Şimdi Ara

Dell s2716dg sorunum var lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncelleme , pazartesi günü dell destek ile telefonda konuştum mail adresine resim atmamı istediler resimleri gönderdim değişim istedim ertesi gün bana dönüş yapıcaklarını söylediler salı günü mail atmışlar yeni monitör göndericeklerini söylediler 1-2 hafta içersinde fakat ürün bugün elime geçti salı günü kargoya vermişler çarşamba günü bugün saat 10 gibi ups kargo getirdi yeni gelen monitörde yine colour banding sorunu var başka hiç bir sorun yok ölü piksel ve ışık sızması gibi. Colour banding sorunu Dell s2716dg kronikmiş genelde film izlerken karanlık sahnelerde belli oluyor oyun oynarken belli olmuyor. Para iadesi istedim bana dönüş yapıcaklar bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey94 -- 10 Mayıs 2017; 12:22:4 >

• Garantiye gönderin tabi. Dell en iyi servislerden biri olarak ifade ediliyor. Muhtemelen değişim yaparlar. Göndermeden önce, yarın mesai saatleri içinde, Dell-Türkiye ile görüşün mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daryusdaryus

Garantiye gönderin tabi. Dell en iyi servislerden biri olarak ifade ediliyor. Muhtemelen değişim yaparlar. Göndermeden önce, yarın mesai saatleri içinde, Dell-Türkiye ile görüşün mutlaka.

Cevabınız için teşekkürler fakat monitörümdeki sorunun adı ne acaba ?
  • Yaptığın işlem ve ilerleyişi yazarsan sorun yaşayanlarada yön göstermiş olursun .Mühtemel dell servis değişim vereçektir ancak mönitör yok ellerinde.Değişim talep edersen Dell merkez gönderiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daryusdaryus

Garantiye gönderin tabi. Dell en iyi servislerden biri olarak ifade ediliyor. Muhtemelen değişim yaparlar. Göndermeden önce, yarın mesai saatleri içinde, Dell-Türkiye ile görüşün mutlaka.

Evet gerçekten servisleri kaliteliymiş pazartesi günü konuştum salı günü yeni monitörü kargoya verdiler.Bugün de ups kargo monitörü teslim etti.
  • Hayırlı olsun.

Bunda da sorun çıksa yine bildirin, yine değiştirirler.
  • Dell servis doa raporu verdi monitörü iade edip paramı geri aldım , Monitör çok kaliteli güzel fakat kronik colour banding sorunu var o yüzden monitörü tavsiye etmiyorum colour banding sorunu yüzünden. Yeni monitör olarak Pg279q alıcam sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey94 -- 17 Mayıs 2017; 17:16:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.