Şimdi Ara

DELL İNSPİRON N5110

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 DELL İNSPİRON N5110
    Merhaba arkadaşlar; forumda ender satış yapıyorum, lakin yorumlar ortada. Sadece güvendiğim ve kendim kullandığım cihazları yenilediğim zaman eskilerini satıyorum.
    İlan başlığında da belirttiğim üzere DELL İNSPİRON N5110 cihazım sadece nakit olarak satılıktır. Pazarlık mantık çerçevesinde olabilir. Takas kesinlikle düşünmüyorum. Hamdolsun, tüm elektronik cihazlara sahibim. Zaten sıfır cihaz alıp,kullanmayı seviyorum.

Cihaz da İ7 serisi işlemci ve Nvidia ekran kartı bulunmaktadır. Herhangi bir arızası ve ya kırığı yoktur. Sadece adaptörünün içini orjinal adaptörünün içini alarak değiştirdim. Harddiski sıfır 250 gb olarak verecem. Prensip gereği üzerinde bulunan 500 gb harddiskini vermiyorum. 4 gb ddr3 ram mevcuttur. 15,6" led ekranı bulunmaktadır. Anakart bakımını ve temizliğini kendim yaptım. 1 sene kadar evvel yurt dışından satın almıştım. Termal macun ve temizlik işlemleri dün itibari ile bitti. Çanta, mouse vs. verilmeyecektir. Lisanslı Windows 8.1 Pro yüklü olarak gönderilecektir. Toplu lisans DVD'im olduğundan ötürü. Sadece işletim sistemini yükliyecem, DVD gönderilmeyecektir.

Bir site üzerinden alıntı olarak aldığım özellikleri aşağıda yer almaktadır. Sizde farklı sitelerde özelliklerine erişebilirsiniz. Sadece harddisk sıfır 250 gb olarak, yeni aldığım diğer cihazımdan söküp bu bilgisayara taktım. Windows 8.1'i yükledim. İhtiyaca göre oyun ve elimde olan programlardan da kurabilirim. Ama sadece elimden olanlardan. Taksitli satışı kesinlikle yoktur. Sadece elden ve ya önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Cep telefonu numaram olan 0535 053 55 55 No'lu telefondan istediğiniz vakit ulaşabilirsiniz. İletişim olarak öncelikle cep telefon numaramı tercih ederseniz memnun olurum, daha kısa sürede cevap alabilirsiniz. What's up mevcuttur.

Üretici: Dell
    Model ve Tür: Inspiron 5110 B63F45 - Laptop
    İşlemci Türü: Intel Core i7 - Quad-Core 2630QM
    İşlemci Hızı: 2.00GHz - 2.93 GHz Turbo Boost İle
    Tampon Bellek: 6MB L3 Önbellek
    ChipSet Özellikleri: Intel HM65 Express
    Bellek - Ram: 4 GB dahili bellek PC3-8500 1066 MHZ DDR3 RAM - Max 8GB desteği
    Grafik, Ekran Kartı: 1GB NVIDIA GeForce GT 525M
    Ağırlık: 2.65 Kg
    Genişlik: 376 mm
    Yükseklik: 32 mm
    Derinlik: 262 mm
    Ekran Boyutu: 15.6 boyutunda
    Maksimum Çözünürlük: 1366 x 768 piksel çözünürlük desteği
    Ses Özellikleri: Dahili ses kartı, SRS Premium SoundTM
    Sabit Disk Kapasitesi: 500GB
    Harddisk Hızı ve Yapısı: 5400RPM hızı, kullanıcı değiştirebilir özelliği, Sata 2
    Optik Sürücü: CD-DVD Combo, DVD+/-RW ve çift yüzeyli DVD+R yazma kapasitesi
    Network ve Modem: 10/100 Mbps dahili Ethernet arayüzü RJ45
    Kablosuz İletişim: 802.11 b/g/n, Bluetooth
    Dahili Video Kamera: Var - 1.0 MP, 1280x720 piksel, HD
    Dahili Mikrofon: Var
    MultiMedia Kartları: 8-in-1 Çoklu Kart Okuyucu - Memory Stick, Memory Stick Pro, SDHC, SDHD, xD Picture, SD kartları.
    VGA Monitör Çıkışı: Var - 1 Adet
    HDMI Çıkışı: Var - 1 Adet
    USB Port Çıkışı: Var - 2 Adet USB 2.0 - 3 adet USB 3.0
    RJ45 Ethernet Çıkışı: Var

Saygılarımla
    İyi Forumlar, Hayırlı Ramazanlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• PM atıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.