 20:01:30 >
  • 1 ay önce dell vostro 1015 dizüstü pc aldım sony foto makinamın hafıza kartını tanımıyor bilgisayardan anladığını sandığım bir arkadaşım desteklemiyor olabilir dedi böyle birşeyin mümkün olabilir... dell yetkili servisinede ulaşamıyorum...cevap lütfen...teşekkürler...
  • merhaba amerikadan bir adet alienware almayı düşünüyorum acaba o aletin türkiyede garantisi varmidir garanti kapsamı ve servisi nasıldır bilen arkadaşlar yazabilirlermi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: challtr

merhaba amerikadan bir adet alienware almayı düşünüyorum acaba o aletin türkiyede garantisi varmidir garanti kapsamı ve servisi nasıldır bilen arkadaşlar yazabilirlermi teşekkürler

System Type: Inspiron 1520
    Ship Date: 3/6/2008
    Dell IBU: Europe

yazıyo benimkinde acaba dell ibu us yazınca ne olur, bence ücretsiz teknik servisi ara
  • Dün akşam Dell Vostro A860 bilgisayarımda hiçbir sorun yoktu...Sabah açtığımda pilin üzerinde bir çarpı işareti ve "pili değiştirmeniz yararlı olabilir" uyarısı vardı...Herhalde şarjı bitmiş diyerek şarja taktım fakat uyarı gitmedi...Anladım ki pilin ömrü dolmuş...Az öncede 00 800 353 90 002 Dell Destek hattını aradım...Bilgisayarımla ilgili bilgileri aldıktan sonra bios güncellemesi yapmamı istedi görevli...Yaptık ama bir sonuç alamadık...Sonunda adres bilgilerini alıp bir teknik servis elemanı ile beraber önümüzdeki hafta size yeni bir pil göndereceğim dedi...Pil garantisinin bitmesine ise 3 gün kalmıştı...Sonra görevlinin konuşması garibime gidince nerden destek sağladıklarını sordum, Atinadan değince şok oldum...Bütün Türkiyeye burdan destek sağlıyoruz, e haliyle konuşmamda biraz bozuluyor diyede ekledi...

Gerçekten bu destek çok hoşuma gitti...Telefonda herşeyi halledip evinize kadar geliyorlar...Tabi daha gelmediler ama umarım gelirler...

Hizmetlerinden memnun kaldım, sanırım bundan sonra Dell harici bir bilgisayar kullanman...Bu olay bile başlı başına bir tercih sebebi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 21 Ekim 2010; 14:00:28 >

• Dell'in yaptığı makinalar ve her zaman uygun konfigürasyonlu makinaları olması sebebiyle 1999 yılından beridir kullanıyorum. Bir kaç arkadaş özel'den sormuş, "bunca yıl kullanıyorsun, servisi nasıl?" diye. Ben de cevaplıyorum, "Bunca sene bir kez olsun servisi aratmadı bile" diye...

Sağlam aletler, sağlam firma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devrim75

Dell'in yaptığı makinalar ve her zaman uygun konfigürasyonlu makinaları olması sebebiyle 1999 yılından beridir kullanıyorum. Bir kaç arkadaş özel'den sormuş, "bunca yıl kullanıyorsun, servisi nasıl?" diye. Ben de cevaplıyorum, "Bunca sene bir kez olsun servisi aratmadı bile" diye...

Sağlam aletler, sağlam firma...

aynen öyle
  • Dell inspiron 6400 laptobum açıldığı zaman bir iki dakika sonra kendi kendine kapanıyor arkadaşlar acaba nedendir yazılımdandır diye format atım dedim kur dosyaları yüklerken yine kapandı kendi kendine cihazı uzun zamandır bataryasız kullanıyorum şarj cihazından kaynaklanmadığını düşünüyorum çünkü şarj cihazını yeni aldım şu uçu değişen bütün laptoplara uyan adaptörlerden aldım cihaz açıldığında dikkatimi çeken bir şey daha var toucpadi kullandığım zaman mause işareti zigzaklar çizerek ilerliyor birde makine açıldında sanki fanı çalışmıyor gibi geldi yada daha önce dikkat etmediğim için bana öyle geldi acaba nedendir arkadaşlar yazılımdan olması mümkün değil ya donanımdan ya da şarjdan pille çalıştıramıyorum pil bitik durumda şimdi ne yapacam arkadaşlar garantiside bitmiş durumda nereye götürsem bilmiyorum tam bozulmaması bir zamanda bozuldu istanbul anadolu yakasında oturuyorum sizce nereye götüreyim yada kendim çözebilirmiyim lütfen yardım edin arkadaşlar mesajı telefondan attığım için yazım hataları ve anlam hataları olabilir kusura bakmayın Teşekkürler.

Arkadaşlar birde şu konuya göz atarsanız sevinirim
    http://forum.donanimhaber.com/m_43817555/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43884266

Şu laptobu nereye götürebilirim ben istanbul anadolu yakasında dell servis olarak ya da nasıl halledebilirim şu işi.

• 21 Ekimde batarya sorunu için aradığım Dell destek hattına sorunumu bildirmiştim...Az önce bir teknisyen gelip bataryamı yenisi ile değiştirdi...Sorunumu 4 gün içinde çözdü Dell...Böyle hizmete şapka çıkarılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

21 Ekimde batarya sorunu için aradığım Dell destek hattına sorunumu bildirmiştim...Az önce bir teknisyen gelip bataryamı yenisi ile değiştirdi...Sorunumu 4 gün içinde çözdü Dell...Böyle hizmete şapka çıkarılır...

edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 2 Mart 2011; 0:25:01 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.