Şimdi Ara

Dell inspıron 1564 i3 nasıl bir notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İleride büyük ihtimlle modelleme grafik üzerine çalışacağım bu notebook u almayı düşünüyorum.Sizce nasıl?Aynı fiyata daha iyi marka ve model varmı?Notebook pc lerden anlamam fazla yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci i3
    ram 3 gb
    320 gb hdd
    atı hd4330 ekran kartı
    win 7

• Grafik modelleme yapacağınız programlar nasıl bir ekran kartı istediğini bilmek gerekiyor.

Hangi ekran kartlarında nasıl performasn göstermiş mesela.
  • güzel cihaz ddr3 ram desteği var.
  • Ekran kartının bazı yerlerde düşük olduğu yazılmış.

Kullanacağım programlar tahminimce photoshop, 3dmax vs vs ayrıca iyi düzeyde oyunda oynaması lazım
  • aciliyeti var güncel
  • oyun oynucaksan bu laptopakı ekran kartı ısını gormez. oyun performansı cok dusuk bır laptop bu. dell cok ıyı bır fırma olmasına karsın laptoplara cok kotu ekran kartı koyuyor pıyasaya gore. arastırdıgım kadarıyla sadece 1645 seısınde daha yuksek sevıye ekran kartı var ama 1645 ler cok pahalı.
    eger ıllede oyun ve grafım tasarım program la ugrasıcam dıosan malesef baska marka laptop bakman gerekıo.
  • Ekran kartı zayıf kalmış , eğer grafiksel programlar, oyunlarla ilgiliysen benzer fiyatlara daha iyi modeller mevcut. Örnek olarak i3/i5 işlemcili 5650 ekran kartlı Packard Bell ve Acer 'ı verebiliriz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Link rica etsem

• @iN_tHe_FiRe

verdiğin linklerdeki ilk seçenekleri inceledim ve listeme ekledim.Ancak packerd bell markasını ilk defa duyuyorum 3-4 sene kullanacağım bir pc olmalı bu konuda nasıldır?
  • Bnmde fazla bi bilgim yok ama acer a göre daha az ısındığı söyleniyor.Ve + olarak Packerd bell de bluetooth var
  • quote:

Orijinalden alıntı: iN_tHe_FiRe

Bnmde fazla bi bilgim yok ama acer a göre daha az ısındığı söyleniyor.Ve + olarak Packerd bell de bluetooth var

Başka yokmu link verecek olan aldımmı iyi bir şey almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

Ekran kartının bazı yerlerde düşük olduğu yazılmış.

Kullanacağım programlar tahminimce photoshop, 3dmax vs vs ayrıca iyi düzeyde oyunda oynaması lazım

Alacağın laptop ile bu tür programlar kullanacaksan yukarıda verilen diğer model notebook'lar da işini görmeyecektir. Sonuçta 3DMax diyorsun, bu programın ucu yok, iyi konfigli masaüstü pc'ler dahi zorlanabilir keza "iyi düzeyde" oyun oynayabileceğin bu fiyatlarda bir laptop yoktur. Gereksinimlerinin biraz azalması gerekiyor ya da masaüstü bilgisayar almak bir çözüm olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malko

quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

Ekran kartının bazı yerlerde düşük olduğu yazılmış.

Alacağın laptop ile bu tür programlar kullanacaksan yukarıda verilen diğer model notebook'lar da işini görmeyecektir. Sonuçta 3DMax diyorsun, bu programın ucu yok, iyi konfigli masaüstü pc'ler dahi zorlanabilir keza "iyi düzeyde" oyun oynayabileceğin bu fiyatlarda bir laptop yoktur. Gereksinimlerinin biraz azalması gerekiyor ya da masaüstü bilgisayar almak bir çözüm olacak.

4650 ile çoğu güncel oyun full ayarlarda akıcı birşekilde oynanıyor. Kaldı ki 5650 çok daha iyi bir ekran kartı ; oyunlarda yüksek ayarlarda 4650'ye 10-15 fps fark atıyor. Ama dediğin gibi 3DMax 'in sınırı yok...

• Gerçekten sınırı yok.Ancak masaüstü bilgisayar alamam öğrenci olduğum için yanımda taşımam gerecek.

Packerd bell in i3 lü modeli kafama yattı oyunları çokta iyi oynaması gerekmiyor.Yeterli olur ama yni duyduğum bir marka olduğu için tereddütlüyüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.