Arkadaşlar Merhaba, Ben Ocak 2018 de aldım 7577 modelini. i7 7700 + 16Gb + 128SSD + GTx1050Ti modeli. 3 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Sadece SSD kullanıyorum, HDD iptal ettim biostan. Oyun vb oynamıyorum, sadece bazı finans programları kullanıyorum. İşimi gördüğünden bazı upgradeler yapıp devam etmek istiyorum. 970 evo plus alacağım SSD için, HDD gerek yok. Sizce en iyi seçim bu mudur? ve ram için bir tane daha 16GB eklemeyi düşünüyorum? Daha fazlası için opsiyonum var mı? Bunların dışında yapabileceğim pek bir şey yok sanırım ama ikisi bile hız konusunda baya katkı sağlayacak diye düşünüyorum. Sizler neler önerirsiniz? |
Hocam nereden almıştınız fanı ? kötü olmuş bir kaç milimle kaçması, zımpara tarzı el işçiliğiyle düzeltilir mi acaba Ben Aliexpressten aldım gelmesini bekliyorum |
Dell 7577 fanı tek parça, kim nasıl söküp takıyor ise kolay gelsin deyim. |
Benimde aynısı başıma geldi.Bi tane vidası yuvaya yetişmiyordu.Çözüm olarak tornavidanın ucuyla plastiği 1-2 mm kazıdım.Şuan sıkıntısız şekilde çalışıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesinlikle yalan.Benimde sol fan sürtüyordu ömrü bitmişti.100 liraya fan sipariş edip taktım.Birbirine bant gibi bişeyle yapışık.Dikkatli şekilde söküp takabilirsiniz içiniz rahat olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben n11'den biberoğlu iletişimden aldım. Ürünün tüm yeni sürümleri böyle dediler. 2mm civarı fazlalık var törpüleme ile olucak gibi değil çünkü vida gidiş delikleriyle beraber fanın dış kasasida kalın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sadece vida deliği değil komple yüzeyi kalın yandan fotoda da gözüküyordur kalınlık olarak minimum 2mm kalın hem enden hemde vida kısmından, en son çare headsink ile birlikte değiştirmek olucak eğer uygun fan bulamazsam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamlar, linkteki sorunu yaşıyorum, seyrek oluyır, ne zaman ve ne sıklıkta olacağı da belli değil, Windowsu yeniden kurdum, tüm driverlar güncel, nedeninş bulamadım. burada videodaki durumu yaşayan oldu mu acaba? veya bu durumun nedenini, çözümünü vs. bilen var mı? |
Donanımsal bir sorun hocam bu. BIOS'da bilgisayarı uzun bir süre bekletirseniz veya aynı şekilde Linux üzerinden de aynı şekilde bekletirseniz yine aynı sorun olacaktır. Sorun herhangi bir donanımda olabilir; anakart, monitör ile anakart birbirine bağlayan flex kablo, panel veya paneli kontrol eden devre kartı. |
eyvallah ilginize teşekkürler, yani benim yapabileceğim birşey yok gibi, sorunun nerden kaynaklandığını çözmek için tek tek parça değiştirme şansımız da yok |
Arkadaşlar windows 10 bana hizmet süresi doluyor diyerek 20h2 sürümüne geçmem konusunda ısrarla bildirim gönderiyor. Çoğu kişi yeni sürümden şikayetçi. Mavi ekran sorunları yaşanıyormuş. Siz geçtiniz mi durum nedir bizim bilgisayarlarda? Ben şimdilik 1 haftalık erteleyebildim. Daha uzun ertelenebiliyor mu bilmiyorum. |
Ben kullanıyorum uzun süredir. Sürüm ile ilgili mavi ekran sorunu yok. Benim ramlerden biri arızalanmıştı ondan alıyordum mavi ekran. Bozuk rami çıkarınca düzeldi zaten. Sorun yok yani geçebilirsin. |
Bataryanin altindaki klavye baglanti yerini temizleyip tekrar taktiginizda duzeliyor yazmis biri dell forumunda, hic deneyip tecrube eden oldumu acaba bazi tuslarin basmamasi sikintisi ile ilgili? |
termal heatsinkin vidasının 1i yalama oldu bunu nasıl çıkartırım fikri olan var mı ? |
Bu arada bu yontem isi yariyor gibi, bende "a" tusunda takilma vardi, arada basmiyordu, simdilik duzeldi, bir daha olmamasini umuyorum. Sizde deneyebilirsiniz... |
Hocam ssd olarak hangisini tercih ettiniz, aldığını ssd için aradan geçen sürede yorumlarınız nedir? Bende 3’ü arasında tercih yapacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kullanmamda sorun çıkarmasa da üstte yazdığım ekran sorunu nedeniyle henüz upgrade yapmadım... önce o sorunu halletmem gerek ya da satacağım cihazı... ama alacak olsam kingston ı alırdım... |
Merhaba sorunun çözümünü buldunuz mu? Bi sorunun bu kadar mı benzer olur.Ekran pembe şeklinde dalgalandığı zaman bluetooth ile ekranı tv bağladığımda sorun olmuyor bende. |
Yok henüz bir girişimde bulunmadım, Cihazı aldığım yere göndereceğim de farklı şehirlerdeyiz ve kargoya vermek istemiyorum. |