Şimdi Ara

DELL laptopum sesli uyarı veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce DELL Inspiron 5110 B63F45 laptop aldım. bilgisayarın kapağını kapatıp uyku moduna almıştım.1 saat sonra açtığımda sesli uyarı vermeye başladı.ertesi güne kadar kapalı durdu.tekrar açtığımda ses yoktu.ilerleyen günlerde de zaman zaman yapmaya başladı.sesi tarif edeyim;Sürekli olarak art arda 5 kere bipliyor. Eğer bilgisayar seslerini kapatırsam ses duyulmuyor ama devam ediyor.kitapçığına baktım 5 kere sesli uyarı gerçek zamanlı saat hatası diyor.ne yapmalıyım? daha 1 haftalık cihaz, freedos almıştım. yazılımsal mı donanımsal mı? dell yerinde servis garantisi var sanıyorum bundan nasıl faydalanıcam, hangi adımları izlemem gerekli ne yapacağımı bilemedim yardımlarınızı bekl,yor,şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MecEngineer

1 hafta önce DELL Inspiron 5110 B63F45 laptop aldım. bilgisayarın kapağını kapatıp uyku moduna almıştım.1 saat sonra açtığımda sesli uyarı vermeye başladı.ertesi güne kadar kapalı durdu.tekrar açtığımda ses yoktu.ilerleyen günlerde de zaman zaman yapmaya başladı.sesi tarif edeyim;Sürekli olarak art arda 5 kere bipliyor. Eğer bilgisayar seslerini kapatırsam ses duyulmuyor ama devam ediyor.kitapçığına baktım 5 kere sesli uyarı gerçek zamanlı saat hatası diyor.ne yapmalıyım? daha 1 haftalık cihaz, freedos almıştım. yazılımsal mı donanımsal mı? dell yerinde servis garantisi var sanıyorum bundan nasıl faydalanıcam, hangi adımları izlemem gerekli ne yapacağımı bilemedim yardımlarınızı bekl,yor,şimdiden teşekkür ediyorum.

Uzun süre takip edip almayı planladığım bir makine ama sıcaklık ve gürültü problemlerini okuduktan sonra vazgeçtim.
    İade şANSINIZ VARSA DENEYİN. DELL Avrupa bile kabul etti problemi...

• quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Orijinalden alıntı: MecEngineer

1 hafta önce DELL Inspiron 5110 B63F45 laptop aldım. bilgisayarın kapağını kapatıp uyku moduna almıştım.1 saat sonra açtığımda sesli uyarı vermeye başladı.ertesi güne kadar kapalı durdu.tekrar açtığımda ses yoktu.ilerleyen günlerde de zaman zaman yapmaya başladı.sesi tarif edeyim;Sürekli olarak art arda 5 kere bipliyor. Eğer bilgisayar seslerini kapatırsam ses duyulmuyor ama devam ediyor.kitapçığına baktım 5 kere sesli uyarı gerçek zamanlı saat hatası diyor.ne yapmalıyım? daha 1 haftalık cihaz, freedos almıştım. yazılımsal mı donanımsal mı? dell yerinde servis garantisi var sanıyorum bundan nasıl faydalanıcam, hangi adımları izlemem gerekli ne yapacağımı bilemedim yardımlarınızı bekl,yor,şimdiden teşekkür ediyorum.

Uzun süre takip edip almayı planladığım bir makine ama sıcaklık ve gürültü problemlerini okuduktan sonra vazgeçtim.
    İade şANSINIZ VARSA DENEYİN. DELL Avrupa bile kabul etti problemi...

yaşadığım problem kronik mi yani ? sorunu ne cihazın ?

• Ben sorunumu çözdüm ama bu sorunu yaşayan başkaları varsa onlara nasıl çözdüğümü anlatayım.Dell'in telefonundan aradım.Service Tagımı sordular.Bilgilerimi istediler ve şikayetimi dinleyip bekleticez dediler.2 dk sonra servisiniz onaylandı, evinize gelmeden sizi arayacaklar deyip kapattılar.2 gün sonra servis evime geldi, sorgusuz sualsiz, evimin salonundaki masada anakartı değiştirdi.Böyle bir sorunla karşılaşmak kötüydü ama hizmet memnun edici oldu.İyi ki dell tercih etmişim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.