Şimdi Ara

Dell Inspiron 3585 2999 TL(Ryzen 5 2500U+4*2 GB 2666 Mhz DDR4 + 256 GB M.2 SSD + FHD Ekran) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
12.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3000 civarında bir pc ararken bunu gördüm ve heşeyi fiyatına göre çok güzel ama ekranı insanı biraz düşündürüyor kullanan birisi var ise yorumumu yazabilir mi insanı çok rahatsız eden bir ekran mı acaba bunun ekranı kötü ise 400 tl daha ucuz olan "HP 15-db0060nt" alacam gibi gözüküyor cevaplayanlara şimdiden şeşekkür ederim.
    Hocam ekranı bizzat gördüm. Klasik bir orta alt kalite bir TN panel. Ama kullanılmaz falan da denemez asla. 1366*768 çözünürlüklü 8250u'lu laptopların ekranından her halükarda, çözünürlük farkı ile bir tık daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 7 5950X@4.6 Ghz (1.2v) - EVGA CLC 280 - Cooler Master Master Gel Maker - Asus Crosshair VI Hero X370 - 8*4 GB Gskill Trident Z RGB 3200 CL14@3733 CL14 - Sapphire Pulse RX 7900 GRE - Samsung EVO 970 500 GB NVME SSD - Samsung EVO 850 500GB SSD - EVGA Supernova G2 650W - Rampage Imposing Rainbow RGB Kasa
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Cihazı 1 aydır kullanıyorum. Ryzen 5 APU gayet yeterli ama dendiği gibi 15W TDP değeri dar boğaz yaratıyor ama bu değeri 45W kadar arttırabiliyorsunuz çeşitli yazılımlarla. Tabiki işlemci daha fazla ısınıyor. Ben 25-30W seviyesinde kullanıyorum. FPS değerleri bariz artıyor. Shadow of the Tomb Raider oyununu Full HD yüksek ayarlada 20 FPS ile oynayabildim. RAM çok iyi ama APU olduğu için 2GB ekran kartına ayrılmış o yüzden yakın zamanda yükseltmeyi düşünüyorum. NVMe SSD oldukça iyi 2000MB/sn seviyesinde hızı var. IOPS değerleride SSD lere göre çok yüksek. Ekran Full HD ama 4K çözünürlüğü destekliyor. Panel üzerinde ve 4k TV de denedim. Ekran mat ve orta kalitede. Kasa kalitesi vasat ama tasarımı ince ve kibar. 500GB ince bir HDD taktım elimde vardı. Normal boyutlardaki HDD ler zor sığıyor ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Alt kapağı oldukça kolay çıkıyor. Tüm bileşenler ve anakart karşınızda. Fan Asuslarda olduğu gibi ekran menteşesinin ortasında. Masaüstünde oldukça sessiz ama yüklenince cihaz ısınıyor ve fan oldukça sesli çalışıyor. Her türlü oyunu açıyor ve oynayabiliyorsunuz ama bu bilgisayar oyun oynamak için değil. Onun dışında 2999TL aldım ben bu fiyata celeron veriyorlar artık nerdeyse o yüzden oldukça iyi bir seçim. Oyun oynayacaksanız bütçenizi zorlayarak daha iyi soğutmalı ve çift ekran kartlı bir modele yönelin.

• 3bin serisi AMD laptop gelecek mi bunun gibi

Orijinalden alıntı: N.isik

Arkadaşlar bu cihazı 2gün önce bir heveslen aldım knight online oynamak için ama knight daki optimizasyon sorunların ötürü amd gitmedi , hafif kullanışlı cihaz 2 günlük elimde almak isteyen olursa satmayı düşünüyorum güzel bir indirimle
    Bende bu bilgisayarı knight için almayı düşünüyorum ne gibi sıkıntı yaşadın ki kardeşim

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Daha da kötüsü hocam: TN

Ama 440 USD+KDV'lik bir Laptop hocam bu. IPS ekran zaten imkansız. İnanılmaz iyi fiyat.

Düşünün tam 2 sene önce dolar 3,65'ken satılsa bu laptop 1899 TL'ye satılacaktı...
    Kardeşim bende bu bilgisayarı knight için alacağım da knight ta sıkıntı çıkarıyomuş arkadaş öyle yazmış tekli çekirdekten işlemciyi çok kullanıyor knight tekli çekirdek performansında ise inteli öneriyorlar ne diyorsun bu iş için zar atıp alalım mı

Benim cihaz normal zamanda da ısınıyor du İşlemci nin kronik sıkıntıları voltaj sorunları vardı ondan sorun yaşadım ama okuduğum Bi çok kullanıcı yorumuna dayanarak ; sorunsuz bile olsa sana gelen cihaz eski nesil intel İşlemci ile daha iyi performans alırsın amd den uzak dur knight online için

Orijinalden alıntı: N.isik

Benim cihaz normal zamanda da ısınıyor du İşlemci nin kronik sıkıntıları voltaj sorunları vardı ondan sorun yaşadım ama okuduğum Bi çok kullanıcı yorumuna dayanarak ; sorunsuz bile olsa sana gelen cihaz eski nesil intel İşlemci ile daha iyi performans alırsın amd den uzak dur knight online için
    Reis işte bu özelliklerde intel bilgisayar da bulamıyorum ondan mecburum gibi önerebileceğin Baska bilgisayar var mı

İlki cihazın işlemcisinin boşta 60-70 derecede olması ve bu yüzden en ufak harekette fanın devreye girip ses çıkarması

İkincisi ise BIOS update olmaması, indiriyorum, çift tıklıyorum, imlecin yanında işlem işareti çıkıp kayboluyor, hiçbir şekilde tıklamamışım gibi... Yönetici olarak çalıştır desem de aynı şey oluyor. Windows 10 Pro 1903 yüklü

Edit: BIOS olayını çözdüm, Windows'u güncelledikten sonra BIOS güncellemesi çalıştı, sıcaklık halen boşta çok yüksek ama en azından fan zırt pırt devreye girmiyor... Bence ana problem fanın konumunun yanlış olması, fan deliklerinin önünü ekran ile kapatmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 11 Temmuz 2019; 19:39:44 >

Link:
    urun.n11.com
    Lenovo V155-15apı Ryzen5 3500u 8g 256g Ssd 15.6" Fdos 81v50010tx - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-v155-15api-ryzen5-3500u-8g-256g-ssd-156-fdos-81v50010tx-P368073671
    (Biraz zamlanmış 3000 TL civarına olduğu zamanları hatırlıyorum. 10-15 gün kovalarsanız indirime girecektir muhakkak)
    Ryzen 7 5950X@4.6 Ghz (1.2v) - EVGA CLC 280 - Cooler Master Master Gel Maker - Asus Crosshair VI Hero X370 - 8*4 GB Gskill Trident Z RGB 3200 CL14@3733 CL14 - Sapphire Pulse RX 7900 GRE - Samsung EVO 970 500 GB NVME SSD - Samsung EVO 850 500GB SSD - EVGA Supernova G2 650W - Rampage Imposing Rainbow RGB Kasa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.