Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorunu anladım ve bekliyorum arkadaşlar!
    Önce hb ya telefon açıp kayıt yaptırdım fakat geri dönen olmadı bu an itibariyle!
    sonra tekofaksın telefonlarını aradım haliyle kimse çıkmadı devamlı meşgul dü!!
    daha sonra bende tekofaksın diğer telefonlarını aramaya başladım ve başka bir birimine ulaştım! bir bayan bana ilk aradığım telefon nosun dan bir dahili hattı çevirmemi söyledi!

Tekofaksın telefon manuel kitapçığında olan teli yani 0212 2106900 ve sonra hemen dahili hattı 123 ü çevirdim ve bir bayan çıktı durumu anlarttım
    konuyu bildiklerini cihazları ilgili imei sitesine girdiklerini fakat sitenin salı günü yani bugün güncelleneceğini söyledi ! en geç çarşamba günü telefonların açılacağını bildirdi! yine benim telin imei sini aldı ! telefon numaramı aldı! ona göre sorun teknik bir aksaklık mış! ok dedik !!

Daha sonra sında süpriz bir telefon aldım arayan tekofakstan bir yetkiliydi! Öncesinde onlara 2 mail atmış tüm bilgilerimi vermiştim! o da aynı şeyleri söyledi ve çarşamba günü beni tekrar arayacağını söyledi! durumu anlattı! teknik aksaklığı imei sitesinin güncelleştirildikten sonra hatların aktif olacağını söyledi!
    bende inandım!
    Evet durum bundan ibaret! hala beklemekteyim!

• Arkadaşlar malum H.B. 'da aletden kalmamış! Nereden alacağız bir fikri olan varmı Turkcell TİM'lerde İstanbul içinde bulabileceğimiz bir yer varmı?

Bilgisi olan paylaşırsa :) olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voto

Arkadaşlar malum H.B. 'da aletden kalmamış! Nereden alacağız bir fikri olan varmı Turkcell TİM'lerde İstanbul içinde bulabileceğimiz bir yer varmı?

Bilgisi olan paylaşırsa :) olurum.

dostum ben sirkeci şengüllerden aldım.3hafta olacak.dün bir arkadaşım sirkecideydi.benden görmüş ve almak istiyordu.ellerinde varmış.ama arkadaşım kredi kartının gelmesini, bekliyor.
  • en önemlisi dokunmatiği nasıl t10 fln gıbıyse almaya gerek yok
  • Hocam Sirkeci Şenggüllerde kalmamış. :(
  • Arkadaşlar merhaba,

dell streak almak üzereyim. aslında streak tam bir fiyat performans cihazı oldu bu iyice dusen fiyatıyla. o yuzden cok da tartısıcak dusuncek bı tarafı yok. ne yazıkkı bıraz daha fazla ödeyıp daha parlak ekranlı bı dell streak alma sansımız da yok. tft lcd ekranıyla, sarj sorunuyla, ve uretımden kaldırılmıs bır telefon kullanıyor olma hıssı ve tedırgınlıgı ıle bu telefonu alıcaz ve kullanıcaz. farklı bır cıhaz kullanma zevkinın bedelını bu sekılde odicez.

benım bır sorum var. streak'ı satın alacagım sitede RAM 256 mb gosterıyor.
    bu cihazın 256 olamıcanı ve 512 oldugunu teyıd etmelerını ıstedım ama kac gundur cvp alamıyorum guya check edıceklerdı.
    bu urunun farklı tipleri olmadıgına göre 256 ram olan bi streak olma ihtımalı ustelık bunun tekofaks garantısıyle satılma ıhtımalı yoktur degıl mı? 256 ram olmadıgından suphem yok ama yınede sıparıs vermeden once sorayım dedım.

fıkır belırtırsenız bı an once kargolatacagım.

tesekkurler.

• sipariş ettim cok gec artık :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano_pacey

sipariş ettim cok gec artık :S

hangi siteden siparis ettiniz
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stojakovic -- 17 Kasım 2011; 16:12:02 >
  • ereyon.com.tr'den ettim.

bir tek orada hazır stokta vardı. aslında beklemekti normal olan fiyatı daha da düşecek diyorlar cunku aradıgım yerlerde. mesela istanbul bilişime 10güne kadar gelicek 700 lira civarı satılcak iddiasında bulundu istanbul bilişimciler.

neyse ereyon'da fena değil yine de güvenilir bi sitedir..

bu arada 256 mb ram olma sansı var mı sizce bu cihazın ? :)
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

dell streak almak üzereyim. aslında streak tam bir fiyat performans cihazı oldu bu iyice dusen fiyatıyla. o yuzden cok da tartısıcak dusuncek bı tarafı yok. ne yazıkkı bıraz daha fazla ödeyıp daha parlak ekranlı bı dell streak alma sansımız da yok. tft lcd ekranıyla, sarj sorunuyla, ve uretımden kaldırılmıs bır telefon kullanıyor olma hıssı ve tedırgınlıgı ıle bu telefonu alıcaz ve kullanıcaz. farklı bır cıhaz kullanma zevkinın bedelını bu sekılde odicez.

benım bır sorum var. streak'ı satın alacagım sitede RAM 256 mb gosterıyor.
    bu cihazın 256 olamıcanı ve 512 oldugunu teyıd etmelerını ıstedım ama kac gundur cvp alamıyorum guya check edıceklerdı.
    bu urunun farklı tipleri olmadıgına göre 256 ram olan bi streak olma ihtımalı ustelık bunun tekofaks garantısıyle satılma ıhtımalı yoktur degıl mı? 256 ram olmadıgından suphem yok ama yınede sıparıs vermeden once sorayım dedım.

fıkır belırtırsenız bı an once kargolatacagım.

tesekkurler.

tekofaksın getirdiklerinde 2 gb rom 512 de ram i var.16 gb lık kartta cıhazın kendi paket içeriğidir.sitelerde yazan özelliklerde hatalar olabiliyor.grey market değilse sanal marketlerde satılan cihazlarda tahminimce tekofaks tır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestdrummer -- 17 Kasım 2011; 21:37:30 >

• ewt sanırım ereyon da ram bilgisini hatalı yazmıs olsa gerek, uyarmama ragmen de deistirmediler :) ya da 256 ramlik bir streak daha varsa ben size bunu yarın teyid edebilirim :)
  • için rahat olsun az önce kendi cihazıma baktım şuan 483 mb free görünüyor.
  • :)
    peki en merak ettigim konu cihazı acar acmaz 3g nete baglandıgı an mı update olacak ya da ben tamamen kendım mı yapıcam bu 2.2 ye yukseltme ıslemını?
  • quote:

:)
    peki en merak ettigim konu cihazı acar acmaz 3g nete baglandıgı an mı update olacak ya da ben tamamen kendım mı yapıcam bu 2.2 ye yukseltme ıslemını?

2.2 olarak gelmesi lazım.değilse wifi ile yapabilirsin.3g ile yapamıyorsunuz
  • neden 3g ile olmasınki, baglanma bicimimiz neyi değiştirebilir?
  • quote:

neden 3g ile olmasınki, baglanma bicimimiz neyi değiştirebilir?

maliyetli olacağı içindir belkide.:D 3g ile olmuyor.wifi ile kontrol ediyor.
  • ben baktığımda fiyatı ereyonda hepsiburadaya göre daha pahalıydı.
  • Arkadaşlar, aslında e-reyonda şimdikinden 100 lira daha uygundu; şuan siteleri de açılmıyor. Aslında diğer sitelerde de ürünü bi anda arttırdılar.
  • internette satışta bulabilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.