Şimdi Ara

DELL INS. 3010 CORE İ5-450M 2.4GHZ-4GB-320GB-13.3'-1GB HD5470

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci Hızı 2.4Ghz Turbo İle 2.66Ghz
    İşlemci Numarası 450M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 320 GB
    HD Dönüş Hızı 7200 Rpm
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    VGA Chipset Modeli HD5470
    Ekran Boyu(inch) 13.3" HD WLED TRUELIFE
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Basic Tr
    Ağırlık 1.92 Kg
    Diğer Harici Optik Sürücü
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    HDMI VAR
    6 hücreli Li-ion battery

notebook ararken zorlandıgım icin ve bu bilgisayarı forum da bulamadıgımdan bu baslıgı actım arkadaslar sorusu olanlara yardımcı olabilirim...

• bende bu laptoptan almayı düşünüyorum bir kaç sorum olacak.

--ısınma problemi varmı?
    -- 15.6 inch ekranlı laptoplar ile çalıtım 13.3 inch çok mu küçük duruyor?
    -- oyunlarda hiç test ettiniz mi nasıl performansı?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbrutus

bende bu laptoptan almayı düşünüyorum bir kaç sorum olacak.

--ısınma problemi varmı?

teşekkürler

daha zorlamadım fazla oyun felan ama iftardan sonra kastırcam biraz o zaman sölerim ama biraz ısınıo everest de 46 derece gösterio...daha dogrusu bisi yapmayıncada o civarda ...fanı ii calısıo gibi baya sıcaklıgı dısarı vermıs oluo ...su ana kadr ısınmayla ilgili bi problem yasamadım anlıcan ama aksam tam sonucu sölerim...
    bnmde önceki laptoplarım 15inc ti cok yadırgamıorm sorun olmuo...
    oyunlarda nasıl olduguna bakıcam ama bnde öle cok kastıracak oyun yok acıkcası ama arastırıcam..

• quote:

Orijinalden alıntı: cihan_wien

quote:

Orijinalden alıntı: turkbrutus

bende bu laptoptan almayı düşünüyorum bir kaç sorum olacak.

--ısınma problemi varmı?

teşekkürler

daha zorlamadım fazla oyun felan ama iftardan sonra kastırcam biraz o zaman sölerim ama biraz ısınıo everest de 46 derece gösterio...daha dogrusu bisi yapmayıncada o civarda ...fanı ii calısıo gibi baya sıcaklıgı dısarı vermıs oluo ...su ana kadr ısınmayla ilgili bi problem yasamadım anlıcan ama aksam tam sonucu sölerim...
    bnmde önceki laptoplarım 15inc ti cok yadırgamıorm sorun olmuo...
    oyunlarda nasıl olduguna bakıcam ama bnde öle cok kastıracak oyun yok acıkcası ama arastırıcam..

bilmiorm ölcü olur mu ama battlefeild 1942 oynadım online ve full grafiklerle kasma yok akıcı bi sekilde oynadım ve yarım saat sonra cıktım everestte ısısına baktım 51 derece ortak islemci dier iki islemciden biride en fazla 55 dereceydi yani anlican ısınma gibi bi problemi yok 60 dereceyi görmeyi basaramadım daha sadece fandan verdii ısı cok fazla yani ısıyı gayet ii dısarı atabilio...

• bende bunu almayı düşünüyorum ama işletim sistemi home basic.
    acaba home premium ile ne farkı var.sonradan pişman olurmuyum.
  • bu model nerede daha uygun fiyatlı ve dell garantili koşulu ile...birde yaklaşık pil süresi nedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: durrsun

bu model nerede daha uygun fiyatlı ve dell garantili koşulu ile...birde yaklaşık pil süresi nedir...

