Şimdi Ara

Dell Inspiron 7577 - Ana Konu (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.272
Cevap
61
Favori
223.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce konuşulmuştu ancak kesin bilgi aldığım için buraya tekrar yazmak istedim. Dell teknik destek çalışanından aldığım bilgiye göre bizim cihazlar;
    HDD yuvasında max 2TB,
    RAM için max 32 GB DDR4 2400 MHz (2666 taksanız da 2666 olmaz tam boşuna para vermeyin dedi),
    M.2 yuvası ise max NVMe 512 GB destekliyormuş.

M.2 yuvasında takılı gelen SSD 2280 boyutunda diye biliyorum ve tam oturuyor yuvasına. Daha uzun SSD modelleri var mı bilmiyorum ancak daha uzunları sorun olabilir.

Ayrıca kendi cihazıma Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5 destekleyen bir kart takma planım olduğu için onun da bilgisini aldım. Anakartımız Bluetooth 5 desteklemiyormuş, max 4.1/4.2 takabilirsiniz dedi. Bu kısıtlamadan dolayı Wi-Fi 6 destekli kart da takamıyoruz maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktron -- 19 Aralık 2019; 18:20:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jacktron kullanıcısına yanıt
    Oda mantıklı ama daha sonra takma planim simdilik yok ama sonrasında yukseltmek isteyebikir miyim bilemedim m2 yerine evo 970 512gb taktım hdd yerinede evo 860 ramide 16 yapayım diyordum ama bilemedim çok sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    NVMe SSD 1TB takılabileceğini falan söylüyorlardı önceki sayfalarda, varsa takan bilelim oluyor mu 1TB NVMe diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkuqo

Bugün servis cihazı tekrar kargoya vermis. Aradım sordum pil değişimi yapılmamış. Sonra bilgi için istekte bulundum. Yıpranma oranı yüzde 35 ve üstünde ise pil değişimi yapılıyormuş. Yani cihazı boşu boşuna servise göndermiş olduk.
    geçen yıl o oran daha düşüktü diye hatırlıyorum.
  • armegon33 A kullanıcısına yanıt
    Bana işte dell teknik destekteki arkadaş max 512 takabileceğimi söyledi. 7700hq 1050ti modeli var bende. Belki 1060lı modellerde anakart daha fazlasını destekliyordur. Kullanan varsa ya da birileri da sorarsa aydınlanırız biz de.

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerinde uzman kişilerle görüşme gerçekleştirdim. Dell her yıl batarya konusunda değişik yıpranma oranlarını baz alıyormuş batarya değişim işlemi için. Geçen yıllarda yüzde 20 civarında yıpranma ile değişim talep ediyorken bu sene bu oran %30 ve üstü olmuş. Bu sebeple benim bataryayı değiştirmemişler. Şu an yıpranma oranı bende %21 be cihazın garantisi sona erdi. Bakalım zaman içinde ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkuqo

Müşteri hizmetlerinde uzman kişilerle görüşme gerçekleştirdim. Dell her yıl batarya konusunda değişik yıpranma oranlarını baz alıyormuş batarya değişim işlemi için. Geçen yıllarda yüzde 20 civarında yıpranma ile değişim talep ediyorken bu sene bu oran %30 ve üstü olmuş. Bu sebeple benim bataryayı değiştirmemişler. Şu an yıpranma oranı bende %21 be cihazın garantisi sona erdi. Bakalım zaman içinde ne olacak.
    Çok kişi batarya için verdiyse belki o nedenle artırmışlardır?

• Arkadaşlar merhaba; cihazımda ses problemi var müzik veya film izlerken/dinlerken ses kısılıyor sonra tekrar normal seviyeye geliyor ses hep 30sn de bir kısılıyor tekrar düzeliyor bunu yaşayan oldu mu? Yaptıklarım;

-Driver siteden güncelledim.
    -Windows sürüm değiştirdim.
    -Farklı driver denedim.
    -Farklı codec denedim.

