Şimdi Ara

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.519
Cevap
79
Favori
305.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Peki eğer yaparsanız nasıl yaptığınızı açıklarsanız sevinirin.

Şuan 8.1 e geçtim ama dediğiniz gibi bluetooth herşey uygun gozukmesıne ragmen calışmıyor. Wifide herhangi bir sıkıntı yok.

Edit: araştırdım bilgisayarla ilgili bir problem yokmuş. sorun yazılımsal tüm windows 8.1 lerin bluetoothu çalışmıyormuş. bluetooth istiyorsak 8e dönecekmişiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost1995 -- 15 Ocak 2014; 12:22:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost1995

quote:

Şuan 8.1 e geçtim ama dediğiniz gibi bluetooth herşey uygun gozukmesıne ragmen calışmıyor. Wifide herhangi bir sıkıntı yok.

Kesin yine saçma sapan bir ayarı vardır. Dün baktım Dell'in yabancı forumlarında da belirtmişler. Şu an üşeniyorum bir ara bakıp yazarım buraya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ghost1995

quote:

Kesin yine saçma sapan bir ayarı vardır. Dün baktım Dell'in yabancı forumlarında da belirtmişler. Şu an üşeniyorum bir ara bakıp yazarım buraya.

araştırdım bilgisayarla ilgili bir problem yokmuş. sorun yazılımsal tüm windows 8.1 lerin bluetoothu çalışmıyormuş. bluetooth istiyorsak 8e dönecekmişiz

• ghost1995 kullanıcısına yanıt
    O zaman bir güncellemeyle düzeltirler herhalde. Ama tüm 8.1 lerde çalışmıyor olmaması ilginçmiş.
  • quote:

O zaman bir güncellemeyle düzeltirler herhalde. Ama tüm 8.1 lerde çalışmıyor olmaması ilginçmiş.

uzun zamandır sorun devam ediyormuşta düzeltirler inşallah şu an için yapılabilecek birşey yok.
  • http://www.notebookadresi.com/asus_x550cc_xo105d_notebook#!prettyPhoto

Arkadaşlar Merhaba. Bu fiyata neden bu Asus X550CC XO105D Laptop değilde Dell Inspiron 7537 S20W65C Notebook. Bende alacağım hangisini almalıyım. Asus hem i7 hemde dvd var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımhaberiçin

http://www.notebookadresi.com/asus_x550cc_xo105d_notebook#!prettyPhoto

Arkadaşlar Merhaba. Bu fiyata neden bu Asus X550CC XO105D Laptop değilde Dell Inspiron 7537 S20W65C Notebook. Bende alacağım hangisini almalıyım. Asus hem i7 hemde dvd var.

Ekran kartları çok farklı.
    Asus freedos.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portatifparçacık

quote:

Ekran kartları çok farklı.
    Asus freedos.

Ekstradan 2 kademeli aydınlatmalı klavyeyi de es geçmemek lazım.

• quote:

birincisi dvd artık yaramıyor en son ne zaman kullandın yada bir ayda kaç kere kullanıyosun bir düşün. 4 tane usb 3.0 slot var.ikincisi gt 720 m le gt 750 m arasında dağlar denizler kadar fark var. sadece i7 işlemci ile olmaz ekran kartın olmasın i9 işlemcin olsa neye yarar. herşeyi geçtim klavyesi bile tek başına yeter o bilgisayara :)

• pc sahibi olan birisi babasının hayrına Dell Teknik Destek 0216 570 87 54 arayıp yerinde teknik servis olayını öğrenebilir mi ? ben aradım benden pcnin tag numarasını istediler elimde pc olmadığı için veremedim.. pc olan arkadaşlardan birisi tag numarasını ile arayıp öğrenebilr mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudba -- 15 Ocak 2014; 16:03:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudba

pc sahibi olan birisi babasının hayrına Dell Teknik Destek 0216 570 87 54 arayıp yerinde teknik servis olayını öğrenebilir mi ? ben aradım benden pcnin tag numarasını istediler elimde pc olmadığı için veremedim.. pc olan arkadaşlardan birisi tag numarasını ile arayıp öğrenebilr mi ?

Bunda yok. Dell artık yeni çıkan notenooklarına bu hizmeti vermiyor diye biliyorum.
  • quote:

quote:

pc sahibi olan birisi babasının hayrına Dell Teknik Destek 0216 570 87 54 arayıp yerinde teknik servis olayını öğrenebilir mi ? ben aradım benden pcnin tag numarasını istediler elimde pc olmadığı için veremedim.. pc olan arkadaşlardan birisi tag numarasını ile arayıp öğrenebilr mi ?

