Bildirim
dell laptop hata sinyali
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ekran da çalışıyor ama bu hata mı geliyor? Dökülünce hemen ters çevirip powerdan cektiyseniz bozulma ihtimali dusuk. Geri dondurulebilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran da çalışmıyordu, daha sonra tekrar söküp temizledim, bios pilinin yuvası da ıslanmış onu sildim. İşlemci ve ekran kartı çipleri ıslanmış onların soğutma sistemini söküp sildim şuan sorunsuz çalışıyor -
Sıvı temaslarında cihaza temas eden maddenin cinsi çok önemli...
Dökülen sıvı şekerli mi , asitli mi, alkollü mü vb.
Böyle durumlarda cihazın demonte edilerek uygun ilaçlarla temizlenmesi lazımdır. Aksi takdirde cihaz şu an çalışsa da 2-3 ay sonra bozulacaktır. ( oksitlenmeden dolayı ). Size tavsiyem elinizden geliyorsa yazıldığı şekilde müdahale etmeniz. Elinizden gelmiyorsa bir servisten destek almanız. Kolay gelsin...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
merhaba, bazı parçaları alkol ile sildim ancak çok su içinde yüzmüyordu ondan pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama teşekkür ederim tavsiyeniz için -
Rica ederim...
İlaçtan kastım alkol değildi ama temizlemişsiniz hiç yoktan iyidir. Yaşayıp göreceksiniz artık :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sistem kesintileri 100 cpu
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- bu ağ kaynağını kullanma izniniz olmayabilir
- 1 uzun 3 kısa bip
- denetim masası kısayolu
- telefon ısınması neden olur
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- silinen dosyaları geri getirme
- internetim çok yavaş
- klavye kısayolları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X