Aynı problemi yaşayan oldu ise yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar benim laptobun ekranında siyah simsiyah ekrandayken ekranda komple dikey çizgiler mevcut, bu ekran panelden kaynaklı mı yoksa ekran kartından dolayı bir sorun mudur? Sadece siyah ekranda anlaşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Arkadaşlar benim laptobun ekranında siyah simsiyah ekrandayken ekranda komple dikey çizgiler mevcut, bu ekran panelden kaynaklı mı yoksa ekran kartından dolayı bir sorun mudur? Sadece siyah ekranda anlaşılıyor.
    HDMI ile Tv'de deneyin aynı çizgiler varsa ekran kartı ,yoksa ekrandan kaynaklıdır.

Merhaba,

Benim cihazda dell 7577 1050ti olan modeli samsung 970evo m2 500gb kullanıyorum
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    Evet bana da max 512 olur demişlerdi. 1 TB deneyen yok sanırsam forumda kimse.

Dell forumunda maximum 512 GBye kadar test edildiği için, 512 GB diye yazıldığını söylemişler, Crcucial gibi firmalar falan 1TB çalıcağını belirtmişler ve 1TB önermişler bu laptop için, kimse deneyip test etmediğine göre en sağlıklısı 512GB diyelim bizde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portagas

HDMI ile Tv'de deneyin aynı çizgiler varsa ekran kartı ,yoksa ekrandan kaynaklıdır.

Alıntıları Göster
    Tamam hocam deneyeceğim. Şu anda laptopta sadece siyah ekranda var. Simsiyah değil ekran bi garip. Nasıl bi sorunsa artık.
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Bende se okabilir o surum hatta kameranin altinda beyaz hüzme var aldığımdan beri bu şekilde hatta akşam resim gondereyim

• stagemasterone kullanıcısına yanıt
    Fotolarda pek anlaşılmıyor ama deneyin bi.
  • Arkadaşlar merhaba, benim şöyle bir sıkıntım var. ( I7 / Gtx 1060 / 16 Gb Ram )

PC yük altında olmasa bile ekran kartı neredeyse tam performansta çalışıyor. Şarj cihazını söktüğümde değerler;

GPU MHz: 130 - Memory MHz: 810 ve bilgisayar gayet sessiz fanlar çalışmıyor. Ancak şarj aletini taktığım an değerler;

GPU MHz: 1063 - Memory MHz: 4006 bundan dolayı pc boşta iken bile aşırı ısınıyor ve fanlar devamlı yüksek devirde çalışıyor. Bir süre sonra baş ağrısı yapıyor haliyle. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Kafamı dinlemek istediğimde mecburen ya şarj cihazını söküyorum ya da pc'yi kapatmak zorunda kalıyorum. Gece torrent için açık bırakamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimi

Arkadaşlar merhaba, benim şöyle bir sıkıntım var. ( I7 / Gtx 1060 / 16 Gb Ram )

PC yük altında olmasa bile ekran kartı neredeyse tam performansta çalışıyor. Şarj cihazını söktüğümde değerler;

GPU MHz: 130 - Memory MHz: 810 ve bilgisayar gayet sessiz fanlar çalışmıyor. Ancak şarj aletini taktığım an değerler;

GPU MHz: 1063 - Memory MHz: 4006 bundan dolayı pc boşta iken bile aşırı ısınıyor ve fanlar devamlı yüksek devirde çalışıyor. Bir süre sonra baş ağrısı yapıyor haliyle. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Kafamı dinlemek istediğimde mecburen ya şarj cihazını söküyorum ya da pc'yi kapatmak zorunda kalıyorum. Gece torrent için açık bırakamıyorum.
    Bios update yaptınız mı? Driverlar güncel mi? Güç ayarları ne durumda?

• Bence çok net zararlı yazılım bulaşmış. Çünkü normalde ekranı intel sürüyor. nvidia ekran kartını çalıştırmak için hiç bir sebeb yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 28 Aralık 2019; 12:0:21 >
  • _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bios ve driverlar güncel. Dell Power Manager ayarları Öncelikli AC Kullanımı şeklinde.
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.