Hepsiburada.com'dan Dell Streak 5 siparişi verdim fakat aklıma bir şey takıldı.
Dün akşam abime ait olan kredi kartı ile sipariş verdim.Dün akşamdan beri ''güvenliğiniz nedeni ile bankadan onay bekleniyor'' yazıyor.
Sipariş verdiğim üyelikten daha önce hiç sipariş vermedim.Yani yabancı bi kart statüsü yok.
Siparişin onaylanması için kredi kartı extresi ve kredi kartı sahibinin kimliğini hepsiburada.com'a fax etmem gerekiyor mu?
Şimdiden teşekkürler
Hayir
Hayır gerek yok. Bende 2 gün önce bi akrabam için sipariş verdin onun kartı ile. Aynı şey bende de yazdı. Sonra siparişler onaylandı. Yeni cihazınız hayırlı olsun Biraz büyük makine
hiç birşey yapmanız gerekmiyor. oturup bekleyeceksiniz. onlar siparişi onaylayacak sonra kargo yola çıkacak ve telefonunuz tarafınıza ulaşacak :) bu arada hayırlı olsun telefonun. arkadaşın dediği gibi biraz hatta bana göre epey büyük bir telefon. bu arada dell yazılım desteği vermiyor diyorlar ama umarım yanlış bilgidir pişman olmazsın.
Teşekkür ederim fakat ters bir durum var..
Siparişim iptal edildi. İptal olma nedenleri ise;
-Bankanız ya da sitemizin güvenlik birimi, kart sahibine ulaşamadı. -Kredi kartı sahibinin yapılan alışveriş hakkında bilgisi yoktu. -Kredi kartı sahibi siparişi iptal etti. -Yapılan alışveriş kredi kartı güvenliği açısından risk taşıyordu.
Kredi kartı bilgileri güncel ulaşamamaları için bir sebep yok.Kart sahibinin alışverişten haberi var ve iptalde etmedi.Güvenlik sorunuda olamaz...
Daha önce başınıza geldi mi böyle bi durum?...
Neyse ki 2.siparişimde aramayı başardılar...Biraz geç olsada.