Bilgisayar her başladığında AMD Radeon HD 8730m Graphics ve Intel HD Graphics 4000 hatası alıyorum. Güncellemeleri de yükleyemiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler.
şimdi bak. senin pc de bir dahili bir de harici ekran kartı var. şimdi denetim masası---aygıt yöneticisine gir. orada her iki kartında sürücüsünü kaldır. sonra driver booster programını yükle. programı kurunca pcyi tarat. sana sürücüsü eksik olan donanımları gösterecektir. oradan harici kartı yani amd olanı seç. program otomatik olarak indirip yükleyecektir. sonra yeniden başlatılsın mı sorusuna evet de ve yeniden başlasın. muhtemelen sorun düzelecektir. dahili yani intel olan kartın sürücüsünü yükleme.
İşletim sisteminizi belirtiniz, ardından ünlem işareti olan donanımlara sağ tıklayıp özellikler kısmından hata kodunun olduğu kısmın yakışıklı bir fotoğrafını gönderiniz, yüklü olan ekran kartı sürücülerinin versiyon numaralarını belirtiniz. Sonrasında bana da haber vermeyi unutmazsınız değil mi !
bu başlık 2014 atılmış ve neredeyse 2018 in yarısına geldik ve hala bu problem çözülmedi
işletim sistemi: win 10 home ram: 8 ekran kartı amd radeon 8500m/8700m kısaca dell inspiron 5521