Şimdi Ara

Dell Inspiron 3542 B03F45C ve ebrar bilgisayar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce ebrar bilgisayardan başlıkta ki ürünü sipariş ettim,ürün iki gün içinde elime açılmamış şekilde düzgünce ulaştı.Ürünü açıp baktığımda ilk görüşte zaten hiç memnun kalmadım.Kasanın malzemesini neyden yaptıysalar parmak şekli falan olduğu gibi kasada kalıyor çıkmada çıkmıyor yani çok dandik bi yapıya sahipti ilk gördüğümde anladım.Ürünü açıp kullanmaya başlayınca asıl rezalet o zaman başladı ses kalitesi yerlerde sanki hoparlörler patlak,touchpad algılama sorunu yaşıyor kullanması işkence,ekrana ise arkadan hafif bir dokunmayla öndeki led ekran darbeyi alıyor kısacası ürünü almayı düşünen varsa uzak dursun aynı fiyata lenovolarda mevcut onlar tercih edilebilir.Gelelim ebrab bilgisayara ürünü düzgünce zamanında göndrdiler fakat asıl sıkıntı alım sonrası başladı.Haliyle ürünü beğenmiyince geri gönderip farklı bir marka ürünle değişmeyi düşündüm malum firmayı aradım durumu izah ettim fakat kabul etmediler sebep ise ürünü önce dell servisine gönderip değişim raporu almam gerekliymiş.öncelikle belirteyim mesafeli satışlarda aldığımız ürünü 14 gün içerisinde hiç bir koşul belirtmeden geri gönderme hakkına sahibiz.(http://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/internetten-Alisveris-Cayma-Hakki-ve-Yasal-Duzenlemeler.htm)Bende görüştüğüm kişiye durumu izah ettim diretmeye devam etti.Tüketici haklarını arayıp onlarada durumu izah ettim dilekçe yazıp firmaya göndermemi söylediler yazıp gönderdik bakalım nolcak şimdi 10 gün içinde cevap gelmesi gerekiyormuş.Yani arkadaşlar bu üründen kesinlikle uzak durun ve alternatifiniz varsa ebrar bilgisayardan da uzak durunuz ayrıca en önemlisi haklarınızı biliniz ve hakkınız olanı alana kadar işin peşini bırakmayınız sağlıcakla kalın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.