Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, bu telefonu ben de almayı düşünüyorum. Samsung HS3000 kablosuz bluetooth stereo kulaklığım var. Dell Streak, bluetooth A2DP protokolünü destekliyor mu? Yani kablosuz kulaklıkla telefondan müzik dinliyebiliyor musunuz?

Cevap için şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilimci

Selam, bu telefonu ben de almayı düşünüyorum. Samsung HS3000 kablosuz bluetooth stereo kulaklığım var. Dell Streak, bluetooth A2DP protokolünü destekliyor mu? Yani kablosuz kulaklıkla telefondan müzik dinliyebiliyor musunuz?

Bende Motorola S9-Hd bluetooth kablosuz kulaklık var.Gayet güzel müzik dinleyebiliyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohirim -- 8 Kasım 2011; 10:47:05 >
  • Merhaba arkadaşlar, ben de bu telefondan almak istiyorum nakit olarakta ödeyebilirim bir arkadaş 550 ye aldığını söylemiş, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? En uygun fiyatlı nereden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salonayakta

Merhaba arkadaşlar, ben de bu telefondan almak istiyorum nakit olarakta ödeyebilirim bir arkadaş 550 ye aldığını söylemiş, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? En uygun fiyatlı nereden alabilirim?

dostum 2 hafta önce sirkeci şengüller (turkcell)den aldım ben 770 liraya geldi.internettede fiyatlar aşağı yukarı yakın.500 tl ye sıfır bulamassın.zaten makinanın gelişi 390 dolar.
  • quote:

Selam, bu telefonu ben de almayı düşünüyorum. Samsung HS3000 kablosuz bluetooth stereo kulaklığım var. Dell Streak, bluetooth A2DP protokolünü destekliyor mu? Yani kablosuz kulaklıkla telefondan müzik dinliyebiliyor musunuz?

destekliyor.bluetooth ile stereo müzik dinleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestdrummer -- 8 Kasım 2011; 20:25:41 >
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_53063675/mpage_3/key_/tm.htm#msglink_54267068

Buraya bakabilirsin dostum.... Eğer telofonu alırsan geri dönüş yaparsan sevinirim... Çünkü bende HS3000 kulaklık almayı düşünüyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: bestdrummer

quote:

Birde arkadaşlar telofon dikey şekilde kullanılabiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdqwezxc -- 8 Kasım 2011; 21:18:03 >

• Epey düşündükten sonra tercihimi Samsung Galaxy Pro B 7510 yönünde kullandım. Nimeks'de kampanyalı fiyatı çok cazip geldi. Herşeye rağmen Dell Streak 5'i bir kaç Turkcell TIM'e sordum, hiç ellerine gelmediğini söylediler. Elimdeki Nokia N78 iyice arıza yapmaya başladığı için fazla araştırma zamanım olmadı. O nedenle bugün Samsung'u aldım. Aklım Dell'de kalmadı değil hani :)) Ama bütçemi de zorlayacaktı DELL. Neyse, kısmet başka zaman artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdqwezxc

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_53063675/mpage_3/key_/tm.htm#msglink_54267068

Buraya bakabilirsin dostum.... Eğer telofonu alırsan geri dönüş yaparsan sevinirim... Çünkü bende HS3000 kulaklık almayı düşünüyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: bestdrummer

quote:

Birde arkadaşlar telofon dikey şekilde kullanılabiliyor mu ?

Desteklıyor.yanlız ana ev ekranı yatay olarak kullanılıyor.menüler ve tarayıcı vesaire dikey ve yatay olarak kullanılabiliyor

• dell streak 5 ile bluetooth ile mp3 gonderemıyorum yardımcı olabılecek bırı varmı
  • samsung galaxy note almayı düşüyorum fakat bununla onun arasında nitelik olarak çok da önemli olamayacak fark yok para olarak 1000 liradan fark olur istesem galaxy note alabilirim fakat yazık neden bir milyar fazla para vereyim bu dururken tek handikabı üretimi neden durdurulmuş Avrupada pahalıyken burada neden ucuz genellikle ülkemizde tersi olur daha pahalı olurken ilginç

birde sorum olacak bunda voice memo yani konuşmayı yazıya döken özellik var mı lütfen çok önemli alan arkadaşlar bir baksın ayrıca bir kitaptan fotograf çektiğimizde o kitaptan çekilen fototları bilgisayar ekranında okuyabiliyor muyuz yani fotograf makinesindeki çöznürlük bu kadar olsa yeter benim için ben hepsiburadan almam vatana, teknosaya media markta gelirsen alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovboy_09

dell streak 5 ile bluetooth ile mp3 gonderemıyorum yardımcı olabılecek bırı varmı

astro file manager ile istediğin dosyayı bluetooth ile gönderebilirsin.

https://market.android.com/details?id=com.metago.astro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tZXRhZ28uYXN0cm8iXQ..
  • quote:

bende de Samsung HS3000 var ve sorunsuz stereo müzik dinleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesmiserable -- 10 Kasım 2011; 13:12:42 >
  • Mp3 dosyalarını sd karta atmak istiyorum fakat bir türlü nereye atacağımı bulamadım, görmedi telefon...

Nereye koyacağımızı bilen var mı acaba ?
  • music isminde klasör oluştur.hepsini içine at.butabiki kendi mp3 playeri için geçerli.marketten eğer bir mp3 player indirdiysen.menülerden rescan ı seçmelisin
  • Selamlar...

Ürünü alalı 2.5 hafta oldu...Gayet memnunum.Şarj konusunda sorusu olan arkadaşlara; şarj ilk günlerde yarım günden itibaren gitmiyor fakat 2. 3. şoklamadan sonra 1,1.5 gün kadar gidiyor.Bende sürekli internet açık ve sürekli kullanıyorum 1gün kadar gidiyor.Işığını kısıyorum mecburen...Daha önce Android kullanmamış arkadaşlar var ise kesinlikle bu telefon onlar için birebir.Android uygulamalarından 5'' lik bu el bilgisayarı ile muhteşem zevk alıyorsunuz.Dokunmatiğide çok iyi,arada bazı takılmalar yapıyor onlarda kabul edinebilir şeyler...(Telefon açarken oluyor genelde..)

Bunun dışında cihaz çok iyi.Bende navigasyon problemi yaşayanlardanım fakat çok ihtiyacım olmadığı için önemsemedim.Bir ara araştırıp navigasyonunada bakıcam...Cihaz fiyatına göre çok çok iyi bir telefon.Dokunmatiği en az Apple ürünleri kadar iyi.iPhone iPod ile kıyaslamalarıma göre çok iyi...

Dell Streak 5 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.Mesajlaşma ve maillerde Türkçe harfleri göremiyorum (ı,ş,ğ,ç gibi...).Sizde böyle bir sorun yaşıyor musunuz yada çözümü hakkında bir fikriniz var mı?

Son olarak hepsiburada.com'dan alışveriş yapan arkadaşlara sorum,2.5 haftadır ürün hala kargoda görünüyor.Hediye çekide henüz gelmedi...Daha önce böyle bir sorun yaşadılar mı?

• cepte taşınılabiliyo mu merak ettim
  • Selam Ben telefonu 30 ekimde Hepsiburada dan almıştım! gayet iyi gidiyordu! ta ki düne kadar! Hat almamaya başladı sim karttada sorun yoktu üstelik! bende biraz araştıdım ve ne buldum dersiniz! ithalatçı firma TEKOFAKS Telefonun imeisini kayıt ettirmemiş! sorgulattığımda imei kayıt dışı uyarısı aldım!
    Hepsiburadayı arayıp durumu anlattım! ama tekofaksı daha aramadım! Aynı durumla karşılaşan veya bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum! sizde imei sorgulatıp telinizin durumuna bakın lütfen!
  • bu cihaz için kılıf, koruyucu,case vb. birşey kullanılabiliyor mu? malum cihaz büyük; düşürünce, çantada taşıyınca çizilebilir..
  • kutu içerisinden silikon kılıf ve birde kadifeden kesesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreon1

Selam Ben telefonu 30 ekimde Hepsiburada dan almıştım! gayet iyi gidiyordu! ta ki düne kadar! Hat almamaya başladı sim karttada sorun yoktu üstelik! bende biraz araştıdım ve ne buldum dersiniz! ithalatçı firma TEKOFAKS Telefonun imeisini kayıt ettirmemiş! sorgulattığımda imei kayıt dışı uyarısı aldım!
    Hepsiburadayı arayıp durumu anlattım! ama tekofaksı daha aramadım! Aynı durumla karşılaşan veya bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum! sizde imei sorgulatıp telinizin durumuna bakın lütfen!

dostum telefonun garantili sonuçta.tekofaks ya kaydettirecek.yada yenisini vermek zorunda.şaşırdım!!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.