Şimdi Ara

Dell laptop servis korsan windows 8 yüklemiş. recovery silinmiş bi bakın lütfen. recovery dvd'si var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. başlıkta belirttiğim gibi, teknik servis sanırım korsan windows 8 yüklemiş laptopa.(bu ürün anahtarı çalışmıyor, windowsu etkinleştir diyo bana laptop. ürün anahtarı vs istiyo) ( dell 5537 laptop. ocak 2014'te alındı)

neyse servis korsan (sanırım) yükledi de, ben bunu şöyle düzelteyim diyorum, ama mümkün mü bilmiyorum. onun için buraya danışayım dedim.

korsan windows yüklendiği için harddiskte gizli klasöre kurulu olan recovery dosyası da silinmiş. ancak ben 8 ay önce bilgisayarı aldığımda yanında recovery cd'si de vardı. hala var :D bu recovery cd'sini kurarsam windows'um bilgisayarı ilk aldığım haline mi dönecek? yani lisanslı windows 8, antivirüs programı yüklü, driverlar yüklü vs?

recovery ve recovery cd'si bu mudur, dediğim şey işe yarar mı?
    şimdiden teşekkürler

EKLEME
    bu arada recovery dvd'si 3.6 gb imiş.

dvd'nin üzerinde de şöyle yazıyor: DELL OPERATİNG SYSTEM
    already installed on your computer. windows 8 single language(EM) (OEM Activation 3.0 required)64bit.
    use this disc only to reisntall the operating system on a dell computer.
    this disc isn't for reinstallation of programs or drivers.support for these product is provided by dell. for use with licensed dell system.

dvd'nin 4 gb'a yakın olması sadece boot etmek için mi oluyor? acaba hdd'de recovery partition olmadan (silmişler) bu dvd ile eski lisanslı windows 8'imi geri yükleyebilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.