arkadaslar ben voipwise dan 800 lu nuamarayı arıyorum ama number you have dailed is invalid diyor. yurt dısına acık olan ve zaten yurt dısına aramak icin kullanılan bi sabit hat programı. ne yapmam gerekio basına bide ulke kodu falan mı koymam gerek eger oyleyse bu kodu bilen var mı?
sen sitedeki numarayı çevirmiyormusun? normal sabit numaradan arayınca çıkıyor
arkadasım o numarayı arıyorum ama telefondan değil bilgisayardan arıyorum yurt dısını aramak için kullanılan bi program ama bi turlu teknik servise ulasamadm.
Sabit numaradan aramanız gerekiyor internetten olmuyor
ben evdeki sabit hatlı telefonumdan arıyorum ama yanlıs numara girdiniz diyor o kadar kontrol etmeme ragmen acaba aramalarım ücretsiz aramalara mı kapalıdır ne yapmam gerekiyor?
080035390002 bu numarayı aramalısın
bana vatandan verilen ve dellin sitesideki numarada bır 0 daha var ama?
Onda sorun yok ben 00800 ilede aradım oldu 0800 ilede aradım oldu sorun yok yani.
quote:
Orijinalden alıntı: 35turka
080035390002 bu numarayı aramalısın
bu numara yurtdışı deği mi.bizim sabit hat yurtdışına kapalı kaç gündür ulaşmaya çaılşrum arıyorum sürekli meşgul çalıyor acaba baska bi yolu yok mu servise ulaşmanın
00800 353 90 002 bu numara yurt dışı numarası değil, bu numara ücretsiz serv is hattı numarasıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: 35turka
00800 353 90 002 bu numara yurt dışı numarası değil, bu numara ücretsiz serv is hattı numarasıdır.
bu numarayıda aradım geçen cuma günü saat 14:00 gibi hatta aralıksız 1 saat aradım ama sürekli meşgul çalıyor.yarın tekrar deneyecem bakalım ama umudum yok:(
Ben bu numara ile irtibat kuruyorum servisle.
yok sabahtan beri deniyorum olmuyor olmuyor sürekli meşgul çalıyor kafayı yemek üzereyim.siz arayınca direk ulaşbilyor musunz servise yoksa bu kadar zor mu ulaşmak
TÜM SORUNLAR ÇAĞRI MERKEZİ KANALI İLE HALLEDİLİR, DEĞİŞİM TALEPLERİ, ARIZA BİLDİRİMLERİ
DELLE ULAŞMAK İÇİN;
ULUSLARASINA AÇIK TELEFON VARSA 0 0 800 353 90 002 NOLU HAT ARANABİLİR ÜCRETSİZDİR.
müşteri ev telefonundan aşağıdaki numara aranmalıdır.