Bildirim
DELL İNSPİRON N4030 Ram yükseltmesi...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Maksimum kapasitesi 8 GB 2x4 GB takabilir, ya da 1 GB olanı çıkartıp yerine 4 GB takmak daha uygun olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
Maksimum kapasitesi 8 GB 2x4 GB takabilir, ya da 1 GB olanı çıkartıp yerine 4 GB takmak daha uygun olur.
teşekkür ederim dostum, pekiyi marka önemli midir?_____________________________ Ya sev, ya terket -
Ben her iki Dell 4030 ve 4050 laptopta birinde samsung diğerinde kingston kullandım, hatta birine 1333mhz yerine 1600 mhz taktım bir sorun olmadı.
Tabi taktığım 1600 mhz 1333 mhz olarak çalıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 21 Haziran 2016; 15:51:22 > -
Ramleri görmedi, sabit tuttuk ,lakin harddisk arızalıymış, o değişti, birde temiz format yiyince canavar oldu....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ya sev, ya terket
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler