yok kardeşim en son verdiğin olmadı yalnız dell in sitesindeki verdiğini yüklerken yeni sürüomü var diyor ama alta normal ses simgesi var ses kartı simgesi yada ona benzer birşey yok neden olabilir acaba???
yok kardeşim en son verdiğin olmadı yalnız dell in sitesindeki verdiğini yüklerken yeni sürüomü var diyor ama alta normal ses simgesi var ses kartı simgesi yada ona benzer birşey yok neden olabilir acaba???
Pcnin tüm driverlar köklenmiş durumdamı herşeyi full halde yani ?
Pcnin tüm driverlar köklenmiş durumdamı herşeyi full halde yani ?
evet driverların hepsi yüklü şuan
hocam aşagıda ses simgesi varsa bi müzik acın ses simgesine tıklayın hareketlilik varsa calısıyor ama driveri yoktur yeni sürümü var diyorsa yenisini yükleyin benim attıgım linkte var uyarısı verdiyse güncelle yani üstteki tekrardan kurmayı seçin
quote:
Orijinalden alıntı: qralahmet01
hocam aşagıda ses simgesi varsa bi müzik acın ses simgesine tıklayın hareketlilik varsa calısıyor ama driveri yoktur yeni sürümü var diyorsa yenisini yükleyin benim attıgım linkte var uyarısı verdiyse güncelle yani üstteki tekrardan kurmayı seçin
ses çalışıyor ama ekolayzer ayarlarını felan yapmak istediğim biryer yok normal ses simgesini tıklayarak ayarlardan yapıyordum ama bunda o ayarlarda yok ekolayzer ayarı yok
arkadaşlar hala bulamadım ses kartı driverı yardımcı olurmusunuz?? ismi bu ses kartının: IDT 92HD87B1/3 @ Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller [B-3] PCI
Driver Genius'u dene.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme