ARKADAŞLAR BİLGİSAYAR KONUSUNDA HİÇ BİLGİM YOK ŞU KONUDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
BENİM DELL 1501 AMD TURION TM 64 MOBİLE TEKNOLOGY MK-36 1.99 GHZ 896 MB RAM LAPTOPUM VAR YAKLAŞIK 3 YILDIR KULLANIYORUM HARD DİSKİ 50 GB VE BANA YETMİYOR.
BEN BU CİHAZA KAPASİTESİ YÜKSEK BİR HD TAKABİLİRMİYİM MANTIKLI OLURMU FİYAT DURUMLARI BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA SEVİNİRİM ARKADAŞLAR SAYGILAR.
evet takabılırsın, çok da mantıklı olur. suankı hdd den sata mı sata2 mı. veya hdd nın markasını soylersen yardımcı oluruz bende alacam cunku arasttırdım baya bende
çok özür dilerim cimmy o sorduğun soruyu bile bilmiyorum ayıp olmazsa nereden bakacağımı söylersen bakabilirim
YAPTIĞIM ARAŞTIRMAYA GÖRE ENİM LAPTOPUN ÖZELLİKLERİ ŞÖYLEMİŞ
Hızlı Özellikler (tüm 30) Model Modeli mk6034gsx Interface Arayüz SATA 1.5Gb/s Kapasite 60GB RPM RPM 5400 RPM 5400 RPM Form Factor Form Factor 2.5" 2.5
simdi denetim masasına gel oradan aygıt yonetıcısı orada dısk suruculerı var ona tıkla hdd nın markasını bı ogrenelım sata mı sata2 mı bır bakayım. sonra sana tavsıyede bulunurum.sende kac gb bır hdd ıstıyosun onu soylersen ıyı olur
ARAŞTIRMAYA GÖRE ENİM LAPTOPUN ÖZELLİKLERİ ŞÖYLEMİŞ
Hızlı Özellikler (tüm 30)
Model Modeli TOSHIBA mk6034gsx
Interface Arayüz SATA 1.5Gb/s Kapasite 60GB RPM RPM 5400 RPM 5400 RPM Form Factor Form Factor 2.5" 2.5
BENDE 500 GB BİR HD TAKMAK İSTİYORUM ŞİMDİDEN SAOL
simdi senın hdd 5400rpm ben bıraz bakındım acaba sata1 7200rpm hdd var mı dıye ancak bulamadım aralarında hız farkı var ve bulsaydım ıyı olurdu ancak aynı zamanda 500 gb lıgınıda bulmamız gerekıyordu bulamadım ben. belkı konuya dahıl olan baska arkadas olursa onlar tavsıye edebılır. senın ıstedıgın gıbı senın makıneye uyacak 500 gb hdd
dostum teşekkür ederim yardımların için vatandan segate taşınabilir 320 gb hd aldım içini çıkartıp laptopa taktılar, laptoptan çıkanıda kutusuna taktılar ayrıca taşınabilir hd im oldu bu işlem bana 147 tl ye maloldu gayet memnunum.teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme