Şimdi Ara

Dell Inspiron 7537 Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu akşam çeşitli teknoloji mağazalarını gezdim bu fiyat aralığındaki ürünlerin donanımları genelde aynı (işlemci , ekran kartı vs.) dolayısı ile malzeme kalitesi vs. konusunda kıyaslama yaptığımda da görmediğim halde Dell'in en iyisi olduğunu düşünüyorum.Asusun N serisi vs. alamadıktan sonra bütçeyi gereksiz yere zorlamanın alemi yok diye düşünüyorum.
    Dell bence de f/p ürünü gibi duruyor. GT750M ekran kartı ve ışıklı klavyesi ile ön planda.Genelde geceleri program yazarım ışıklı klavye on numara benim için.
    Ah birde full hd olsaydı tadından yenmezdi diye düşünüyorum ama araştırmalarıma göre ekran değiştirilebiliyormuş.İlerde değiştiririm ihtiyaç halinde.
    1750 tl civarı freedoslu bir Dell almayı düşünüyorum yarın.
  • serhatly kullanıcısına yanıt
    bence çözünürlüğü yüksek bir laptop almalısın.....program yazarken gözlerin rahat eder.. @serhatly
  • Hocam full hd ler çok pahalı 3000 civarı.Şuan o kadar param yok malesef.Acil almam da gerekiyo.İlerde ekranı değiştiririm olmazsa.200 tl ye falan değiştiriyorlarmış.
    ben daha öncesi için söylüyorum; Dell'in servisinden çok memnun kaldım. Bimeks'e teslim ettiğim halde bir hafta sürdü almam, düşün 2-3 gün de bimeks'ten gidip gelirken oyalanmıştır. Toshiba dünyada bir numaradır notebookta ama verdiğim iki toshiba'yı da yasal süresinin sonuna kadar beklettiler. bu arada bir arkadaş ışıklı klavyeden bahsetmiş. bir sonraki notebookumun ışıklı olmasını çok isterim doğrusu. ama malesef fiyat/performans seçimleri sebebiyle ışıklı klavye elenebiliyor. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

İkisindede teknik serviste o büyük markalarda yaşadıgın teknik servis sorunlarından fazlasını yaşamazsın

Sizin için görünüş önemliyse zaten dell i alın başka bilgisayar aramanıza gerek yok yada z510 alın ikiside gayet güzel cihazlar

bizim şirketteki bir elemanda monster var. aldığına alacağına bin pişman. kamyon kadar kaba saba bir kasası var. güçlü bir notebook'un öyle kaba saba bir kasaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. sırf çocuk kandırmaca. ayrıca bence varsayımlarda bulunma. birebir yaşadığın tercüben varsa onu dinlemek isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 15 Mart 2014; 13:59:36 >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Bendede monster var bir problem yaşamadım bi kaç yazılımsal sıkıntı oldu onlarında arayınca yardımcı oldular zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Kamyon kasalı dediğiniz bilgisayarlar o özelliklerdeki birçok cihazla aynı büyüklükte. Hatta Monster firması bilgisayarlarında MSI kasası kullanıyor. Yani MSI ne kadar büyükse Monster o kadar büyük.

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6047&urn=462960&lang=tr-TR#.UyRP5_l_sQ0

http://www.merlininkazani.com/images/games/7921/18.jpg

http://rog.asus.com/wp-content/uploads/2013/06/PR-ASUS-ROG-G750-side-and-top-views.jpg

Zaten bir laptopu alırken büyüklüğü, ağırlığı bellidir. Taşımakta sıkıntı çekeceksen almazsın. Daha küçük ve hafif modellere yönelirsin. Arkadaşınız yanlış seçiminin sonuçlarını yaşıyor bence.

alışveriş sitelerinde gt740m den ustun grafik karti olan 2000 tl altindaki tek notebook dell 7537 digerleri 2200 den falan basliyor tavsiyem dell almanizdir yorumlarin neredeyse cogu olumlu
  • Arkadaşlar herkese değerli yorumları için tesekkur ederim.dell 7537 yi aldim.sali günü elimde olur sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatly

Arkadaşlar herkese değerli yorumları için tesekkur ederim.dell 7537 yi aldim.sali günü elimde olur sanirim.

Hocam incelemeni büyük bir merakla bekliyorum. Ben de laptop alacağım ve senin incelemen büyük önem arzediyor şuan

• Geldiğinde yaparım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatly

Geldiğinde yaparım :)

Bir de canını sıkmak gibi olmasın ama oyunlardaki ping durumuyla ilgili vir inceleme yapar mısın acaba? Kullanıcı forumunda 8.1 e yükselten herkes ilginç bir şekilde oyunlarda aşırı ping problemi yaşamış. Download ve surf yaparken sıkıntı olmuyormuş ama dediğim gibi oyunlarda ping sıkıntısı oluyormuş

• Hocam üzgünüm ama oyun oynamıyorum pek fazla. Bütçeme göre en uygun cihaz bu olduğu için tercih ettim. Ekran kartı çok önemli değil benim için.
    Cihazın kalitesi , ses ,ısınma vs durumlar daha önemli ve işlem performansı da orta seviye olsun kafi.
    Bu cihazın benim için eksisi full hd olmaması olur büyük ihtimalle.İlerde ekranı değiştirebilirim bu nedenle.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.