Şimdi Ara

DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULUBU (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.877
Cevap
7
Favori
368.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar win 7 sürücülerini nerden bulabiliriz?
  • arkadaşlar hepinize iyi geceler gecen hafta dell 1520 laptopa xp yükledim ve laptop kablosuz olarak nete bağlanmıyor. bir haftadır uğraşıyorum işin içinden çıkamadım kablo ile nete bağlanıyor ama kablosuz bi türlü görmüyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  • ARKADASLAR BENDE 1520 VAR T8300 BİR YIL ÖNCE ALDIM SUAN BOZULDU HİC ACILMİO SARJ ALETİDE BOZULDU SANRIM GARANTİYE VERDİM SARJ ALETİNİ GETİR DYOLAR ARIZANN SARJ ALETİ BOZUK OLDUĞUNDAN KULLANICI HATSI DMELERİNDEN KORKUYORUM OYÜZDEN ORJİNAL SARJ ALETİ ALMAYI DÜSNDÜM AMA BULAMDM YARDIMCİ OLURSANZ SEVNRM
  • Arkadaslar slm,aleti bundan birbuçuk yıl önce aldım orjinal vista yüklüydü daha sonra sırayla xp ve windows 7 kullandım.başlarda performansta bi sorun yoktu ama sonra bariz bir düşüş oldu.virus vs korumada bir sorun yok.sizce sebebi orijinal yüklemediğim için mi sadece ?bi de su anda piyasa fiyatı 2.el nedir bileniniz var mı ?t8300 2.4 ghz 3 gb ram 250 hdd 15.4 inç 256 mb geforce 8600 gt ekran kartı paylaşımsız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: v4change

    Arkadaslar slm,aleti bundan birbuçuk yıl önce aldım orjinal vista yüklüydü daha sonra sırayla xp ve windows 7 kullandım.başlarda performansta bi sorun yoktu ama sonra bariz bir düşüş oldu.virus vs korumada bir sorun yok.sizce sebebi orijinal yüklemediğim için mi sadece ?bi de su anda piyasa fiyatı 2.el nedir bileniniz var mı ?t8300 2.4 ghz 3 gb ram 250 hdd 15.4 inç 256 mb geforce 8600 gt ekran kartı paylaşımsız.


    Orjinallik performansı etkilemez. Çok şişmiştir, format atıp temiz bir kurulum yapın kendine gelir, donanımsal bir arızası yoksa. Cihaz temizse kullanılmışsa 900tl civarı eder tahminimce.
  • Arkadaş adamlar yapmış, 1 aydır açık online kutsal bir görevi var o yüzden hiç kapanmadı bilimum program çalışıyor hdd 38 derece cpu 50 derecede, sadece birkaç kere yeniden baslattım okadar banamısın demedi hiç şişmedi. sapasağlam Maşallah...
  • 0*00000050 hatası alıyorum. windows kesinlikle açılmıyor. harddiskte sorun olabileceğini düşündüğüm için hardiskimi başka bir bilgisayarda denedim. yine aynı sorun. yeni harddisk almayı düşünüyorum. ne tavsiye edersiniz. bozulan harddisk toshiba(160 GB).
  • arkadaşlar menteşeyi kırdım ve lcdnin kasasını açmam gerekiyor.nasıl olduğunu bulamadım lütfen yardım edin.Ayrıca bu lcd kasayı en uygun nasıl temin ederim?ebay'da var ama türkiyeye gönderiyorlar mı?
  • Selam millet, inspiron 1520 kullanıcısıyım makinenin performansında bariz sorun var oyunlarda kasıyor, takılıyor ... arkadaşımın benden 2 sene önce almış olduğu inspiron 1520 ile karşılaştırdığımda donanım olarak benimkinin özelliklerinin nispeten daha iyi gözükmesine rağmen performans olarak onun laptop canavar gibi çalışırken benim ki çuvallıyor :) dikkatimi çeken bir husus benim laptopta oyun esnasında sıcaklık 55C iken arkadaşın 70C civarında ... bunun dışında ntune ile gpu ayarlarını arttırdığımda da herhangi bir fark olmadı hiç etkilemedi desem yeridir... bu konuda bilgisi olan yardım edebilecek kimse varsa minnettar olurum ...
  • Arkadaşlar laptopuma windows 7 yükledim ancak dvd sürücüsünde problem çıkarttı. Bilgisayar açılırken bir görüyor sonra kayboluyor. Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı acaba?
  • benim 1520' im de ısınma problemleri var büyük ihtimal fan' ın tıkalı olmasından kaynaklanıyor, ısı artışından dolayı da pc kendini kapatıyor. garantmi bitti, pc mi kendim temizlemek istiyorum.

