Şimdi Ara

dell inspiron n5030 bluetooth sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet kampanyasından dell ınspıron n5030 ldım özellıklerınde ve kendı sıtesınde bluetoot özlelıgı var gözuksede kuramadım kurarken kablosuz anahtarı etkınlestır dıo... etkınlestırmeye basıorum ama wireless kapanıo anladıgım kadarııyla bluetooh kablosuz anahtara baglı deılde nerden yapabılıcegımı bulamadım dell n5030 da bluetooth kullanlar yazdın ve ayrıca xp kuruyorum ama drıverlaı eksık wireless ın xp driveri da yok...tam modelıde dell n5030-2299

• quote:

Orijinalden alıntı: ziy@c@n

ttnet kampanyasından dell ınspıron n5030 ldım özellıklerınde ve kendı sıtesınde bluetoot özlelıgı var gözuksede kuramadım kurarken kablosuz anahtarı etkınlestır dıo... etkınlestırmeye basıorum ama wireless kapanıo anladıgım kadarııyla bluetooh kablosuz anahtara baglı deılde nerden yapabılıcegımı bulamadım dell n5030 da bluetooth kullanlar yazdın ve ayrıca xp kuruyorum ama drıverlaı eksık wireless ın xp driveri da yok...tam modelıde dell n5030-2299

bende xp kurdum ama blutut drivırını bulamadım. wireless drevırınıda aradım aradım bulamadım. en sonunda arçelikte çalışan bilgisayarcı arkadaaşta vardı yukladim oldu. blututu halen arıyorum
  • selamun aleyküm,

ben bu sorunumu daha yeni hallettim çok şükür:D ve linki yazıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_50841758/tm.htm

inşaAllah yardımcı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell N5110 Wifi Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Dell 5520 Sarj sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.