Bunda yok. Dell artık yeni çıkan notenooklarına bu hizmeti vermiyor diye biliyorum.

BU BİLGİSAYAR BOZULUNCA NE YAPICAĞIZ O ZAMAN ARKADAŞLAR ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAzReaL07

quote:

quote:

Dell'e yollayacaksın arkadaşım başka ne yapabilirsin ki? Teknik servis var ama yerinde değil artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dell'e yollayacaksın arkadaşım başka ne yapabilirsin ki? Teknik servis var ama yerinde değil artık.

Servis olayı sıkıntı olur mu acaba tereddütlüyüm ? Daha önce bu şekilde servisi kullanan oldu mu acaba ? Bir de Ebrar pc güvenilir midir ? Ya da Pc Depo güvenilir midir ? Hangisinden almamı tavsiye edersiniz ? Cevaplarsanız sevinirim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Servis olayı sıkıntı olur mu acaba tereddütlüyüm ? Daha önce bu şekilde servisi kullanan oldu mu acaba ? Bir de Ebrar pc güvenilir midir ? Ya da Pc Depo güvenilir midir ? Hangisinden almamı tavsiye edersiniz ? Cevaplarsanız sevinirim :)

Bu servisi veren sadece Dell vardı o da şimdi kaldırıyor bu servisini. Bilmiyorum siz daha önce Dell'in yerinde teknik servisini mi kullandınız ama birçok notebook kullanıcısı normal teknik servisden yararlanıyor. Ayrıca daha ürün gelmeden servise bu kadar takma unutma "sakınan göze çöp batar." Hangisi daha ucuzsa ondan al. Ben ebrardan aldım. Ürünü aldıktan sonra servis hizmetini Dell Türkiye'den alacağımı söylediler pcdepoyu bilemeyeceğim ama o da öyledir büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 15 Ocak 2014; 17:08:34 >

• arkadaşlar dell artık inspiron modellerinde yerinde destek teknik servis vermiyor, bu servis olayını bu kadar düşünmemenizi tavsiye ederim, daha aleti almadan servis düşünürseniz işiniz yaş, aynen arkadaşın dediği gibi sakınan göze çöp batar, kaldı ki yerinde destek veren zaten bu zamana kadar sadece dell vardı, yani diğer markaların hiçbir zaten yerinde destek vermiyordu, dell'in ekstradan yaptığı bir hizmeti kaldırması nasıl bir sorun teşkil edebilir ki? bunun yerine gidip başka bir markadan da alsanız yerinde servis olmayacak ki zaten(dell'in daha üst modelleri dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamleli Stoper -- 15 Ocak 2014; 17:25:24 >
  • dell yerinde teknik servisini 2-3 kere kullandım.. köye gitmişdim kargo şirketlerinin bile kargo getirmeyeceği bi köy. pcnin fanında ve ekran kartınında sıkıntı wardı ayrıca pcyi yere düşürdüm anakartda arızalandı.. aradım teknik servisi yarın geliriz dediler ve geldiler navigasyonla köyü bulmuşlar ailem akrabalarım var hepsinin içinde pcyi tamir edip gittiler.. bu olaydan sonra dell'i tek geçerim diğer markalarda pcyi istanbula gönderiyorsunuz gelmesi 1 ayı buluyor. dell geliyor evinde tamir edip gidiyor hemde ücretsiz böyle bi hizmet veren başka bi marka war mı ? onun için tekrar rica ediyorum pc sahiplerinden birisi bana tagı wersin ben arayım öğreneyim yada pc sahibi arasın öğrensin.. kulaktan duyma yerine kesin bilgiye sahip olalım..
  • Servis konusunda cevap yazan arkadaşlara teşekürler. İlk laptop olunca biraz sakınıyoruz tabi de haklısınız sakınan göze çöp batar :) Bakalım bugün yarın almayı düşünüyorum sizin aranıza gireceğim :)
  • Arkadaşlar 1 küsür saatlik Battlefield Bad Company 2 oynayış sonucu sıcaklık ve ortalama fps.

Grafik değerleri en son yani hight ve çözünürlük 1366x768.

Sıcaklık normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

Arkadaşlar 1 küsür saatlik Battlefield Bad Company 2 oynayış sonucu sıcaklık ve ortalama fps.

Grafik değerleri en son yani hight ve çözünürlük 1366x768.

Sıcaklık normal mi?

Sorunun cevabını bilmiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_61753999/tm.htm

45 fps hareket halindeyken de alıyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.