bn vatandan aldım malum wordcard la alcaktım kampanyaları var 12 taksit 1500 küsüre aldım dell yerinde servis garantisiyle ki test edilmistir adamlar yerinde servis veriolar ilk aldıım cihazda fandan ses geliodu faturanızı dell servis kodunu üstüne yazarak meil atın bize iki gün icinde ewe teknik servis yollayalım dediler baksınlar ona göre deistirelim tmm dedim ama bn sonra vatan i aradım getirin sorun varsa deistiririz dediler getirdim ertesi gün cewap geldi para iadesi yada yeni ürün alabilirsiniz die...ama isin güzel kısmı gecen gün aradılar dell den fatura yollayacaktınız ulasmadı belki sorun olmustur die aradık dediler kutluorm dell i bir numara hizmettir bu...dedim hallettim vatanda dediler umarız bu üründe sorun cıkmaz...tekrar

pil süresine gelince 2.5 3 saat normal kullanımda...dün cay bahcesine indim dedim macı izliim internetten macı izletti bana ki o arada program felan download ettim macı izlemek icin...buda sana nerden baksan 1.5 iki saat eder...anlicanız pil ömrü tatminkar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cranium999

bende bunu almayı düşünüyorum ama işletim sistemi home basic.
    acaba home premium ile ne farkı var.sonradan pişman olurmuyum.

malesef bu konuda fikrim yok...zatn ilk defa 7 kullanıorm fark varsada bn anlamazdım
  • HDMI var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatergenoglu

HDMI var mı?

ewt...
  • quote:

quote:

HDMI var mı?

ewt...

bilgi için sağol,,kullanımda memnunmusun..ya lenovo Y560-15,6 ekran yada hafiflğinden dolayı ekran kart iyi olmasa da bunu mobilite yönünden 13,3 ekran alacağım.pil süreside iyi gözüküyor.. Vatan da fiyat yükselmiş ve de stokta yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durrsun -- 6 Eylül 2010; 18:06:17 >
  • quote:

quote:

HDMI var mı?

ewt...

Hiç lcd'tvye bağlayıp kullandınmı... lcd tv de oyun için nasıl ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durrsun -- 6 Eylül 2010; 18:17:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: durrsun

quote:

quote:

HDMI var mı?

ewt...

Hiç lcd'tvye bağlayıp kullandınmı... lcd tv de oyun için nasıl ....

yok ya daha alamadım lcd ewi dekore ediorm o en son ama 2 hafta icinde denerim....
  • bayramdan önce ben de bir tane almıştım vatan'dan şimdi elime geçti allahtan bi sorun yaşamadım, alette de bi sorun yok gibi duruyor...

yalnız bir şey dikkatimi çekti bundan önce asus laptop kullanıyordum, ona göre az da olsa daha fazla ısınma yapıyor...

şimdilik ilk izlenimlerim bunlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HuNTeR_59_

bayramdan önce ben de bir tane almıştım vatan'dan şimdi elime geçti allahtan bi sorun yaşamadım, alette de bi sorun yok gibi duruyor...

yalnız bir şey dikkatimi çekti bundan önce asus laptop kullanıyordum, ona göre az da olsa daha fazla ısınma yapıyor...

şimdilik ilk izlenimlerim bunlar....

biraz daha detaylı incelemeler sunarsan çok iyi olur
  • Bu laptop bende almayı düşünüom bi sorum olacaktı. Ram max. kaç gb kadar yükseltilebiliyor. Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket53

Bu laptop bende almayı düşünüom bi sorum olacaktı. Ram max. kaç gb kadar yükseltilebiliyor. Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim..

8 GB (4x2)
  • üstünde CD/DVD Rom varmı
  • Üzerinde Optik Sürücü Mevcuttur.
    quote:

Orijinalden alıntı: r3dk1t

üstünde CD/DVD Rom varmı
  • Arkadaşlar bu laptopu alıpta kullanan arkadaşlardan detaylı yazılar bekliyoruz laptop hakkında. Stoklardan kalkmadan almak isteyenler çoktur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 18 Kasım 2010; 15:27:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.