Hayırlı akşamlar. Bilgisayara sistem geri yükleme yaptık. Şöyle bir sorunla karşılaştık. Wireless bazen bağlanıyor, bazen ise bağlantı kurulamıyor diyor. Donanımsal hertürlü seçeneği denedim düzelmedi. Biraz araştırdım dell n5010 modeline sahip çoğu kişi bu sorunla karşılaşmış. Sürücü ile alakı bir durummuş. Bİlgisayarım - özellikler - aygıt yöneticisi - ağ bölümünde DW 1501 kablosuz n-Wlan olarak gözüküyor. Wireless kartı broadcom tarafından üretilmiş dolayısıyla broadcom_wlan_5603506 sürücüleriyle uyumlu. Bu sürücüyü yükleyince wireless kartı broadcom ağ denetleyicisi olarak gözüküyor fakat aynı sorun devam ediyor. Bazen bağlantı kuruluyor bazen wireless bağlantı kurulamıyor. Dell driver cd'sindeki sürücüde işe yaramadı.
Dell forumları araştırdım, şurada çözüm var. Arkadaş dell n5010 destek sayfasındaki driverın wireless kartını desteklemediğini, ve güncel bir sürücünün aşağıdaki linkte olduğunu söylüyor. Deneyip sonucu bildireceğim.
"The source if the problem is that the driver version included in n5010 support page is 5.60.48.18, A03 which doesn't support dell wireless card 1501 ,however manual driver update from this version detects the driver but the wireless utility can not work. The latest version of dell wireless cards drivers is 5.60.48.35 which has the following description "Dell Update Package containing driver and application version 5.60.48.35 supporting DW 1397/1501/1520 WLAN on 32-bit and 64-bit Windows Vista operating systems.
dostum dell n5010 dan bir okula 50 tane verdik dediğin gibi bu sorunla hiç karşılaşmadım ama bu laptoplarda yüksek performans için ultimatex64 ü kurmanı öneririm oda olmazsa sana dell in telefon numarasını vereyim orayı ara arıza kayıtı bırak dell in yerinde destek garantisi var 2 gün içinde evine gelip sorunu hallediyolar
quote:
Orijinalden alıntı: unbalanced59
dostum dell n5010 dan bir okula 50 tane verdik dediğin gibi bu sorunla hiç karşılaşmadım ama bu laptoplarda yüksek performans için ultimatex64 ü kurmanı öneririm oda olmazsa sana dell in telefon numarasını vereyim orayı ara arıza kayıtı bırak dell in yerinde destek garantisi var 2 gün içinde evine gelip sorunu hallediyolar
Hocam bilgisayar alındığından beri hiç sorun çıkarmadı fakat ilk defa sistem geri yükleme yaptık, böyle bir sorunla karşılaştık. 1 haftadır uğraşıyorum sorunu çözemedim. Bilgisayarla gelen işletim sistemini kullanıyorum. Bilgisayarı internet amaçlı kullandığımdan gayet memnunum. Olmazsa garantiye vereceğim 3 ay garantisi kaldı. Dell'in sunduğu bu yerinde destek garantisi güzelmiş. Herhangi bir ücret ödeyecek miyiz? Fatura garanti belgesi falan görmek isterler mi acaba?
0811 288 0001 i arayıp sonra ingilizce bir operatör cıkacak sonra 888 578 5446 tuşlayın, herkeze lazım olabilir..