    ne yapabilirim ? fanı nasıl cıkarabilirim
  • Arkadaşlar 1520 nin ses programı varya hani şu ön taraftaki kısıp-açma düğmelerine bastığınızda ekranda da küçük bi kutucukta seviyeyi gösteriodu.
    pc ye xp yükleyince oda kayboldu nerden bulabilirm ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legolas_81

    Arkadaşlar 1520 nin ses programı varya hani şu ön taraftaki kısıp-açma düğmelerine bastığınızda ekranda da küçük bi kutucukta seviyeyi gösteriodu.
    pc ye xp yükleyince oda kayboldu nerden bulabilirm ?


    Quickset
    http://ftp.us.dell.com/app/R180759.exe
  • dell inspiron 1520 bilgisayarlarında e-sata özelliği var mı arkadaşlar ? e-sata lı harici harddisk almayı düşünüyorum da
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rhym

    dell inspiron 1520 bilgisayarlarında e-sata özelliği var mı arkadaşlar ? e-sata lı harici harddisk almayı düşünüyorum da


    Yok. Usb ve Firewire var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psychoirfan


    quote:

    Orijinalden alıntı: rhym

    dell inspiron 1520 bilgisayarlarında e-sata özelliği var mı arkadaşlar ? e-sata lı harici harddisk almayı düşünüyorum da


    Yok. Usb ve Firewire var.


    tesekkür ederim bi de firewire hızı ne kadar oluyor?
  • Hiç kullanmadım ama gördüğüm bir kaç teste göre 40mb/s civarı sanırım maximum. Usb lerde ise gördüğüm maximum hız 30-32 mb/s idi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psychoirfan

    Hiç kullanmadım ama gördüğüm bir kaç teste göre 40mb/s civarı sanırım maximum. Usb lerde ise gördüğüm maximum hız 30-32 mb/s idi.


    tesekkür ettim sagolasın...
  • Ben LAptopun 160 Gb 5200 olan Toshiba harddiskini değiştirdim yerine Seagate 320 Gb 7200rpm bir Hdd ekledim.
    1 Yılla yakındır kullanıyorum sadece ilk taktığımda 1 defa vista kurdum, Gayet güzel bir şekilde çalışmakta. ( Fakat hdd 7200rpm de olsa yinede hafif bir ses yapmakta )
    Yeni Windows Puanlarını aşşağı Ekliyorum Merak edenler yada değiştirme niyeti olanlar bakabilir.
    Size Tavsiyem Seagate in Momentus serisinden almanız.Bu 500 gb 7200 rpm olanı tavsiye edrim.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/bdf7ecfde6b6aad1c43ead6b04333cf9/SEAGATE-ST9500420AS-500GB-16MB-7200Rpm-SATA-2.5#34;-HDD







  • Arkadaşlar ciddi bir problemim var yardım ederseniz sevinirim.İki gün önce laptopa kola döktüm,döktüm dediysemde damlattım.tam p,ğ,ş,i arasına.sonra tabi temizledim klavyeyi vs fakat ilk an klavyede bu p,ğ,ş,i,?,0 tuşlarına bastığım zaman pç,ğ. falan yazmaya başladı.bilgisayarı kapadım bende.bir iki saat sonra açtığımda bu sorun düzeldi tüm tuşlar doğru çalısıyor falan.neyse dün de ç ve . tuşlarım hiç basmamaya başladı.bugün de üzerine baya abandığım zaman basıyor.anakartın yanma durumu vs varmıdır ne diyorsunuz




  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.