Şimdi Ara

DELL RT7D50 Q TÜRKÇE USB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mErHAbA Arkadaşlar ; Bu klavyenin aynısından bir tane daha olduğu için birini çok az kullandım ve satmaya karar verdim, garantili, sorunsuz alacak arkadaş varsa niyazikaraca@baybilge.com msn adresimden bana ulaşabilirler.. Fiyatı 30 ytl'dir... Türkçe klavye usb ile bilgisayara bağlanıyor.. Türkiye'de satılmıyan bir klavyedir. Bunu da çok zor buldum.. "Ben istedim bi göz Allah verdi iki göz"
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

DELL RT7D50 Q TÜRKÇE USB

DELL RT7D50 Q TÜRKÇE USB

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• space tuşunu devasa yapıp enter tuşunu neden ince yaparlar ki?
  • Enter tuşu büyüktür arkadaşlar...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu kalvye gerçekten güzel bir kalvye ama sadece tasarım olarak, onun haricinde 7,5ytl lik kalvyelerden bir farkı yoktur...
    zamanında hatırlayanlar forumda bir arkadaş bunların tanesini 2ytl den sattı, bene iki tane almıştım...

tabi şu anda piyasada bulmanız mümkün olmadığı için fiyat için bir şey diyemiyeceğim...
    Yaasarım olarak (az yer kaplaması, tuşlarının kullanımının kolay olması) açısndan güzl bir klavye, ii satışlar...
  • SATAN BENDİM AMA 2 YTL DEĞİLDİ 3.5 YTL İDİ ..AMA İYİ KLAVYE GERÇEKTEN KEMİK GİBİ.AMA SANA YOLLADIĞIMI HATIRLAMIYORUM .YOLLASAYDI ALIŞVERİŞ LİSTEMDE OLURDUN SANIRI DOSTUM
    quote:

Orjinalden alıntı: memet

bu kalvye gerçekten güzel bir kalvye ama sadece tasarım olarak, onun haricinde 7,5ytl lik kalvyelerden bir farkı yoktur...
    zamanında hatırlayanlar forumda bir arkadaş bunların tanesini 2ytl den sattı, bene iki tane almıştım...

tabi şu anda piyasada bulmanız mümkün olmadığı için fiyat için bir şey diyemiyeceğim...
    Yaasarım olarak (az yer kaplaması, tuşlarının kullanımının kolay olması) açısndan güzl bir klavye, ii satışlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.